Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Latakva, centrālais birojs

Latgales iela 156/158, Rīga, Latvija, LV-1003
(+371) 67113234
(+371) 67248925
 
VissPiedāvājumiVideo
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresUgunsdrošība   Ugunsdrošas magnezīta – stiklšķiedras platesUgunsdzēsības inventārs, apkalpošanaUgunsdzēsības iekārtas un tehnika   Saspiesta gaisa elpošanas sistēmas   Ugunsdzēsības krāni, šļūtenes, iesūcošās šļūtenes   Avārijas glābšanas iekārtas   Ugunsdzēsības hidranti   Ugunsdzēšamie aparāti   Ugunsdzēsības aparātu, šļūteņu, kastes   Ģeneratori   Glābšanas plosti   Ūdens apgādes sūkņiDarba aizsardzība, drošība   Darba aizsardzības sistēmas izveidošana   Individuālie aizsardzības līdzekļi   Darba apģērbi   Spectērpi, cimdi, ķiveres, apavi   Darba drošības un ugunsdrošības zīmesApsardzes sistēmas, aizsargierīces   Evakuācijas durvju aprīkojums   Dūmu detektori   Videonovērošanas sistēmas   Ugunsdrošas durvis   Antipanikas durvju sistēmasSignalizācijas sistēmu projektēšana, montāža un uzstādīšanaUgunsdrošības signalizāciju projektēšana, montāža un apkalpošanaSkursteņslauķu pakalpojumi un inventārsUgunsdzēšamo aparātu uzpilde, apkalpošana un remonts.
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 42634
Meklēšanas rezultātos parādīts : 657764
Skatīt arī katalogā : Ugunsdrošība


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Komforts, santehnikas un apkures salons
Komforts, santehnikas un apkures salonsEVA-SAT galvenais darbības virziens ir augstas kvalitātes sanitāras un apkures tehnikas mazum- un vairumtirdzniecība.
Medus veikals, veikals
Medus veikals, veikalsPiedāvā: Vairāk neka 30 veidu medus ievāktu Latvijas bišu dravās, uzturu bagātinātājus, bišu vaska ziedes, 100% bišu vaska sveces, biškopības produktus (ziedputekšņus, bišu maizi, bišu māšu peru pieniņu, propolisu).
Pūdnīku skūla, keramika
Pūdnīku skūla, keramikaSvēpētā jeb tā sauktā dūmotā, melnā keramika. Sena podniecības tehnoloģija, kur augstas meistarības pamatā ir gudra atturība, vienkāršs skaistums un praktiskums.
Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrs
Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrsBērnu centra tiks organizētas radošas nodarbības, tiek apgūta jauna informācija, attīstītas jaunas prasmes un iemaņas. Liela izēvelē dažādu materiālu, pedagogi izmanto dažādas darba metodes. Nodarbības tiek pasniegtas latviešu un krievu valodā. Mūsu uzdevums ir lai bērnam centrā pavadītais laiks paiet pēc iespējas interesantāk, veicina- iztēli, uztveri, domāšanu, fantāziju un vingrina un nostiprina rokas sīku muskulatūru, praktiskā darbībā. Veicināt sociālo un emocionālo prasmju attīstīšanu, komunikācijas spējas. Piedāvāt mazākumtautību bērniem latviešu valodas apgūšanu. Nodarbību istabas ir iekārtotas gaišas un saulainas telpas un dažādam attistošam rotaļlietām atbilstoši bērnu vecumam.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
Tree Climbers, SIA
Tree Climbers, SIAArborists, kokkopis - veicam koku kopšanu, zāģēšanu, bīstamo koku novākšanu un ne tikai..
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnika
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnikaZobārstniecības pakalpojumi. Bērnu zobārstniecība. Stomatoloģija. Zobu mākslinieciskā restaurācija. Zobu protezēšana.
H4y Interior, SIA
H4y Interior, SIA Plašs iekštelpu mēbeļu un interjera priekšmetu klāsts. Mēbeles ikvienai dzīvojamās platības telpai, tai skaitā dārza mēbeles, visslielākais dārza mēbeļu klāsts Baltijas valstīs -dārza krēsli, dārza galdi, batuti, ugunskura vietas, dārza mēbeļu komplekti) Piedāvājuma klāstā ergonomiskie un biroja krēsli.
Falkors Building Industry, SIA
Falkors Building Industry, SIASIA FALKORS I.A.U. darbojas industriālā alpīnisma nozarē – būvniecības, montāžas un celtniecības darbi lielā augstumā un grūti pieejamās vietās, izmantojot rūpnieciskā alpīnisma tehniku.
Visi banneri