Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Dayton, SIA

Dayton, SIA

Lielā iela 47 k-1, Mārupe, Mārupes pagasts, Mārupes novads, Latvija, LV-2167
(+371) 67772120 - Biroja tālrunis
(+371) 67772119
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresIepakojums, iesaiņojums   STAR pārtikas plēves (Pārtikas plēves un termoplēves)   WALDYSSA AUTOMAC (Automātiskās iepakošanas iekārtas)Tirdzniecības vietu aprīkojumi   BIZERBA svari (Svari)   Ventilācijas iekārtu apkalpošana un serviss   PAN-OSTON kasu galdiTirdzniecība   Tirdzniecības iekārtasMarķēšanas iekārtas   Profesionālas iekārtas sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumiemSvariSaldēšanas iekārtasTirdzniecības iekārtasSabiedriskās ēdināšanas iekārtasKafijas automātu noma Profesionālās tirdzniecības iekārtasAprīkojums ēdināšanas uzņēmumiemProfesionālās virtuves iekārtasĒdināšanas iekārtas un materiāliAukstuma iekārtasSaldēšanas iekārtasDzesēšanas sistēmas un iekārtasDārzeņu griezējiMīklas mīcītājiRaudzētavasLedus ģeneratoriVitrīnasSiltās vitrīnasAukstuma vitrīnasTrauku mazgājamās mašīnasSulu spiedesBlenderiSaldējuma pagatavošanas iekārtas un izejmateriāliKafijas automātiMikseriAukstie galdiFritīriKafijas automātu tirdzniecībaŠķēlētājiVirtuves plītis, cepeškrāsnisAtvērtās cepeškrāsnis, grilliProfesionālās virtuves iekārtas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 57734
Meklēšanas rezultātos parādīts : 485624
Skatīt arī katalogā : Iepakojums, iesaiņojums

Burtnieki, viesu māja
Burtnieki, viesu mājaViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firma
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firmaAuto aplīmēšana ir uzņēmuma pamatvirziens. Strādājam ar firmu 3M un MACTAC līmplēvēm un palīgmateriāliem. Katram braucamam piemeklējam attiecīgās kvalitātes līmplēvi.
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētava
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētavaDekoratīvo stādu vairošana, audzēšana un realizācija ir Kokaudzētavas Baltezers darbības nozare, sortimentā ir vairāk kā 500 augu nosaukumu.
ANVI AM, SIA, darbnīca
ANVI AM, SIA, darbnīcaANVI AM tautas tērpu sagatavošanā darbojas no 1994.g. Bērnu linu apģērbi, galdauti, aizkari, spilveni, šūpuļkrēsli, šūpuļtīkli. Veic individuālus pasūtījumus.
Big Ben, nocenota sadzīves tehnika
Big Ben, nocenota sadzīves tehnikaLielāka daļa preču, ko mēs piedāvājam, ir nocenotas (graded). Daudzas no precēm, ko mēs pārdodam, ir jaunas. Garantijas serviss, bezmaksas piegāde.
Višķezers, atpūtas vieta
Višķezers, atpūtas vietaAtpūtas vieta "Višķezers" atrodas bijušajā pilskalnā, kura pakājē ir Višķu ezers ar saviem paugurainajiem krastiem! Viesu atpūtai tiek piedāvāti izbraucieni ar laivām, katamarāniem un velosipēdiem. Ir vieta peldēšanai, sporta laukums, forši lomi makšķerniekiem!
Pīlādži, stādaudzētava
Pīlādži, stādaudzētavaAugļkopība. Mērķis ir nodrošināt ar kvalitatīviem, Vidzemes apstākļos pārbaudītiem, pašaudzētiem augļu koku un ogulāju stādiem.
Ratatui, franču restorāns
Ratatui, franču restorānsEsat laipni gaiditi nobaudīt franču ēdienus romantiskā un elegantā atmosfērā. Patīkamā franču mūzikas pavadījumā varēsiet baudīt francijas sieru un vīnu. Gaidām Jūs kopā ar ģimeni un draugiem izbaudīt dzīvi.
Villa Anna, viesu nams
Villa Anna, viesu namsVilla Anna - tas ir mūżīgais sirmās jūras un tas nostāstu noslēpums, ko papildina čaklu pavāru sagādāta azaida aromāts, kas ienāk kopā ar rīta saules stariem Jūsu istabā.
Park Hotel Kekava, viesnīca
Park Hotel Kekava, viesnīcaViesnīca, telpas konferencēm un semināriem, sauna, bārs, galdu klāšana dažāda veida pasākumiem.
Visi banneri