Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecība

Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecība

Rustēnu iela 1, Rīga, Latvija, LV-1073
(+371) 67139532 - Celtniecības materiāli
(+371) 67821713 - Bezkarkasa angāri
(+371) 67248009 - PVC logi un durvis
(+371) 67138381 - Tērauda jumtu un sienu segumi
(+371) 67821712 - Armatūras izstrādājumi, sieti, melno metālu velmējumi
Juridiskais nosaukums : Kompānija Avotiņi, SIA
Reģistrācijas numurs : 40003077493
Juridiskā adrese : Rustēnu iela 1, Rīga, LV-1035
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBūvmateriālu vairumtirdzniecība Būvmateriāli un būvkonstrukcijas Būvmateriāli, būvmateriālu tirdzniecība Interneta veikali Metāla izstrādājumi Durvis un logi    Plastikāta durvis, PVC durvis    Plastikāta logi, PVC logi Sienu bloki    Gāzbetona bloki Dzelzsbetona izstrādājumi Sausie maisījumi būvniecībai    Krīts    Cements    Ģipsis Siltumizolācija, siltumizolācijas materiāli    Akmens vate Koksnes plāksnes    OSB plāksnes Silikāta ķieģeļi Ģipškartons un ģipškartona profili Pārsedzes Būvķīmija    Antiseptiķi Skrūves un stiprinājumi    Dībeļnaglas    Dībeļi    Gipškartona konstrukciju skrūves    Ģipškartona skrūves Jumti, Jumtu segumi Metāla dakstiņi    Ūdens noteku sistēmas, teknes    Celtniecības plēves jumtiem un sienām Metāla, skārda jumtu papildelementi    Valcprofili jumtiem Tērauda jumtu un sienu profili    Taisnais skārds    Uzkausējamie materiāli    Ruberoīds Jumta logi un lūkas    VELUX jumta logi    Palodzes Jumta logi un lūkas Transporta pakalpojumi    Ekskavatora pakalpojumi    Pašizgāzēja pakalpojumi    Mikroautobusi, mikroautobusu noma    Frontālie iekrāvēji Armatūras sieti Angāri Apdares materiāli
Karte, Saistītie uzņēmumi

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Līcīši, lauku sēta
Līcīši, lauku sētaSIA Līcīši ir viens no pirmajiem un joprojām lielākajiem kazu audzēšanas un kazas piena produktu ražošanas uzņēmumiem Latvijā. Mūsu darba kvalitātes garantija ir 17 gadu ilgā pieredze kazas piena produktu ražošanā!
Skrundas muiža, viesnīca
Skrundas muiža, viesnīcaSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
Kļava
KļavaViena no Kļavas jaunajām aktivitātēm ir sadarbība ar slavenu Vācijas koka durvju ražotāju - firmu LEBO, kas pērk Latvijā ražotas, precizi ēvelētas sagataves, durvju karkasu izgatavošanai
Vaives, kokapstrāde
Vaives, kokapstrādeKokmateriālu eksports, zāģmateriālu impregnēšana, žāvēšana, ēvelēšana, kalibrēšana, kā arī zāģmateriālu kvalitātes sertifikācija, zāģmateriālu tirdzniecību iekšējā tirgū.
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
Zāģeri, viesu nams
Zāģeri, viesu namsBioloģiski sertificēta saimniecība, mājlopi. Naktsmītnes, banketu/ konferenču zāles, kamīnzāle ar pirti, dīķis ar pludmali.
Bieriņi, lauku māja
Bieriņi, lauku mājaLabiekārtota, senatnīga māja ar kamīnu, dārzu, telšu vietām, medību trofejām, sporta laukumiem, komercmakšķerēšanu.Fazānu audzētavas apmeklējums.
Fotostudijas.lv, fotostudija
Fotostudijas.lv, fotostudijaFotostudija Rīgas centrā. Fotostudijas īre un fotogrāfa pakalpojumi. Fotosesijas studijā vai Jūsu izvēlētā vietā. Lielformāta druka, kanvu un fotogrāmatu izgatavošana.
Villa Vanilla, viesnīca
Villa Vanilla, viesnīcaViesnīca Villa Vanilla piedāva 10 labiekārtotus numuriņus Siguldas klusajā centrā - tuvumā atrodas gan ēdināsnas vietas, gan ievērojami apskates objekti.
Visi banneri