Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Dzeta mode, veikals

Lielā iela 2, Talsi, Talsu novads, Latvija
(+371) 63237046
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresApģērbi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6324
Meklēšanas rezultātos parādīts : 30129
Skatīt arī katalogā : Apģērbi


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Mēnesnīcas, viesu nams
Mēnesnīcas, viesu namsViesu māja Mēnesnīcas, atrodas Grīvas upes krastā, piedāvājam naktsmītnes,kamīnzāle līdz 30 personām, sauna, labiekārtota virtuve, ugunskura vieta, volejbola laukums.
Santa, viesnīca
Santa, viesnīcaViesnīca netālu no Siguldas centra – gleznainā nostūrī, ezera krastā ar skaistiem dabas skatiem. Jūsu rīcībā: ērta viesnīca, lielisks restorāns, orģināla kamīnzāle un sauna, konferenču zāle.
Rendoks SIA
Rendoks SIAPVC Logi un durvis. Garantija, līzings, montāža – demontāža, aiļu apdare, individuālas konsultācijas, daudzveidīgas koka imitāciju tekstūras un piegāde.
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remonts
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remontsVisa veida svaru tirdzniecība un remonts. Svari tirdzniecībai, mājai, noliktavām, medicīnai, kraušanas pakalpojumiem, laboratorijām un daudz kam citam.
Avotkalni, atpūtas vieta
Avotkalni, atpūtas vietaAtpūtas vieta Avotkalni piedāvā lielisku atpūtu Salacas upes krastā - telšu un piknika vietas, sporta laukumi ar dažādu inventāru, bērnu rotaļu laukumi, vizināšanās ar laivām un velosipēdiem, makšķerēšana.
INETA LESĪTE, stiliste
INETA LESĪTE, stilisteLAK vizāžista amata meistare, stiliste Ineta Lesīte. Stilista konsultācijas sievietēm un vīriešiem.Apģērbu, aksesuāru iegāde veikalos.Make-up, make-up apmācības. Dāvanu kartes. Semināri. Lekcijas.
Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiālu tirdzniecība, jumta un sienu materiālu ražošana no plānā lokšņu tērauda. Vairāk kā 2000 nosaukumu, kuri izgatavoti no augstvērtīgām izejvielām, izmantojot progresīvas tehnoloģijas.
Baltijas pinumi
Baltijas pinumiBaltijas pinumi. Pītas mēbeles, tirdzniecības grozi un paplātes, gan daudzus citi izstrādājumi no dabīgiem materiāliem un, jauni risinājumi Jūsu idejām.
Cheirons, veterinārā klīnika - aptieka
Cheirons, veterinārā klīnika - aptiekaKlīnikā piedāvājam daudzpusīgu visa veida veterināro palīdzību dzīvniekiem (suņiem, kaķiem, seskiem, trušiem, jūras cūciņām, kāmīšiem u.c.) Slimību diagnostika un ārstēšana, vakcinācija, mikročipēšana, ķirurģiskās operācijas dzīvniekiem (t.sk. kastrācija, sterilizācija, audzēju operācijas, kaulu lūzumu operatīvā un konservatīvā ārstēšana, traumas, brūces u.c.) Laboratorijas analīzes, rentgens, ultrasonogrāfija.
Visi banneri