Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Melturi, viesnīca

Melturi, viesnīca

Drabešu pagasts, Cēsu novads, Latvija, LV-4139
(+371) 29267224
Rezervēt naktsmītni ar - >> Ātrā rezervācija (rezervation)
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Viesu māja Melturi atrodas Gaujas Nacionālā Parka teritorijā, Amatas upes krastā 400 metru attālumā no Rīgas – Veclaicenes šosejas (Pleskavas), ~ 10 kilometru attālumā no Žagarkalna, Ozolkalna (Cēsīs), Līgatnes kalna (Līgatnē), ~ 20 kilometru attālumā no Kaķīškalna, Kordes trases, Siguldas pilsētas trases (Siguldā), Reiņa trases (Krimuldā)

Viesu mājā ir 12 numuriņi ar vienguļamām un divguļamām gultām. Viesu mājā var nakšņot 25 viesi. Ģimenēm ar bērniem ir iespējams numuros ievietot papildus gultas.

Viesu mājā varat baudīt gardas brokastis un vakariņas iepriekš pasūtot.

Viesu māja ir piemērota cilvēkiem, kuri vēlas baudīt mieru, klusumu dabā un ģimenēm ar bērniem. Tiek piedāvāta draudzīga vide un draudzīgas cenas. Varat jauki pavadīt laiku spēlējot biljardu, galda spēles, šautriņas un novusu, pastaigājoties pa mežu. Pirts ar kamīnzāli un baseinu.

IR ATLAIDES!!!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAktīvā atpūta Skatīt vairāk   Šautriņas2 € Skatīt vairāk   Sporta laukumi    Volejbola laukumi Skatīt vairāk   Novus2 € Skatīt vairāk   Vieta sporta pasākumiem Skatīt vairāk   Biljards3 € Skatīt vairākNaktsmītnes Skatīt vairāk   Dažādi numuri Skatīt vairāk      Numuriņi ar ērtībām (2-vietīgi numuri)32 € Skatīt vairāk      numuriņi bez ērtībām (1-vietīgi numuri)10 € Skatīt vairāk      numuriņi bez ērtībām (2-vietīgi numuri)20 € Skatīt vairāk      Ģimenes numurs (2pieaugušie + 3 bērni) (2-vietīgi numuri)55 € Skatīt vairāk   Viesnīcas Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk      Kamīnzāles60 € Skatīt vairākGaldu klāšana Skatīt vairākPiknika vietas2 € Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākAtpūta pie upēm Skatīt vairāk   Atpūta pie Amatas upes kamīns dinozaurs (Piknika vietas)2 € Skatīt vairākPirtis Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 175498
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1420399

Akvedukts, AS
Akvedukts, ASUzņēmums AKVEDUKTS - viens no stabilākajiem un uzticamākajiem apkures, ūdensapgādes un dārza preču vairumtirgotājiem Baltijas valstīs. Mūsu kompānija piedāvā modernas, augstiem standartiem un tehniskām prasībām atbilstošas preces ūdensapgādei, apkurei un laistīšanai Latvijas, Lietuvas un Igaunijas teritorijā.
Sauna serviss, SIA
Sauna serviss, SIAPirts izbūve mājās un dzīvokļos, saunas, tvaika pirtis, hammam, elektriskās un malkas pirts krāsnis, tvaika ģeneratori un cits pirts aprīkojums
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbeles
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbelesFinierētu un krāsotu iekšdurvju tirdzniecība
Dubultmuiža, viesu nams
Dubultmuiža, viesu namsViesu nams Dubultmuiža piedāvā: banketu zāli (40 pers.), pirti, baseinu, kublu, 8 numuriņi nakšņošanai. Atrodamies Rīgas teritorijā.
Imantas Tirgus, SIA
Imantas Tirgus, SIATirgus ir vieta, kur cilvēks var izmantot dabas dotās piecas maņas, un Imantas tirgus ir vieta, kur satiekas Latvijas reģionu garšas. Apvienojot šīs garšas kopā, tirgus sniedz iespēju izbaudīt neaizstājamu garšu un sajūtu devu.
CLC, grāmatvedības pakalpojumi
CLC, grāmatvedības pakalpojumiGrāmatvedības pakalpojumi, konsultācijas, uzņēmumu reģistrācija. Virtuālais birojs.
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
Skrundas muiža, viesnīca
Skrundas muiža, viesnīcaSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
Švinkates, viesu nams
Švinkates, viesu namsViesu māja Švinkates, piedāvā atpūtas zāli ar kamīnu, virtuvi, gultasvietām un pirti. Pie mājas atrodas gleznains dīķis, kurā var arī makšķerēt.
Kalēji, brīvdienu māja
Kalēji, brīvdienu mājaViesu māja, pirts un kempings Mazirbē. Jūra un pludmale bez burzmas. Lieliska atpūta no pilsētas kņadas.
Visi banneri