Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Vaiņodes vidusskola

Vaiņodes vidusskola

Avotu iela 4, Vaiņode, Dienvidkurzemes novads, Latvija, LV-3435
(+371) 63464423 - Direktors
(+371) 63464226 - Lietvede
(+371) 63464387 - Skolotāju istaba
(+371) 63451190 - Dežurants
(+371) 63464226
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Vaiņodes vidusskola piedāvā :

  • Iespēju katram veidot harmonisku un vispusīgu savu personību, veidot pamatu savai karjerai kā dzīvei.

Ik gadus, piedaloties mācību priekšmetu un projektu olimpiādēs, skolēni gūst godalgotas vietas Kurzemes novadā un valstī.

2018./ 2019. m. g 1. pakāpes diploms un arī Rīgas Stradiņa universitātes specbalva Latvijas skolēnu zinātniskās pētniecības darbu konferencē medicīnas un veselības zinātņu nozarē.

2019./2020. m. g. 1. pakāpes diploms Latvijas skolēnu zinātniskās pētniecības darbu konferencē medicīnas un veselības zinātņu nozarē.

  • plašu un daudzveidīgu interešu izglītības darbu –

3 kori, 3 vokālie ansambļi, 7 tautas deju kolektīvi, vizuālās mākslas un mājturības pulciņš, teātra pulciņš, skatuves un publiskās runas pulciņš, LEGO robotikas pulciņš, elektronikas pulciņš, novadpētniecības pulciņš, Vaiņodes novada jaunsargu vienība, darbojas EKO skola, kurai 2020. gada septembrī tika piešķirts Starptautiskais Ekoskolu Zaļais Karogs.

Skolā darbojas Liepājas rajona Sporta skolas handbola treniņgrupas zēniem un meitenēm, kuras ir 1. – 3. vietu ieguvējas LR čempionātos savās vecuma grupās, kā arī futbola treniņgrupas.

2010. – 2019. gadam jaunieši izcīnījuši Latvijas čempiona titulu dažādās vecuma grupās.

Gan kori (skolotājas Baiba LEITE, Inga PRŪSE), gan deju kolektīvi (skolotāja Maira STRĒLE) piedalās gan skolēnu, gan pieaugušo Dziesmu un deju svētkos. 5. -11. klašu meiteņu koris (Baiba LEITE) XI Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku koru finālskatē tika apbalvots ar Zelta diplomu.

Vaiņodes vidusskolā tiek realizētas sekojošas izglītības programmas:

Pamatizglītības programma. Programmas kods: 21011111

Vispārējās vidējās izglītības vispārizglītojošā virziena programma. Programmas kods: 31011011

Vispārējās vidējās izglītības programma. Programmas kods: 31016011

Speciālās pamatizglītības programma izglītojamiem ar garīgās attīstības traucējumiem.

Programmas kods: 21015811

Speciālās pamatizglītības programma izglītojamiem ar mācīšanās traucējumiem.

Programmas kods: 21015611

10. un 11. klases skolēni mācās Valsts aizsardzības mācību.

RSU Liepājas filiālē apgūst semināru ciklu “Mana izvēle – medicīna”, kur uzzina arī par filiālē apgūstamajām studiju programmām un RSU studiju procesu Rīgā, kā arī dzīvei noderīgas zināšanas medicīnā.

Nodrošināta

  • 2. klases skolēnu peldētapmācība,
  • 11. un 12. klases skolēniem B kategorijas autovadītāju tiesību ieguve
  • Noslēgta vienošanās ar LiepU par sagatavošanās programmu iestājai augstskolā (iegūst prioritātes kredītpunktus, mācoties vidusskolā)
  • Skolēniem un skolotājiem ir iespēja piedalīties dažādos ESF projektos.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresVispārējā izglītība    Vispārējā vidējā izglītība       Vispārējās vidējās izglītības vispārizglītojošā virziena programma       Vispārējas izglītības pamatskolas programma Pamatizglītība    Speciālā pamatizglītība, speciālā pamatskolas izglītība       Speciālās pamatizglītības programma izglītojamajiem ar garīgās attīstības traucējumiem (21015811)       Speciālās pamatizglītības programma izglītojamiem ar mācīšanās traucējumiem Interešu izglītība
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 19756
Meklēšanas rezultātos parādīts : 258571

Viduslaiku izklaides
Viduslaiku izklaidesSIA "Niedru lija" piedāvā atraktīvas izklaides viduslaiku garā - šaušanu ar loku, arbaletu, cirvja un šķēpa mešanu, monētu kalšanu. Mūsu arbalets ir viduslaiku arbaleta atdarinājums (~ 14.gs.), metamie cirvji - 13.gs. Vācu kaujas metam
Vegetarian foods, pārtika
Vegetarian foods, pārtikaVegetarian FOODS - labvēlīgie saldumi. Kūkas bez konservantiem, nesatur olas, nesatur produktus iegūtus vardarbības ceļā pret dzīvniekiem.
Kristīne Boļšedvorova, māksliniece
Kristīne Boļšedvorova, mākslinieceMāksliniece - keramiķe. Darbi no māla, porcelāna, akmensmasas, ģipša. Eļļas gleznas, akvareļi. Klusā daba, portreti, ziedi, ainavas, jūra, akti Pieņem pasūtījumus.
Restorer, SIA
Restorer, SIAGleznu un sienu gleznojumu profesionāla restaurācija, kā arī gleznu dekoratīvo rāmju restaurācija un zeltīšana ar lapiņu zeltu. Sienu gleznojumi un dekoratīvie apmetumi. Interjera dizains un konsultācijas.
Inčukalna strops, viesu māja
Inčukalna strops, viesu mājaMēs Jums piedāvājam iespēju aizmirst ierastās ikdienas rūpes un ļauties svētkiem. Pirts ar džakuzi vannu, telpas semināriem un svinībām, mājīgi numuriņi gulēšanai.
Parketa grīdu pilns serviss
Parketa grīdu pilns servissGrīdas parkets, ražotāju labākās, zemākās cenas. Masīvi ozolkoka dēļi, ozola parkets, vinila grīdas segums. Plati divslāņu dēļi un skujiņas parkets. Ieklāšana, slīpēšana, lakošana, vaskošana. Koka grīdas remons, labošana, atjaunošana, restaurācija. Veikals Valmieras iela 34, Rīga. Profesionalitāte un augstākā kvalitāte
Volmārcentrs, SIA
Volmārcentrs, SIAVOLMĀRCENTRS - CNC frēzēšanas un lāzergravēšanas uzņēmums Preiļos. Piedāvājam pilnu pakalpojumu klāstu: dizaina izstrāde, frēzēšana, gravēšana un tālākā apstrāde. Ražojam dažādus koka izstrādājumus: dēlīšus, pakaramos, kastītes, svečturus, pulksteņus, dekoratīvos paneļus, medaļu turētājus, sezonālos un kāzu koka dekorus u.c. Apstrādājamie materiāli: saplāksnis, koks – priede, egle, ozols, osis, MDF, putotas PVH loksnes, plastikāts, organiskais stikls, monopolikarbonāts, putuplasts.
CLC, grāmatvedības pakalpojumi
CLC, grāmatvedības pakalpojumiGrāmatvedības pakalpojumi, konsultācijas, uzņēmumu reģistrācija. Virtuālais birojs.
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrsTelpas svinīgiem pasākumiem, telpas konferencēm un semināriem, viesnīca, pirtis, džakuzi, aktīvā atpūta, bērnu nometnes.
Garāža, bārs - restorāns
Garāža, bārs - restorānsBārs/restorāns „Garāža” ir neparasta vieta mazajā Vecrīgas Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt patiesi izcilu maltīti, reibinoši garšīgus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus.
Visi banneri