Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Rīgas Skolēnu pils, bērnu un jauniešu centrs

Rīgas Skolēnu pils, bērnu un jauniešu centrs

Krišjāņa Barona iela 99, Rīga, Latvija, LV-1012
(+371) 67848826 - direktors Juris Bogdānovs / sekretāre Ieva Eriksone
 
VissPiedāvājumiVideo
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBērnu un jauniešu centri   Mākslas pulciņi      Apģērbu stila un modes pulciņi      Floristikas pulciņi      Grafikas un zīmēšanas pulciņi      Kokapstrādes un dizaina pulciņi      Rotaslietu izgatavošanas pulciņi      Tekstildizaina pulciņi      Tēlniecības pulciņi      Trauku apgleznošanas pulciņi      Keramikas pulciņi      Zīmēšanas un gleznošanas pulciņi      Juveliermākslas un metāla dizaina pulciņi   Mūzikas pulciņi      Vokāli instrumentālie ansambļi      Basģitārspēle un ģitārspēle      Bērnu un jauniešu kori      Koklētāju ansambļi      Vokālie ansambļi      Pūtēju orķestri      Akordeonistu ansambļi      Bērnu vokālā studija      Akordeonistu ansambļi      Džeza un vieglās mūzikas vokālās grupasTeātra pulciņiMuzejiDeju studijas   RitmoplastikaSporta pulciņi   Badmintons   Joga   Karatē   Orientēšanās   Sporta deju treniņi bērniem   Šaušana    Dambrete   FlorbolsTehniskā jaunrade   Datoru laboratorija   Fotostudija   Modelēšanas un konstruēšanas pamati    Multiplikācijas studija   Radioelektronika   Radiovadāmie automodeļiCiti pulciņi   Folkloras ansambļi   Lietišķā vēsture
Karte

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Inčukalna strops, viesu māja
Inčukalna strops, viesu mājaMēs Jums piedāvājam iespēju aizmirst ierastās ikdienas rūpes un ļauties svētkiem. Pirts ar džakuzi vannu, telpas semināriem un svinībām, mājīgi numuriņi gulēšanai.
Klivet, veterinārā klīnika
Klivet, veterinārā klīnikaVairāku dzīvnieku veidu ārstēšana (arī dekoratīvo grauzēju, putnu, sesku). Terapija un ķirurģija. Vakcinācijas, mikročipēšana un konsultācijas. Mājas vizītes pēc iepriekšēja pieraksta.
Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempings
Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempingsAptūtas komplekss Ventas upes krastā. 8 labiekārtotas kempinga mājiņas, liels viesu nams ar krogu, svinību un semināru telpām.
Dekogrīdas, SIA
Dekogrīdas, SIA Betona kāpņu pakāpienu, metāla margu, koka lentera - atjaunošana/ remonts/ restaurācija
Magnus Hotel, viesnīca
Magnus Hotel, viesnīcaMagnus HOTEL - jauna trīs zvaigžņu viesnīca Kauņā pilsētas centrā. Deviņu stāvu ēka, 82 modernas un komfortablas divvietīgas istabas, 7 luksi. Restorāns 60 viesiem ar Eiropas virtuvi.
Mazpipari, atpūtas komplekss
Mazpipari, atpūtas komplekssLielā un mazā svinību zāle, pirtiņa, apkurināma koka baļļa zem klajas debess, lielās šūpoles, guļvietas uz matracīšiem 20 personām, 3 divvietīgās istabiņas, 1 četrvietīgā istabiņa, telpa, kur ir 16 gultas vietas, telpa, kur ir 10 gultas vietas, laukums sporta aktivitātēm, telšu vietas, ugunskura vieta, plaša teritorija auto novietošanai.
Unce, viesu nams
Unce, viesu namsAtrodamies tūristiem izdevīgā vietā 200 metrus no Valmieras autoostas. Mūsu klientiem tiek piedāvāta iespēja izbaudīt mieru un klusumu. Nakšņošanai piedāvājam skaistus numuriņus, kā arī iespēju pašam pagatavot sev vēlamo maltīti.
R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbi
R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbiR.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Darbojas vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē.
Bieriņi, lauku māja
Bieriņi, lauku mājaLabiekārtota, senatnīga māja ar kamīnu, dārzu, telšu vietām, medību trofejām, sporta laukumiem, komercmakšķerēšanu.Fazānu audzētavas apmeklējums.
Visi banneri