Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Rīgas Skolēnu pils, bērnu un jauniešu centrs

Rīgas Skolēnu pils, bērnu un jauniešu centrs

Krišjāņa Barona iela 99, Rīga, Latvija, LV-1012
(+371) 67848826 - direktors Juris Bogdānovs / sekretāre Ieva Eriksone
 
VissPiedāvājumiVideo
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBērnu un jauniešu centri   Mākslas pulciņi      Apģērbu stila un modes pulciņi      Floristikas pulciņi      Grafikas un zīmēšanas pulciņi      Kokapstrādes un dizaina pulciņi      Rotaslietu izgatavošanas pulciņi      Tekstildizaina pulciņi      Tēlniecības pulciņi      Trauku apgleznošanas pulciņi      Keramikas pulciņi      Zīmēšanas un gleznošanas pulciņi      Juveliermākslas un metāla dizaina pulciņi   Mūzikas pulciņi      Vokāli instrumentālie ansambļi      Basģitārspēle un ģitārspēle      Bērnu un jauniešu kori      Koklētāju ansambļi      Vokālie ansambļi      Pūtēju orķestri      Akordeonistu ansambļi      Bērnu vokālā studija      Akordeonistu ansambļi      Džeza un vieglās mūzikas vokālās grupasTeātra pulciņiMuzejiDeju studijas   RitmoplastikaSporta pulciņi   Badmintons   Joga   Karatē   Orientēšanās   Sporta deju treniņi bērniem   Šaušana    Dambrete   FlorbolsTehniskā jaunrade   Datoru laboratorija   Fotostudija   Modelēšanas un konstruēšanas pamati    Multiplikācijas studija   Radioelektronika   Radiovadāmie automodeļiCiti pulciņi   Folkloras ansambļi   Lietišķā vēsture
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 32665
Meklēšanas rezultātos parādīts : 310882
Skatīt arī katalogā : Bērnu un jauniešu centri


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Park Hotel Kekava, viesnīca
Park Hotel Kekava, viesnīcaViesnīca, telpas konferencēm un semināriem, sauna, bārs, galdu klāšana dažāda veida pasākumiem.
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
Rubīni, apartamenti
Rubīni, apartamentiBrīvdienu apartamenti Rubīni ir jauka un mājīga atpūtas vietiņa Ventspils viesiem. Pavisam 5 numuri iekārtoti kā atsevišķi labiekārtoti 2-3 istabu dzīvoklīši.
Vidzemes logi, durvis un logi
Vidzemes logi, durvis un logiSIA "Vidzemes logi" ražo energoefektīvus, augstas kvalitātes PVC logus un durvis par samērīgu cenu. Uzticams partneris celtniecībā un renovācijā.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsFitnesa klubs Olymp piedāvā jaunākās paaudzes trenažieru zāli, aerobiku, karate, boksa nodarbības. Grupu nodarbību zāle ar peldošo grīdu, stiepšanās telpa, fitobārs, sauna, solārijs.
Arņa Preisa keramikas darbnīca
Arņa Preisa keramikas darbnīcaĪpaši izraudzīti māli, ūdens, kas nostādināts uz dažādiem augiem, trauka izgatavošanas un apdedzināšanas diena, dzīvā malkas uguns, trauka krāsa un rotājums, kā arī Meistara burvju māka ļauj radīt to vienīgo un neatkārtojamo priekšmetu, kas kļūs par jūsu palīgu, nesīs jums prieku un veiksmi.
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
Acrulat, SIA
Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaVeterinārā klīnika Miera ielā. Veterinārā aptieka Miera ielā. Suņu barība. Pretblusu līdzekļi. Prettārpu līdzekļi. Attārpošana. Kaķu barība. • Dzīvnieku ārstēšana, terapija, ķirurģija, suņu, kaķu, sesku vakcinācija, konsultācijas. • Suņu, kaķu, sesku, trušu vakcinācijas. • Veterinārie medikamenti. Veterinārās zāles. ROYAL CANIN, HILLS, SPECIFIC, VIRBAC, PRINS.
Visi banneri