DUNENSE, Lederaccessoires

Beschreibung

Koknese ir Hanzas savienības pilsēta un jau senos laikos bijusi ievērojams tirdzniecības, atpūtas un amatniecības centrs.  Amatu centra saimniece Inese Kāpiņa ir ādas mākslinieciskās apstrādes meistare ar vairāk kā 30 gadu pieredzi. Turpinot seno arodu tradīcijas, ar vēlmi zināšanas par šo profesiju saglabāt un nodot tālāk citiem interesentiem un jaunākām paaudzēm, tapa amatu, atpūtas un mācību centrs "Mazā kāpa".

Amatu centrs un viesu nams atrodas Pērses upes krastā, dažu minūšu gājienā no Kokneses centra. Viesu namā ir semināru, izstāžu un banketa zāle, kamīnzāle, pirts, ērtas un moderni iekārtotas guļamistabas, kas piemērotas arī cilvēkiem ar īpašām vajadzībām. Klāt pieguļošā teritorijā ir telšu, piknika un ugunskura vieta, plaša autostāvvieta (arī autobusiem).

Amatu centrs nodarbojas ar suvenīru un citu dabīgās ādas izstrādājumu ražošanu un tirdzniecību, piedāvā ekskursijas ar līdzdarbošanos radošajā darbnīcā, uzņem jaunlaulātos, kā arī apmāca grupas dabīgās ādas mākslinieciskajā apstrādē.

Radošajās ekskursijās ietilpst:

  • iepazīstināšana ar darbnīcu, tās izstrādājumiem un tapšanas gaitu;
  • ādu apskate ar atjautības jautājumiem un balvu;
  • sava suvenīra izgatavošana;
  • tējas pauze;
  • ekskursijas pieejamas latviešu, krievu, angļu un vācu valodās.

Tuvākie apskates objekti: Kokneses parks un pilsdrupas, Likteņdārzs.

Piedāvātie izstrādājumi : - viesu grāmatas ādas vākos, - fotoalbumi, - dokumentu mapes, - ēdienkartes un naudas kārbiņas restorāniem un kafejnīcām - vizītkaršu un kredītkaršu maki, - pasu un laulību apliecības vāciņi, - piezīmju blociņi, plānotāji, - somas un portfeļi, - jostas, - prezentāciju dāvanas.

Visi darinājumi ir roku darbs! Pieņemam individuālus pasūtījumus. Dizains un makslinieciskais noformējums tiek izstrādāts atbilstoši klientu vēlmēm. Izstrādājumos iespējams iestrādāt pasūtītāja izraudzītu logotipu, manogrammas.

Mūsu produkciju var iegādāties vietās: Mūsu darbnīcā 1905. gada iela 7- Koknesē, internetveikalā www.dunense.com kā arī vairākos suvenīru veikalos visā Latvijā.

Pasūtījumus var veikt caur e-pastu vai telefonu, piegāde līdz Rīgai reizi nedēļā vai pa pastu,izsūtam arī pasta stacijās un pakomātos.


Video
  • video
  • video
Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, Schlüsselwort
Die Karte
    Statistik:
    Ist durchgesehen : 187024
    Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1325956
    Jūsu-mēbeles.lv, SIA
    Jūsu-mēbeles.lv, SIAAuf der Website des Geschäfts finden Sie Möbel und Accessoires von führenden skandinavischen, deutschen, italienischen, polnischen und anderen Herstellern. Alle Produkte werden vor der Auslieferung an die Kunden sorgfältig auf die Einhaltung der Qualitäts- und Sicherheitsstandards des Herstellers geprüft. Alle Artikel sind gemäß den Vorschriften der Europäischen Union zertifiziert.
    Kartridzuuzpilde.lv
    Kartridzuuzpilde.lvWir bieten einen schnellen und qualitativ hochwertigen Tintenpatronenservice und eine große Auswahl an neuen Tintenpatronen für alle gängigen Druckerhersteller mit Lieferung in ganz Lettland zu günstigen Preisen. Kontaktieren Sie uns noch heute, um mehr zu erfahren!
    Viola Stils, salons
    Viola Stils, salons"Viola-Stils" ist ein führender Hersteller von innovativem nahtlosem Strickwaren im Baltikum mit Sitz in Lettland. Das Unternehmen verfügt über mehr als dreißig Jahre Erfahrung in der Herstellung von Strickwaren unter Verwendung hochwertiger italienischer Garne, darunter Kaschmir, Seide und feine Merinowolle.
    Mucenieki, Landgut
    Mucenieki, LandgutLauku māja Mucenieki atrodas Abavas senlejā,klusā meža ielokā. Plašs pagalms un dīķis. Atsevišķā ēkā pirts ar kamīnzāli un karaoke.
    Bea aizkaru centrs, salons
    Bea aizkaru centrs, salonsAizkaru salona Bea. Aizkaru un galdautu audumi, stangas, rullo, vertikālās, horizontālās žalūzijas, aksesuāri un šūšanas piederumi.
    Zilver, vīna darītava
    Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
    Aleksandra, sauna - atpūtas centrs
    Aleksandra, sauna - atpūtas centrsVienmēr esam priecīgi Jūs redzēt mūsu jaunajās VIP saunās pašā pilsētas centrā. Jūsu rīcībā somu sauna, skaists, silts baseins ar kaskādi, hidromasāžu, pagaismu un mūsdienu filtrācijas sistēmu
    Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnika
    Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnikaZobārstniecības pakalpojumi. Bērnu zobārstniecība. Stomatoloģija. Zobu mākslinieciskā restaurācija. Zobu protezēšana.
    Akmens apstrādes centrs AKM
    Akmens apstrādes centrs AKMKvalificēti meistari veiks kapu pieminekļu izgatavošanu un uzstādīšanu, gravēšanu ar smilšu strūklu, arhitektonisko elementu un būvdetaļu izgatavošanu, izveidos dekoratīvus dārza elementus.
    Cigoriņš IU, darbnīca
    Cigoriņš IU, darbnīcaAkmens apstrāde un pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.
    Visi banneri
    Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma