Beschreibung
Klīnikā Elizabete ir radusies iespēja veikt pirmo un vissvarīgāko parodontozes ārstēšanas etapu: novērst slimības galvenos iemeslus. Ar hronisku parodontozi nav iespējams cīnīties tikai ar terapeitisku metožu un mutes dobuma higiēnas palīdzību vien. Higiēnists rūpīgi un profesionāli notīra tikai zoba ārējo virsmu. Bet tiesības veikt visas manipulācijas zemāk par smaganu līmeni ir tikai ārstam - stomatologam. Galvenie slimības cēloņi slēpjas zemāk par smaganu līmeni – tas ir zemsmaganu zobakmens un baktērijas, kas atrodas periodontālajās kabatās. Ar VECTOR aparatūras palīdzību tiek pilnībā izmazgātas periodontālās kabatas un tiek iznīcinātas slimību izraisošās baktērijas. VECTOR jaunākajai metodikai ir arī vesela virkne priekšrocību salīdzinājumā ar līdz šim praktizēto periodontālo kabatu mehānisko tīrīšanu. Audu vai zoba virsmas traumēšanas iespēja ir samazināta līdz minimumam. Svarīgi ir arī tas, ka VECTOR ļauj veikt visu primāro iejaukšanos vienā apmeklējuma reizē. Ārstēšana, izmantojot VECTOR aparātu, ir praktiski nesāpīga, tādēļ vairumā gadījumu nav nepieciešams izmantot anestēziju.
Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, Schlüsselwort
Die Karte, Verbundenen Unternehmen
Statistik:
Ist durchgesehen : 42995
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 916703
Jūsu-mēbeles.lv, SIA
Jūsu-mēbeles.lv, SIAAuf der Website des Geschäfts finden Sie Möbel und Accessoires von führenden skandinavischen, deutschen, italienischen, polnischen und anderen Herstellern. Alle Produkte werden vor der Auslieferung an die Kunden sorgfältig auf die Einhaltung der Qualitäts- und Sicherheitsstandards des Herstellers geprüft. Alle Artikel sind gemäß den Vorschriften der Europäischen Union zertifiziert.
Kartridzuuzpilde.lv
Kartridzuuzpilde.lvWir bieten einen schnellen und qualitativ hochwertigen Tintenpatronenservice und eine große Auswahl an neuen Tintenpatronen für alle gängigen Druckerhersteller mit Lieferung in ganz Lettland zu günstigen Preisen. Kontaktieren Sie uns noch heute, um mehr zu erfahren!
Viola Stils, salons
Viola Stils, salons"Viola-Stils" ist ein führender Hersteller von innovativem nahtlosem Strickwaren im Baltikum mit Sitz in Lettland. Das Unternehmen verfügt über mehr als dreißig Jahre Erfahrung in der Herstellung von Strickwaren unter Verwendung hochwertiger italienischer Garne, darunter Kaschmir, Seide und feine Merinowolle.
Kandavas novadpētniecības muzejs, Museum
Kandavas novadpētniecības muzejs, MuseumKandavas novada muzejs dibināts 1995.g., ēka celta 19. gs. otrajā pusē, muzejā skatāma ekspozīcija “Mēs savai pilsētai”, stāsti par telefona attīstību un pastu Kurzemē, kā arī atmiņas par PSRS laiku “Sarkanajā stūrīti”.
GRANITE, IK
GRANITE, IKDie Firma Granites hat sich auf gravierende Verbesserungen spezialisiert. Wir fertigen, verkaufen und installieren Grabdenkmäler, Grabsteine, Grabzäune und bieten die Schaffung von Grabdenkmälern an. Wir bieten an, die Grabstelle durch Landschaftsgestaltung und / oder Restaurierung zu verbessern.
Kaminer, SIA
Kaminer, SIAŽogu izgatavošana un uzstādīšana. Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare. Apkures sistēmas montāža. Saules sistēmu uzstādīšana. Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi. Čuguna izstrādajumi mājai un dārzam. Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.
220.lv interneta veikala ofiss
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Hutor Group
Hutor GroupAtpūtas komplekss Gulbji ar visām ērtībām un krievu pirts gleznainā Rušonas ezera krastā. Jūsu rīcībā – kuteris un laivas zandarta, zuša, līdakas un plauža makšķerēšanai ezerā, vai arī karpas.
Raganas ķēķis, Kneipe
Raganas ķēķis, KneipeRaganas ķēķī - tikai tīrākie lauku labumi - mielojies, kamēr vēders pilns, kā arī neaizmirsti nogaršot mūsu krodziņa īpašo "Raganas vīnu".
Kokaudzētava Baltezers, Baumschule
Kokaudzētava Baltezers, BaumschuleDekoratīvo stādu vairošana, audzēšana un realizācija ir Kokaudzētavas Baltezers darbības nozare, sortimentā ir vairāk kā 500 augu nosaukumu.
Visi banneri
Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma