Apraksts

Aicinām izbaudīt lauku paradīzi! Nakšņošana lauku mājā līdz pat 40 personām (ar papildvietām). Pirts un pirtnieka pakalpojumi, svinību telpa, atpūta dabā – peldvieta dīķos, makšķerēšana, sporta un atpūtas laukumi. Saimnieki piedāvā nobaudīt žāvētas zivis vai zivju zupu no Jūs pašu iegūtā loma.

Brīvi pieejams WiFi.

Makšķerēšanai 17 zivju dīķi.

"Paradīzēs" varat rīkot arī svētku svinēšanu brīvā dabā un kā arī nakšņot teltīs. Vairāk informācijas par piedāvājumu www.paradizes.lv un Facebook.com lapā
Viesošanos "Paradīzēs" iepriekš piesakiet!

ZIEMA

PARADĪZĒS ir balta, balta, mieru nesoša, meditatīva. Nāc un mēģini noķert savu zelta zivtiņu (zemledus makšķerēšanā). Ja esi siltummīlis, tad Paradīzes piedāvā iekurtu kamīnu, lutināšanu ar karstu pirtiņu un smaržīgās lavandas relaksāciju.

PAVASARIS

PARADĪZĒS ielustē visus - gan jaunos, gan pieredzes bagātos. Te skanīgākās lakstīgalas māca dziedāt un ievilina katru ziedošajās ievās. Te odi vedina uz kuplākajiem pureņu ceriem, un irbju mātes cālēni rāda, kur aug smaržīgākie ceriņi un jasmīni, lai katrs varētu sev sasiet pirtsslotiņu. Bet pirms svarīgajām attīrīšanās procedūrām katram sevi ir Iespēja apliecināt kā visveiklāko, vismanīgāko futbola, volejbola un basketbola, visprecīzāko badmintona spēlētāju. Tad baudīt sulu kūri, lai pēc tam pa mēnesstaclņu dotos uz mīlīgo pirtiņu.

VASARA

PARADĪZĒS visus ieved dabas burvībā. Gan saulīti, gan viesus modina izteiksmīgais zaļo varžu koris. Pirmsbrokastu peldē viesi var rādīt paraugdemonstrējumus divos dīķos. PARADĪZĒS var izlūgties kaut ko skaistu svētelim un baudīt, baudīt: gan D vitamīna uzņemšanu, gan pļavu puķu lasīšanu pirts slotiņām un vainagiem, gan pasūtīt īpašo pirti ar zemeņu SPA.

Vai vēl kaut ko? Lūdzu -visromantiskākās vasaras naktis ir tieši Paradīzēs! Te.katra ieraudzītā krītošā zvaigzne noteikti izpildīs Jūsu vēlēšanos, katrs saulrlets radīs ikvienā mieru un gaišumu un katra griezes dziesma nomierinās un ļaus uzkrāt bagāto un dāsno vasaras spēku. Taču sapņotājiem un cerību ļaudīm Ir iespēja ielūkoties Visuma dzīlēs, vērojot mēnesi un zvaigžņu kopas teleskopā. Vai esi dzirdējis dabas balsi? Pasauc viņu un tā Tev atsauksies ar septiņām un pat vairāk atbalsīm.

RUDENS

PARADĪZĒS pienāk klusi un krāšņi- lapu zelts, sudrabs, ugunīgais sārtums un nomierinošais siltais dzeltenums vēsta par svētkiem - par tiem svētkiem, ko esam nopelnījuši visi- baudīt meža veltes: brūklenes, dzērvenes, pašiem tās bagātīgi salasot savos groziņos tuvējā mežā, un priecāties par karalisko sēņu klājienu sūnu paklājā. Rudens spēku var uzņemt, sēžot pie ugunskura un baudot to īpašo Paradīzes svaigumu un mieru, klausoties aizlidojošo gājputnu saucienos. Putnu ceļš ved uz dienvidiem, cilvēku ceļš - uz nākotni.

Galerija
Video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 24993
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 539045
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Jāņa Zābera memoriālais muzejs
    Jāņa Zābera memoriālais muzejsJāņa Zābera muzejs izveidots 1973.gada vasarā, tūlīt pēc izcilā Latvijas operas tenora nāves. Dzimtajās mājās var apskatīt fotogrāfijas no viņa dzīves gājuma, afišas, operu tērpus.
    Indāni, lauku māja
    Indāni, lauku mājaLauku māja, pirts, lauku saimniecība (bioloģiskā lauksaimniecība). Izjādes ar zirgiem, ekskursijas pa lauku saimniecību. Seno darbarīku kolekcijas.
    Wood4ex, SIA
    Wood4ex, SIAKurināmais, Malka, Malka maisos, Malka kastēs, Kamīnmalka, Malkas piegāde, Taras paletes, izgatavošana, Apaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana.
    Pa Laimes Taku, pansija
    Pa Laimes Taku, pansijaPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
    JS WoodMagic , kokapstrāde
    JS WoodMagic , kokapstrādeKoka lietas bērniem, mājai, dārzam. CNC un lāzergravēšanas pakalpojumi.
    Vilar Hotel, viesnīca
    Vilar Hotel, viesnīcaViesnīca Vilar Hotel SPA atrodas Aizkrauklē, 90 km no Rīgas. Tieši šeit Jūs varat aizmirst par pilsētas burzmu, patiesi atpūsties un relaksēties savu mīļo draugu un ģimenes lokā. Viesnīcas Vilar īpatnība ir mājīgi numuriņi, atrašanās vieta, SPA centrs, trenežieru zāle un tenisa korti.
    Info Hotel, Palanga
    Info Hotel, PalangaInfo Hotel Palangā. Piedāvā 13 modernus divvietīgus numuriņus, WiFi, SAT TV. Vakarā varat atpūsties pie bāra viesnīcas hallē un izbaudīt plašu dzērienu klāstu.
    Eglieni, viesu māja
    Eglieni, viesu mājaViesu nams un krodziņš " Eglieni " aicina jauki pavadīt laiku , baudīt veselīgu atpūtu un gardi paēst  visa gada garumā. Labiekārtotas, ērtas istabiņas, WiFi, pirts, dīķis, apkurināms kubls, galdu klāšana Rīga - 30 min.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma