Vilar Hotel, viesnīca

Apraksts

Viesnīca Vilar Hotel SPA atrodas Aizkrauklē, 90 km no Rīgas. Aizkraukle atrodas Latvijas lielākās upes "Daugavas" krastā, kur arī atrodas Latvijā lielākā hidroelektrostacija "Pļaviņu HES".
Aizkraukle - vēsturiski saukta par "Stučku" atrodas pa vidu vēsturiskām kultūras vietām - Kokneses pilsdrupas, Aizkraukles pilskalns, Staburags "Dieva auss".
Tieši šeit Jūs varat aizmirst par pilsētas burzmu, patiesi atpūsties un relaksēties savu mīļo draugu un ģimenes lokā. Viesnīcas Vilar īpatnība ir mājīgi numuriņi, atrašanās vieta, SPA centrs, trenežieru zāle un tenisa korti.
51 gaišas un mājīgas istabas, pieejami vienvietīgi, divvietīgi numuri ar atsevišķām gultām, divvietīgi numuri ar lielo gultu, kā arī ģimenes numuri un lux numuri.
Viesnīcā pieejams SPA , kurā ir saunas ar dažādu mitrumu (50%, 80%), turku pirts, tvaika pirts kā arī ir pieejams baseins.
Viesnīcā pieejams restorāns, kurā varēsiet mieloties ar gardu maltīti.
Vilar Hotel Restaurant, kura ēdienkartē satiekas " austrumi un rietumi vienā šķīvī". Japāņu virtuves klasika un Eiropas virtuves sajaukums. Vilar Hotel Restaurant šefpavāra devīze " Gatavojam, paredzot vēlmes: sātīgas maltītes tētiem, vieglas mammām, veselīgas un interesantas maltītes bērniem"
Blakus viesnīcai atrodas tenisa klubs "Vilar", kurā ir trenežieru zāle un pirtis. 

Cenas :

Single - 40 EUR
Twin- 60EUR
Double - 60EUR
Family- 90EUR
Lux- 100EUR

Galerija
Video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 10206
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 180862
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    URALA, viesu māja
    URALA, viesu mājaĪsta krievu pirts. Telpas svinībām līdz 100 cilvēkiem. Liela terase ar apkurināmu kublu. Pavisam netālu no Rigas.
    Dace Grīnberga, keramiķe
    Dace Grīnberga, keramiķe Keramiķe Dace Grīnberga strādā ar dažādu krāsu akmens masām, mālu un porcelānu. Mūsdienīgi priekšmeti interjeram. Vienkāršas, ažūras formas ar dažādām faktūrām.
    Mežinieku mājas, viesu nams
    Mežinieku mājas, viesu namsMežinieku mājas . Naktsmītnes (54 pers.+ papildvietas); Banketi (zāle 120 pers.); Kāzu galdi; Ēdināšana; Pirtis (sauna, džakūzi, kubuls); Pirtnieks, masieris;  Ekskursijas dabā; Aktivitātes bērniem. Radošās darbnīcas. Rezervācija pēc iepriekšējās pieteikšanās!
    Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikals
    Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikalsTehnikas veikals ir pasaules vadošo meža un dārza tehnikas ražotāju pārstāvis. Nodrošinām kvalitatīva apkalpošanu, servisu un zemākās cenas!
    Viesu nams atrodas 7 km no Valmieras centra (Kocēnu pagasts) un 12 km no Baiļu slēpošanas trases. Telpas svinībām (līdz 60 cilvēkiem), komfortablas istabas, pirts, austrumu istaba.
    Miķeļbāka, kempings
    Miķeļbāka, kempingsViesu nams Miķeļbāka piedāvā kempinga mājiņas. Duša un WC servisa mājā. Ir iespējams pasūtīt ēdināšanu. Velosipēdu īre, ogošanas un sēņošanas iespējas. Viesu nams atrodas netālu no jūras.
    Bruņinieku muiža, viesu nams
    Bruņinieku muiža, viesu namsViesu nams Mednieku pirts. Plašajā banketu zālē nosvinēsiet savas kāzas, jubileju, dzimšanas dienu vai citas jebkuras ģimenes svinības.
    Geolite, ģeoloģiskā izpēte
    Geolite, ģeoloģiskā izpēteGeolite. Ģeoloģiskā un ģeotehniskā izpēte. Inženiertehnisko pētījumu komplekss, ko izmanto būvju projektēšanā.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma