Apraksts

Viesnīcā divdesmit gadu garumā gādāts, lai nodrošinātu klientiem maksimāli komfortablu un estētiski pievilcīgu vidi. Iekārtots romantisks numuriņš jaunlaulātajiem.

Tūristi, izbaudot Kalnamuižas īpašo auru, gida pavadībā vai individuāli var izstaigāt firsta Līvena pastaigu takas, piedalīties maizes cepšanā pēc sentēvu metodēm, firsta madāmas kārumu tapšanā vai iesaistīties kādā no skolas mājamatniecības centra radošajām aktivitātēm.

Viesnīcas restorānā bieži iegriežas gardēži, kuri ļoti iecienījuši „Kalna ligzdas” daudzveidīgo picu piedāvājumu.

Rūpējoties par cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, ēkai uzbūvēta nobrauktuve un ierīkots speciāls numuriņš.

„Kalna ligzdas” pamata klienti ir biznesa cilvēki, kurus uz Smilteni atved darba darīšanas. Ir arī pastāvīgie ciemiņi – ralliju un riteņbraukšanas sacensību apmeklētāji. Vasarās viesnīcā bieži ciemojas dažādu nometņu dalībnieki. „Kalna ligzdā” viesojušies daudzi ievērojami skatuves mākslinieki. Pozitīvās atsauksmes vēsta, ka viesi aizbraukuši omulīgi un labi atpūtušies. Pa šiem gadiem netrūkst arī pa pikantam kuriozam, bet tie lai paliek noslēpums... Kāds no klientiem saticis pat spoku, bet tas laikam pametis viesnīcu kopā ar ciemiņu, jo vairāk pēc tam nav manīts. Palicis vien ieraksts viesu grāmatā: „Mīļais draugs, to neaizmirsīšu vēl ilgi...”

Pirmā viesnīcas vadītāja bija Vinete Brunovska. No 2006. gada līdz 2015. gadam šo pienākumu godam pildīja Anna Galzone, pēc tam viesnīcas vadību pārņēma tehnikuma skolotāja Maija Jančevska. No 2018. gada marta "Kalna ligzdas" vadītāja ir Līga Zušmane.

Viesnīcas "Kalna ligzda" novērtējums Booking.com - 9 balles...

Galerija
Video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte, Saistītie uzņēmumi
Statistika:
Pilnībā apskatīts : 27523
Meklēšnas rezultātos parādīts : 190691
EscapeTown, izlaušanās spēles
EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
Inčukalna strops, viesu māja
Inčukalna strops, viesu mājaMēs Jums piedāvājam iespēju aizmirst ierastās ikdienas rūpes un ļauties svētkiem. Pirts ar džakuzi vannu, telpas semināriem un svinībām, mājīgi numuriņi gulēšanai.
LMIC servisa centrs
LMIC servisa centrsLMIC SERVISS ir autorizēts SIEMENS servisa partneris. Veicam SIEMENS mobilo telefonu garantijas un pēcgarantijas remontus. Labojam NOKIA, SAMSUNG, SonyEricsson, Motorola u.c.
Dimzas, stādaudzētava
Dimzas, stādaudzētavaStādu audzētava Dimzas pircējiem piedāvā: plašā sortimentā dekoratīvos stādus. Floristikas materiālus. Izstrādājam un realizējam apzaļumošanas projektus.
Ivonna, SIA
Ivonna, SIASIA Ivonna veic galdu klāšanu Rīgas apkārtnē. Piedāvājumā ēdieni visām gaumēm par ļoti draudzīgām cenām. Siltu ēdienu atvešana līdz 50 personām. Trauku īre par brīvu.
Sandras Baumanes dāvanu darbnīca
Sandras Baumanes dāvanu darbnīcaSandras Baumanes radošajā darbnīcā var pasūtīt interjera priekšmetus: spoguļus, spilvenus, svečturus, gleznas, traukus sava mājokļa iekārtošanai kā arī dāvanām draugiem, kolēģiem, biznesa partneriem.
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrs
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrsJaunķemeri - veselība no dabas! Jaunākās fizikālās terapijas metodes, fizioterapija, ergoterapija, osteorefleksoterapija, balneoterapija.
Nordmen, veikals
Nordmen, veikalsEleganti biznesa, klasiski ikdienas uzvalki ir piemēroti cilvēkiem, kas lieliski izskatīties, ērti justies. Vīrietis uzvalkā no Nordmen jutīsies pārliecināts un stils būs perfekts.
Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnisms
Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnismsRīgas Koki. Rūpnieciskais alpīnisms. Labiekārtošana un apzaļumošana. Bīstamo koku zāģēšana. Telpu un teritoriju uzkopšana.
Visi banneri
laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma