Dimzas, stādaudzētava

Apraksts
Stādu audzētava Dimzas ir universāla tipa stādaudzētava ... Mēs pircējiem piedāvājam : - Plašā sortimentā dekoratīvos stādus. - Floristikas materiālus kā arī pinam priežu un egļu vītnes un gatavojam dažādu materiālu vainagu pamatnes. - Izstrādājam un realizējam apzaļumošanas projektus. - Apzaļumojam piemājas dārzus, augļu dārzus, dīķus un baseinus, ierīkojam akmensdārzus , kā arī konsultējam par mūsu piedāvāto stādu izmantošanu apzaļumošanā, to stādīšanu un kopšanu. - Organizējam ekskursijas pa stādaudzētavu. Stādu audzētavā Dimzas pārdošanā ir pieejami: - Skuju kokaugi - Egļu, priežu, kadiķu, paciprešu, kā arī tūju šķirnes; - Lapu koki - Kļavas, bērzus, liepas, dižskābaržus, ievas, riekstkokus, … un daudz ko citu; - Dekoratīvie krūmi - Bārbeles, bukši, grimoņu šķirnes, lazdas, klintenes, vilkābeles, utt ; - Potētie koki un krūmi - Kļavu, vilkābeļu, ogu, dekoratīvo ābeļu šķirnes. Pīlādžu ēdamās šķirnes,...utt. - Vīteņaugi - Mežvīteņi, efejas, vīteņsausserži, mežvīni, citronliānas. - Ogulāji - Korintes, aronijas, krūmcidonijas, aveņu, jāņogu, upeņu un vīnogu šķirnes. - Daudzgadīgās puķes - Ziemasteres, zeltslotiņas, pīpenes, laimiņi, akmeņlauzītes, utt - Zāļveida ziemcietes - Auzenes, grīšļi, miskantes, u.c. - Augi dīķiem - Ūdensrozes, kalmes, meldri, pureness, vilkvālītes, cirvenes, cūkauši. Stādu audzētavas Dimzas apzaļumošanas nodaļa veiksmīgi strādā jau kopš 2005. gada. Pa šo laiku esam apkopuši un izveidojuši daudz skaistu un interesantu privātmāju dārzus. Esam ieguvuši pieredzi arī lielāku un sarežģītāku objektu apzaļumošanā, tādu kā Jelgavas tipogrāfija apzaļumošana, Vircavas muižas parka daļas pilnīga rekonstrukcija, kā arī vairāku dzīvojamo māju kompleksu apzaļumošana, Rīgā. Katram klientam ir individuāla pieeja un oriģināli risinājumi. Izveidot skaistu dārzu ir ilgs un rūpīgs darbs, un šo darbu mēs padarām tā, lai gūtu gandarījumu ne tikai pasūtītājs, bet arī mēs. Mums ir svarīgi, lai stādaudzētavas augi, kas rūpīgi audzēti daudzus gadus, netiktu vienkārši 'iesprausti' zemē, bet priecētu jūs vēl daudzus gadus.
Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 59760
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 596047
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Kandavas novada muzejs dibināts 1995.g., ēka celta 19. gs. otrajā pusē, muzejā skatāma ekspozīcija “Mēs savai pilsētai”, stāsti par telefona attīstību un pastu Kurzemē, kā arī atmiņas par PSRS laiku “Sarkanajā stūrīti”.
    Akvedukts, AS
    Akvedukts, ASUzņēmums AKVEDUKTS - viens no stabilākajiem un uzticamākajiem apkures, ūdensapgādes un dārza preču vairumtirgotājiem Baltijas valstīs. Mūsu kompānija piedāvā modernas, augstiem standartiem un tehniskām prasībām atbilstošas preces ūdensapgādei, apkurei un laistīšanai Latvijas, Lietuvas un Igaunijas teritorijā.
    Porto Resort, viesnīca
     Porto Resort, viesnīcaPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
    Petarde LTD, pirotehnika
    Petarde LTD, pirotehnikaPetarde piedāvā sarīkot brīnišķīgu uguņošanu jūsu dzīves nozīmīgākajiem brīžiem – ģimenes svētkiem, Ziemassvētkiem, Jaunajam gadam, Valsts svētkiem, kompāniju jubilejām, prezentācijām u.c.
    Garauši, atpūtas bāze
    Garauši, atpūtas bāzePie paša Lobes ezera. 15 dažādas laivas makšķerēšanai, zvejošanas licences, telšu un ugunskura vietas, nakšņošana lauku mājā.
    Bēnes Ozoli, grīdas segumi
    Bēnes Ozoli, grīdas segumiParkets, parketa dēļi, palodzes, trepju pakāpieni, masīvkoka, mozaīkas, vairogparkets, grīdlīstes, kājlīstes - produkcija no oša un ozola koka. Parketa ieklāšana, lakas, līmes.
    SPA Estonia, SPA viesnīca
    SPA Estonia, SPA viesnīcaSPA Estonia ir ārstniecības un rehabilitācijas centrs, kurš piedāvā ne tikai veselību nostiprinošas, bet arī daudz un dažādas skaistumu veicinošas procedūras.
    Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekss
     Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekssSējas novada sporta centrs. Sporta zāle ar handbola, minifutbola, tenisa, basketbola un volejbola standarta izmēra laukumiem, trenažieru zāle, pirts. Pieejams sporta inventārs. 
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma