Description
Vienīgā vieta Latvijā,kur vienkopus maļ graudus, vērpj vilnu, šuj segas un spilvenus, kas pildīti ar aitu vilnu. Šeit tiek rīkoti aktīvās atpūtas pasākumi, kāzas, ekskursijas, kā arī iespējams nakšņot viesu namā, doties pirtī un garšīgi paēst. Ķoņu dzirnavas atrodas Rūjas upes 7km no Rūjienas un 7km no Latvijas - Igaunijas robežas. Ķoņu dzirnavās darbojas kāršamās un vērpjamās iekārtas, dzirnas graudu malšanai, hidroturbīnas ražo elektroenerģiju, un tas viss ir pieejams tūristu apskatei, kas atbraucot pie mums izteica vēlmi uzturēties šeit ilgāk. Tāpēc tika uzcelts viesu nams, kurā ir 27 gultasvietas ar ērtībām. Senatnīgas sajūtas cienītājiem izveidojām 25 gultas vecajās dzirnavās. Vasaras sezonā siena šķūni pielāgojām viesu gulēšanai un uzņemšanai. Esam saglabājuši vecās pirtiņas labo auru,kuras iekuršana aizņem 5 stundas, kas nodrošina pēršanos ar zāļu slotiņām visa vakara garumā. Viesu namā ir izmantojama sauna,kuru var izmantot jau pēc stundas. Viesu nama virtuvē pavāres gatavo visiem ēst gribētājiem maltīti, ar pašceptu maizīti. Ciemiņiem, ja ir vēlme, ir iespēja arī gatavot pašiem. Apkārtnē izveidots karpu dīķis, kā arī divas peldvietas dzirnezerā, iespēja iznomāt laivas, ūdensvelosipēdu, dīķa krastos atrodas arī plostiņš, kas parasti piesaista ūdens cienītājus, izveidotas piknika vietas. Viesi var gulēt gultās uz vilnas matracīšiem un spilveniem un segties ar dzirnavu šuvēju šūtām vilnas
Products, services, keywords
Map
    Statistics:
    Fully viewed : 88982
    Showed in search results : 2589381
    Kartridzuuzpilde.lv
    Kartridzuuzpilde.lvWe offer a fast and high-quality cartridge refilling service and a wide range of new cartridges for all the most popular printer manufacturers with delivery across Latvia at affordable prices. Contact us today to learn more!
    Viola Stils, salon
    Viola Stils, salon"Viola-Stils" is a leading manufacturer of innovative seamless knitwear in the Baltic region, based in Latvia. The company boasts over thirty years of experience in producing knitwear using high-quality Italian yarns, including cashmere, silk, and fine merino wool
    Mīļmājiņa, holiday House
    Mīļmājiņa, holiday HouseSweetesthome is designed to enchant you with the charm of the countryside while staying close to the city, offering a home-like retreat away from your house where you can comfortably enjoy weekends and holidays, and providing you with a space to renew your energy, discover new ideas, desires, and the strength to be, do, and create.
    Upesrūķi, guest house
    Upesrūķi, guest houseНаши гости могут насладиться уютом сельского дома - сруба и красатой окрестной природы. Банька сулит парку березовыми, дубовыми,
    UAB Tvora, gates, fences, automatic equipment
    UAB Tvora, gates, fences, automatic equipment Firma Tvora – wide profile company offers different fences. Concrete and metal goods. We are official representatives of many European manufacturers in Baltic states.
    Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, art gallery
    Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, art galleryNESTER CUSTOM is a creative workshop for the creation of designer furniture and unique sculptures made of metal. Car, motorcycle, power tools and other metal products are used as the basis for our products. Our company began to develop in the repair of wrecked cars and restoration of motorcycles, which we continue to do successfully and Today, in parallel creating authoring custom bikes.
    PREMIUM MANAGEMENT, SIA
    PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
    Līgatne, rehabilitation center
    Līgatne, rehabilitation centerR/C Līgatne nodrošina plašu ārstu – rehabilitologu pakalpojumu spektru, dažādas rehabilitācijas programmas, veselības uzlabošanas un skaistumkopšanas programmas.
    Vidzemes vēnu centrs
    Vidzemes vēnu centrsVienmēr laipni esat gaidīti Cēsīs "Vidzemes vēnu centrā". Garantējam laipnu, profesionālu attieksmi, izmeklēšanu un ārstēšanu mūsu uzņēmumā.
    Norde metāls, SIA, metal working
    Norde metāls, SIA, metal workingNORDE METALS deals with metal product production - we produce black metal as well as stainless steel. Gates, stairs, banisters.
    Visi banneri
    Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma