Apraksts
Vienīgā vieta Latvijā,kur vienkopus maļ graudus, vērpj vilnu, šuj segas un spilvenus, kas pildīti ar aitu vilnu. Šeit tiek rīkoti aktīvās atpūtas pasākumi, kāzas, ekskursijas, kā arī iespējams nakšņot viesu namā, doties pirtī un garšīgi paēst. Ķoņu dzirnavas atrodas Rūjas upes 7km no Rūjienas un 7km no Latvijas - Igaunijas robežas. Ķoņu dzirnavās darbojas kāršamās un vērpjamās iekārtas, dzirnas graudu malšanai, hidroturbīnas ražo elektroenerģiju, un tas viss ir pieejams tūristu apskatei, kas atbraucot pie mums izteica vēlmi uzturēties šeit ilgāk. Tāpēc tika uzcelts viesu nams, kurā ir 27 gultasvietas ar ērtībām. Senatnīgas sajūtas cienītājiem izveidojām 25 gultas vecajās dzirnavās. Vasaras sezonā siena šķūni pielāgojām viesu gulēšanai un uzņemšanai. Esam saglabājuši vecās pirtiņas labo auru,kuras iekuršana aizņem 5 stundas, kas nodrošina pēršanos ar zāļu slotiņām visa vakara garumā. Viesu namā ir izmantojama sauna,kuru var izmantot jau pēc stundas. Viesu nama virtuvē pavāres gatavo visiem ēst gribētājiem maltīti, ar pašceptu maizīti. Ciemiņiem, ja ir vēlme, ir iespēja arī gatavot pašiem. Apkārtnē izveidots karpu dīķis, kā arī divas peldvietas dzirnezerā, iespēja iznomāt laivas, ūdensvelosipēdu, dīķa krastos atrodas arī plostiņš, kas parasti piesaista ūdens cienītājus, izveidotas piknika vietas. Viesi var gulēt gultās uz vilnas matracīšiem un spilveniem un segties ar dzirnavu šuvēju šūtām vilnas
Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 86666
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 2579566
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Valteri, viesu nams
    Valteri, viesu namsViesu namā Valteri Daugavas krastā, labi jutīsies pat 70 cilvēku lielas kompānijas. Svinības vai veselības kūres pirtiņā, ar peldi baseinā vai laisku gulšņāšanu āra kubulā.
    Akvedukts, AS
    Akvedukts, ASUzņēmums AKVEDUKTS - viens no stabilākajiem un uzticamākajiem apkures, ūdensapgādes un dārza preču vairumtirgotājiem Baltijas valstīs. Mūsu kompānija piedāvā modernas, augstiem standartiem un tehniskām prasībām atbilstošas preces ūdensapgādei, apkurei un laistīšanai Latvijas, Lietuvas un Igaunijas teritorijā.
    Kaminer, SIA
    Kaminer, SIAŽogu izgatavošana un uzstādīšana. Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare. Apkures sistēmas montāža. Saules sistēmu uzstādīšana. Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi. Čuguna izstrādajumi mājai un dārzam. Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.
    Parketa grīdu pilns serviss
    Parketa grīdu pilns servissGrīdas parkets, ražotāju labākās, zemākās cenas. Masīvi ozolkoka dēļi, ozola parkets, vinila grīdas segums. Plati divslāņu dēļi un skujiņas parkets. Ieklāšana, slīpēšana, lakošana, vaskošana. Koka grīdas remons, labošana, atjaunošana, restaurācija. Veikals Valmieras iela 34, Rīga. Profesionalitāte un augstākā kvalitāte
    Skrundas muiža, viesnīca
    Skrundas muiža, viesnīcaSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
    ID Rugāji, galdniecība
    ID Rugāji, galdniecībaIzgatavojam masīvkoka mēbeles pēc pasūtījuma. Mums sagādā prieku darbs ar pasūtītāju - uzklausām un realizējam klienta vēlmes.
    Pokaiņi
    PokaiņiSena svētvieta, akmens krāvumi, enerģiju lauki. Izzini sevi un senatni.
    MS Auto noma, SIA
    MS Auto noma, SIAUzņēmums piedāvā vieglo automašīnu, mikroautobusu un nelielu kravas automašīnu nomu un tirdzniecību. Piedāvājam Jūsu ērtībai šādas mašīnas Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Sprinter, VW Caddy, Mercedes GL 350, Audi Etron, Volvo XC 60.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma