Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Eco Dowel, SIA

Eco Dowel, SIA

Miera iela 30, Salaspils, Salaspils novads, Latvija, LV-2169
(+371) 20030133
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Jau gadiem strādājot nozarē, mēs jo vairāk saprotam mūsu klientu vēlmes.Lielāko prieku mums sagādā mūsu klientu pateicība par kvalitatīvi paveikto darbu,

klienta vēlmes un mērķi ir mūsu augstākā prioritāte.

Mūsu piedāvātā produkcija atbilst visaugstākajiem standartiem!

Mūsu pieredzējušie meistari un konsultanti sniegs Jums viss precīzākās atbildes un risinājumus pat šķietami viss sarežģītākajās situācijās,mums neviens darbs nešķiet par grūtu! Mūsu mērķis ir piedāvāt Latvijas iedzīvotājiem kvaltatīvako pakalpojumu un materiālu klāstu.

Uzņēmuma darbības pamatvirzieni:

  • Projektešana;
  • Notekūdens bioloģiskās attīrīšanas iekārtu piegāde un montāža;
  • Koka vasarnīcu un dārza mājiņu piegāde un uzstādīšana;
  • Inženierkomunikāciju izbūve.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresŪdensapgāde un kanalizācija Skatīt vairāk   Ūdensvada, ūdensapgādes sistēmu montāža, ierīkošana, izbūve Skatīt vairāk   Kanalizācijas sistēmas, montāža, izbūve un projektēšana Skatīt vairāk   Bioloģiskās notekūdeņu, kanalizācijas attīrīšanas iekārtas Dārza mājas un mājiņas Skatīt vairāk   Koka karkasa ēkas Skatīt vairāk   Dārza moduļu mājas Skatīt vairāk   Lapenes Siltumnīcas    Koka siltumnīcas    Plēves siltumnīcas Būvmateriāli, būvmateriālu tirdzniecība Dārzkopības tehnika un inventārs
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 4063
Meklēšanas rezultātos parādīts : 21127


Lidums SIA, kokapstrāde
Lidums SIA, kokapstrādeLidums SIA.Koka produkcija dārzam un pagalmam, zāģmateriāli, apdares dēļi, liekti līmētie materiāli, zāģmateriālu žāvēšana un pārstrāde.
Pils, viesu nams un kafejnīca
Pils, viesu nams un kafejnīcaGaršīga maltīte par pieņemamām cenām, banketi un viesību galdi, īsta latviešu pirts.
Zāģeri, viesu nams
Zāģeri, viesu namsBioloģiski sertificēta saimniecība, mājlopi. Naktsmītnes, banketu/ konferenču zāles, kamīnzāle ar pirti, dīķis ar pludmali.
Nabīte, kempings
Nabīte, kempingsGleznaina vieta, Lielā Nabas ezera krastā, viesu māja ar banketu zāli un 7 labiekārtotiem numuriņiem, pirts, 36 kempinga mājiņas. Ūdens velosipēdu un laivu noma, sporta un bērnu rotaļu laukumi. Vasaras kafejnīca, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas iespējas, peldvieta.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Ziedu Dīva, ziedu studija
Ziedu Dīva, ziedu studijaRadoši un ar mīlestību darināti darbiņi, kas priecē sirdi, jebkuros svētkos un ikdienā. Ar prieku,varam palīdzēt piepildīt vēlmes un izkrāsot svētkus,sapņus pārvērst par īstenību!
Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekss
 Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekssSējas novada sporta centrs. Sporta zāle ar handbola, minifutbola, tenisa, basketbola un volejbola standarta izmēra laukumiem, trenažieru zāle, pirts. Pieejams sporta inventārs. 
Mare, viesnīca
Mare, viesnīcaViesnīca Mare, 500m līdz jūrai, telpas semināriem, konferencēm, pirts, kamīnzāle, TV, internets, izbraucieni ar zvejas laivām, peintbols, pļavu golfs, izjādes ar zirgiem, ekskursijas, gida pakalpojumi.
Skrundas muiža, viesnīca
Skrundas muiža, viesnīcaSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
220.lv veikals un servisa centrs
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Visi banneri