Tree Climbers, SIA

Apraksts

Arborists, kokkopis - veicam koku kopšanu, zāģēšanu, bīstamo koku novākšanu un ne tikai..

Koku kopšana un vainagu veidošana

Koku vainagu kopšana, jeb formēšana, ir veids kā palīdzēt kokam sadzīvot ar apkārtējo vidi, neradīt bīstamību apkārtējiem, “ielaist” gaismu mājā, dārzā vai apkārtējā teritorijā, novērts problēmas nākotnē, kuras var radīt “nepareizi” veidojies vainags vai radīt estētisku skatu, ko veido sakopts koks.

Vairāk informācijas par koku kopšanu meklējiet šeit http://www.treeclimbers.lv

Bīstamo koku zāģēšana. Koku ciršana

Veicot bīstamo koku zāģēšanu (bīstamo koku ciršanu), izmantojam arboristu (kokkopju) un alpīnisma darba paņēmienus, lai droši veiktu zāģēšanas darbus. Pilsētas vidē galvenokārt izmantojam koku zāģēšanu pa gabaliem. Ēku, žogu un apstādījumu tuvumā, nepieciešamības gadījumā, ar virvēm nolaižam nozāģētos gabalus līdz zemei, tādējādi pasargājot apkārtējot vidi no sabojāšanas.

Vairāk informācijas par koku nozāģēšanu meklējiet šeit http://www.treeclimbers.lv

Celmu frēzēšana.

Pēc koku nozāģēšanas pāri paliek celms, arī to mēs varam likvidēt - veikt celmu frēzēšanas darbu. Mūsu tehnikas parkā ir celmu frēze, ar kuru var piekļūt gandrīz jebkurai vietai un pārvērst celmu skaidās. Pēc celmu izfrēzēšanas atliek vien piepildīt radušos bedri ar auglīgo augsni un iesēt zālienu, lai nekas neliecinātu, ka tur reiz zaļoja koks.

Vairāk informācijas par celmu frēzēšanu meklējiet šeit http://www.treeclimbers.lv

Zaru šķeldošana.

Pēc koku kopšanas vai koku nozāģēšanas darbiem izveidojas zaru kaudze. Mūsu tehnikas parkā ir nepieciešamais transports un zaru šķeldotājs, lai pilnīgi sakoptu teritoriju un visu sastrādāto aizgādātu prom. Izmantojot zaru šķeldotāju, mēs varam sasmalcināt zarus līdz 8 cm resnumam. Radušos šķeldu mēs varam nogādāt utilizācijai, bet to veiksmīgi iespējams izmantot dārzā.

Mobīlais jeb motorzāģa gateris

Pēc tam, kad koks ir savu nodzīvojis un nokaltis, tam iespējams dot otro dzīvi, sazāģēt smukos dēļos, turpat uz vietas, nekur nevedot...

Vairāk informācijas par mobilo jeb motorzāģa gateri meklējiet šeit http://www.treeclimbers.lv

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 28800
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 87754
    Kartridzuuzpilde.lv
    Kartridzuuzpilde.lvKārtridžu Uzpilde piedāvā ātru un kvalitatīvu kārtridžu uzpildes pakalpojumu un plašu jaunu kārtridžu klāstu visiem populārākajiem printeru ražotājiem ar piegādi visā Latvijā par izdevīgām cenām.
    Viola Stils, salons
    Viola Stils, salons"Viola-Stils" ir viena no lielākajām inovatīvajām bezšuvju trikotāžas ražotnēm Baltijas reģionā, Latvijā. Uzņēmumam ir vairāk nekā trīsdesmit gadu pieredze trikotāžas ražošanā, izmantojot augstas kvalitātes itāļu dziju, piemēram, kašmiru, zīdu un smalku merino vilnu.
    Mīļmājiņa, brīvdienu māja
    Mīļmājiņa, brīvdienu mājaMīļmājiņa ir veidota, lai jūs apburtu ar lauku šarmu, esot tuvu pilsētai. Tā ir vieta, kur atpūsties ārpus mājas, jūtoties kā mājās, ērti baudīt nedēļas nogales un brīvdienas, un rast iespēju atjaunot enerģiju, atrast jaunas idejas, vēlmes un spēku būt, darīt un radīt.
    Ligas, viesu nams
    Ligas, viesu namsTikai 10. minūšu braucienā no Rīgas, Jūs nokļūsiet viesu namā Līgas, kas atrodas Ķekavā. Lai Jūs justos, kā mājās, esam padomājuši par visu, līdz pēdējam sīkumam. Īsta pirtiņa, vēss baseins un veldzējošs dīķ
    Mozello, mājas lapu izstrāde
    Mozello, mājas lapu izstrādeIzveido savu mājas lapu vai interneta veikalu 5 minūtēs, bez maksas. Ātri, viegli, profesionāli. Šis ir vislabākais piedāvājums gan Latvijā gan pasaulē. Izmēģini tagad!
    Lauvas Tūrs Transports, SIA
    Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
    Magma, SIA
    Magma, SIASIA "Magma" - santehnikas tirdzniecība un ražošana. Dibināta 1996.gada 23.februārī. Tas ir 100 % latviešu uzņēmums, kas no neliela ģimenes uzņēmuma ir izaudzis par stabilu, drošu, dinamisku santehnikas ražošanas un tirdzniecības uzņēmumu Latvijā. Ražo lokanos pievadus un jaucējkrānus zem MAGMA zīmola. Uzņēmuma mērķis - pārdot vislabākos jaucējkrānus. Uzņēmums sniedz klientiem maksimāli pilnu servisa paketi, sākot ar konsultācijām līdz ieviešanai tirdzniecībā.
    ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem
    ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiemZOONA, radio sistēmu dzīvniekiem tirdzniecība. Partneri ir ASV kompānija PetSafe. PetSafe izstrādā radio un elektroniskas ierīces, kuras uzlabo cilvēku un dzīvnieku attiecības.
    Invite, ielūgumi
    Invite, ielūgumiKāzu ielūgumi, galda kartes, ēdienkartes, personalizētas šampanieša pudeles, kājas mežģīnes līgaviņām, gredzenu spilventiņi un citi kāzu aksesuāri. Rūpīgs roku darbs.
    Burtnieki, viesu māja
    Burtnieki, viesu mājaViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
    Visi banneri
    Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma