ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem

Apraksts
ZOONA nodarbojas ar radio sistēmu dzīvniekiem tirdzniecību. Mūsu partneri jau vairākus gadus ir ASV kompānija PetSafe. PetSafe izstrādā un popularizē radio un elektroniskas ierīces, kuras uzlabo cilvēku un dzīvnieku attiecības. Kā mēs strādājam? Mēs vēlamies, lai sadarbība ar mūsu klientiem būtu abpusēji izdevīga un patīkama. Apzināmies, ka labākā reklāma mūsu piedāvātajiem produktiem ir apmierināti klienti, kuriem patiesi esam palīdzējuši. Tāpēc pirms Jūs iegādāsieties kādu no piedāvātajām ierīcēm, centīsimies noskaidrot: * kādu problēmu Jūs vēlaties atrisināt * vai izvēlētā ierīce būs piemērota tieši Jūsu dzīvniekam * vai šo ierīci iespējams uzstādīt/lietot Jūsu izvēlētajā vietā * vai Jūs apmierina ierīces iegādes, uzstādīšanas un lietošanas nosacījumi? Ja vēlaties iegādāties, kādu no ierīcēm, lūdzu, zvaniet pa telefoniem + 371 29141410; +371 29171566 vai sazinieties ar e-pasta info@radioseta.lv palīdzību, norādot kādu preci esiet izvēlējušies, iespējamos jautājumus un kontakttālruni. Lai varētu uzņemties pilnu atbildību par pārdotajām precēm, to specifikas dēļ mēs sadarbojamies tikai ar uzticamiem sadarbības partneriem.
Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 58053
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 195663
    Kartridzuuzpilde.lv
    Kartridzuuzpilde.lvKārtridžu Uzpilde piedāvā ātru un kvalitatīvu kārtridžu uzpildes pakalpojumu un plašu jaunu kārtridžu klāstu visiem populārākajiem printeru ražotājiem ar piegādi visā Latvijā par izdevīgām cenām.
    Viola Stils, salons
    Viola Stils, salons"Viola-Stils" ir viena no lielākajām inovatīvajām bezšuvju trikotāžas ražotnēm Baltijas reģionā, Latvijā. Uzņēmumam ir vairāk nekā trīsdesmit gadu pieredze trikotāžas ražošanā, izmantojot augstas kvalitātes itāļu dziju, piemēram, kašmiru, zīdu un smalku merino vilnu.
    Mīļmājiņa, brīvdienu māja
    Mīļmājiņa, brīvdienu mājaMīļmājiņa ir veidota, lai jūs apburtu ar lauku šarmu, esot tuvu pilsētai. Tā ir vieta, kur atpūsties ārpus mājas, jūtoties kā mājās, ērti baudīt nedēļas nogales un brīvdienas, un rast iespēju atjaunot enerģiju, atrast jaunas idejas, vēlmes un spēku būt, darīt un radīt.
    Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikals
    Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikalsTehnikas veikals ir pasaules vadošo meža un dārza tehnikas ražotāju pārstāvis. Nodrošinām kvalitatīva apkalpošanu, servisu un zemākās cenas!
    Baižas, stādaudzētava
    Baižas, stādaudzētavaStādu audzētava Baižas. Ziemcietes, graudzāles, kapu stādījumi, akmensdārzi, vasaras puķes, stādi balkoniem. 700 veidu un šķirņu ziemciešu stādi.
    Granitops
    GranitopsGRANITOPS ir izturīgs polimēru materiāls virsmu pārklāšanai. Virsmām piešķir elegantu granīta izskatu, labas lietošanas un kopšanas īpašības.
    Vila VAKARĖ , viesu nams
    Vila VAKARĖ , viesu namsVilla VAKARĖ atrodas Palanga zaļās zonas klusā vietā pie City Stadium. Īsa pastaiga uz jūras vai pilsētas centru -15 min. Liels pagalms, skaistas priedes, nojume ar āra kamīnu.
    Waldmeisteri, viesu māja
    Waldmeisteri, viesu mājaJūs gaida omulīga atpūtas zāle ar bāru, kā arī pirts un 11 labiekārtotas istabiņas. Apmetieties pie mums un baudiet skaisto dabu!
    Campo, ūdenstūrisms
    Campo, ūdenstūrismsCampo. Viss par laivošanu. Ūdens tūrisma maršruti, inventārs, noma, tirdzniecība. Kajali, kanoe, smailītes. Airēšanas skola.
    Boats SB, SIA
    Boats SB, SIABoats SB ražo izstrādājumus no stiklašķiedras. Ārējo baseinu, airu laivu, kanoe, glābšanas plostu ražošana, modeļu un formu izgatavošana betona lējumiem.
    Visi banneri
    Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma