Искать на картеПоисковикКаталогОбьявлениеСтатьиМои данныеРеклама
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs Timotejs

Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs Timotejs

Lielā Dzirnavu iela 24 - 4, Ventspils, Latvija
(+371) 27498137
 
ВсёПредложениеГалереяКарта
Описание

Bērnu centra mērķis ir atbalstīt trūcīgo un sociāli izstumto ģimeņu bērnus.
Šajā centrā viņiem ir iespēja apmierināt elementāras higiēniskās vajadzības – nomazgāties, izmazgāt drēbes, arī apmainīt drēbes – netīrās atdot mazgāšanā un uzvilkt tīras.
Šobrīd bērnu centrs ir atvērts katru darba dienu no 16.00 līdz 19.00. Visi darbinieki ir brīvprātīgie.
Centra darbinieki katru dienu savu darbu sāk ar lūgšanu (kopā ar bērniem). Darbinieki ar bērniem veic individuālas pārrunas par viņiem svarīgiem jautājumiem. Daudzi bērni vienkārši pienāk un apsēžas blakus, pieglaužas vai ieraušas klēpī – viņi meklē siltumu, mīlestību un patvērumu.
Caur komunikāciju, nodarbībām, rotaļām, spēlēm veidojam bērnos un jauniešos saskarsmes iemaņas, pieklājību, sapratni, izpalīdzību, žēlsirdību, par pamatu ņemot kristīgās vērtības. Katru dienu centru apmeklē apmēram 20 bērnu vecumā no 4 līdz 15 gadiem.
Katru dienu ir vairākas nodarbības. Mūzika, kristīgā mācība, māksla (dažādi veidi), mājturība, amatniecība zēniem, , floristika, dzīveszinības meitenēm. Amatniecībā zēni apgūst iemaņas kā naglot, skrūvēt, darināt no koka mājai noderīgas lietas, kā arī salabot ķeblīti vai ieeļļot durvis.
Mazajiem bērniem tiek nodrošināta iespēja rotaļāties ar rotaļlietām, pēc iespējas arī uzdāvinām kādu lelli vai mīksto mantiņu par ko bērniem ir liels prieks.
Katru dienu ir pārrunas par kristīgām tēmām, iepazīstināšana ar kristietības pamatiem, nepiesaistot nevienai konkrētai konfesijai. Iespēju robežās ir paredzēti pārgājieni, ekskursijas, jauniešiem – tikšanās ar dažādiem speciālistiem.
Centrā, protams, ir savi noteikumi, kurus bērni cenšas ievērot, bet, ja ir pārkāpums, tad sēžam un atkal visu pārrunājam. Bērni zina, ka viņus šeit pieņem, mīl un gaida, ka šeit viņi var uzticēties un iespēju robežās risināt savas problēmas.
Visi mūsu darbinieki strādā ar lielu atdevi, bez atlīdzības.
Mūsu darbība ir iespējama pateicoties ziedojumiem.
Ar gandarījumu varu teikt – jā, šis centrs ir vajadzīgs un man prieks, ka mēs ar savu darbību darām gaišāku šo bērnu un jauniešu ikdienu.
Sakarā ar to, ka mūsu centru apmeklē tikai romu bērni, esam pievērsušies Romu tautas kultūrmantojuma saglabāsanai un popularizēšanai. Bērni apgūst romu dziesmas un dejas. Projekta ietvaros esam uzšuvuši romu tērpus 10 meitenēm. Bērni ir talantīgi mūzikā, viņiem patīk dziedāt, dejot un man ir prieks, ka mēs kopīgi varam atklāt un parādīt citiem Romu tautas kultūrmantojumu.

Галерея
ПредложениеПродукты, услуги, ключевые словаДетские и молодежные центры    Kristīgā mācība, kristīgais atbalsts (Религиозные центры)    Humānā palīdzība, eksistenciālās vajadzības (Детские дома и уход)       Pārtikas pakas    Социальное обслуживание Romu kultūrmantojums, integrācija (Культура)    Kristīgas dziesmas, romu dziesmas (Музыкальные кружки) подробнее   Другие кружки/прочие кружки Bērnu brīvā laika pavadīšana (Детские центры отдыха)
Карта

Статистика:
Полнастю просмотрен : 49734
Показан в результатах поиска : 278741


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" - это относительно новый питомник, семейный бизнес, расположенный в волости Бирзгале Огрского района. Мы специализируемся на рассаде летних цветов и зимостойких растений. Мы также предлагаем рассаду овощей: помидоров, огурцов, тыквы, арбузов, дынь и других.
Sandras Baumanes dāvanu darbnīca
Sandras Baumanes dāvanu darbnīcaSandras Baumanes radošajā darbnīcā var pasūtīt interjera priekšmetus: spoguļus, spilvenus, svečturus, gleznas, traukus sava mājokļa iekārtošanai kā arī dāvanām draugiem, kolēģiem, biznesa partneriem.
Sutras Z/S, сельский дом
Sutras Z/S, сельский домZ/S SUTRAS предлагает отдых в деревенской усадьбе с баней: отдых на улице у камина и костра, спортивные игры, детские развлечения и празднование юбилеев.
Tāti, кемпинг
Tāti, кемпингKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Mīts, обработка камня
Mīts, обработка камняОбщество MĪTS изготавливает 15 видов и 8 цветов бетонного булыжника, бордюры дорог и тротуаров, бетонные ступени.
Žagarkalns, кемпинг
Žagarkalns, кемпингКемпинг и лодочная база Жагаркалнс. Коллективные мероприятия отдыха, катание на лодках по рек. Места для пикника, прокат лодок, велосипедов, палаток.
Prāga Lukss, salons-veikals
Prāga Lukss, salons-veikalsPlaša sortimenta kristāla lustras. Kristāla lustras nelielām telpām. Greznas lustras mājam, viesnīcām un pilīm. Bra, stāvlampas, galda lampas. Bohemijas stikls, kristāla trauki. Dāvanas, interjera preces, kristāla piekariņi. Ekskluzīvi dizaina un izgaismosanas projekti. Interjera dizains.
Ilona Einika, фотограф
Ilona Einika, фотографМогу с уверенностью сказать, что я влюблен в фотографию. Это занятие — не просто хобби, а возможность запечатлеть свою естественную красоту и возможность создать историю. Во время фотосессии я всегда ловлю момент и стараюсь запечатлеть настоящие эмоции: счастье, слезы, смех, удивление, любовь. Я всегда открыта к сотрудничеству и новым вызовам!
Puduri, комплекс для отдыха
Puduri, комплекс для отдыхаПомещения для банкетов, свадеб, конференций и других торжеств. Баня. Уютные домики для ночлега. Место для проведения спортивных
Žuvine, рыбный ресторан
Žuvine, рыбный ресторанŽuvinė – единственный специализированный рыбный ресторан в Паланге, блюда из свежеприготовленной рыбы.
Visi banneri