Apraksts
  • Par mums
    Akmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu! Akmeņkaļa amata noslēpumus apgūst dēli Mikus Neško un Gints Neško Kapuvietas labiekārtojuma dizainu izstrādā un kapuvietu iekārto akmeņkaļa meita ainavu arhitekte, Mag. Arh. Linda Neško. Sadarbojas ar Latvijā pazīstamiem tēlniekiem Kārli Īli, Dzintru Jansoni. Veidojis piemiņas zīmes represētajiem un karavīriem daudzviet Latvijā. Autors kapu pieminekļiem Latvijā, Lietuvā, Krievijā, u.c.
  • Visdažādākie kapu pieminekļi
    Gatavojam no dabīgā Latvijas laukakmeņa ar daudzveidīgām krāsu niansēm-pelēkos, sarkanīgos un brūnganos toņos. Akmeņiem ir dabīga forma, kuru var apstrādāt pēc pasūtītāja vēlmes. Pieminekļu un kapu plākšņu izgatavošanai pieejams arī no Somijas, Zviedrijas, Karēlijas, Ukrainas, Ķīnas ievestais granīts. Uzrakstiem un dekoratīviem gravējumiem iespējama daudzveidīga dizaina izvēle. Portreta gravējumus akmenī veic profesionāls mākslinieks tos kaļot ar roku. Kapakmeņiem tiek izgatavots granīta pamats un veikta uzstādīšana.
  • Visa veida granīta apmales
    Apmales pieejamas dažādu veidu un krāsu. Materiāls – Zviedrijas, Ukrainas, Karēlijas granīts. Standarta apmales biezums 3-5cm, pieejami arī individuāli risinājumi.
  • Kapu vietu labiekārtošana
    Ainavu arhitekte izstrādā projektu kapuvietas noformējumam. Stādījumu izvēli saskaņo ar esošo vidi un pasūtītāja vēlmēm. Iespējami dažādi ieseguma veidi (smiltis, bruģis, grants, oļi, dolomīta vai granīta šķembas, mulča, zāliens). Stādījumiem izmanto augus, kas piemēroti vietējiem dabas apstākļiem un viegli kopjami.
  • Visdažādākie akmens izstrādājumi
    Gatavojam piemiņas zīmes, dizaina objektus, informējošus uzrakstus.
    Galerija
    Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
    Karte
      Statistika:
      Pilnībā apskatīts : 46480
      Meklēšnas rezultātos parādīts : 548924
      Jūsu-mēbeles.lv, SIA
      Jūsu-mēbeles.lv, SIAVeikala mājaslapā Jūs atradīsiet mēbeles, aksesuārus no labākajiem skandināvu, vācu, itāļu, poļu un citiem ražotājiem. Visa produkcija pirms tā nonāk pie klienta, tiek pakļauta stingrai ražotāja kvalitātes un drošības parametru kontrolei. Visas preces ir sertificētas atbilstoši Eiropas savienības prasībām.
      Kartridzuuzpilde.lv
      Kartridzuuzpilde.lvKārtridžu Uzpilde piedāvā ātru un kvalitatīvu kārtridžu uzpildes pakalpojumu un plašu jaunu kārtridžu klāstu visiem populārākajiem printeru ražotājiem ar piegādi visā Latvijā par izdevīgām cenām.
      Viola Stils, salons
      Viola Stils, salons"Viola-Stils" ir viena no lielākajām inovatīvajām bezšuvju trikotāžas ražotnēm Baltijas reģionā, Latvijā. Uzņēmumam ir vairāk nekā trīsdesmit gadu pieredze trikotāžas ražošanā, izmantojot augstas kvalitātes itāļu dziju, piemēram, kašmiru, zīdu un smalku merino vilnu.
      Vecliepas, brīvdienu māja
      Vecliepas, brīvdienu mājaVecliepas, Ventas upes krastā. Makšķerēšanas un sportošanas iespējas. Telpas svinībām. Mājiņas ar terasi un grilu.
      Ķekavas zoo
      Ķekavas zooAtpūtas kompleks atrodas 3 km no Ķekavas centra, klusā un ļoti skaistā vietā, blakus upei Ķekaviņa. Kamīnzāle, pirts, dabas takas.
      Jura putni, muzejs
      Jura putni, muzejsKokgriezumu muzejā "Jura putni" Jūs redzat atveidotas dzērves - mīlestības, saticības, uzticības un mūžības simbolus; pūces - gudrības simbolus un citus putnus. Parks atgādina, ka šeit tiek mīlēta daba un ir sakārtota vide.
      Laimes ligzda, atpūtas komplekss
      Laimes ligzda, atpūtas komplekssLaimes ligzda. Mēs piedāvājam romantisku guļbūvi, skaistā Vidzemes ainavā, lauku pirti ar baseinu un garšīgu mielastu, kaminzāle līdz 30 vietām, pirts un majīgas istabiņas. Gaidām Jūs arī ziemā, Žagarkalna slēpju tra
      Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
      Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
      Wood4ex, SIA
      Wood4ex, SIAKurināmais, Malka, Malka maisos, Malka kastēs, Kamīnmalka, Malkas piegāde, Taras paletes, izgatavošana, Apaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana.
      Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
      Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
      Visi banneri
      Atpūta pie jūrastode.webpRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma