Apraksts
SIA''MinTrakTex" ir jauns uzņēmums kurš nodibināts 2011gada februārī. Bet savu darbošnos sākām 2007 gadā.
Mēs piedāvājam mini ekskavatoru un mini iekrāvēju pakalpojumus visā Latvijā.
Ar 2009 gadu pievērsāmies autonomās kanalizācijas izbūves darbiem.Sadarbojamies ar Latvijas uzņēmumiem kas ražo kanalizācijas septiķus,nosēdtvertnes un bioloģiskās attīrīšanas iekārtas.Tātad mēs piegādājam un veicam septiķu un bioloģisko attīrīšanas iekārtu izbūves darbus visā Latvijā.Uzņēmumu ražotie autonomās kanalizācijas attīrīšanas iekārtu komplekti ir ļoti kvalitatīvi un atbilstoši Latvijas klimatiskajiem apstākļiem.
2010 Gadā pievērsāmies drenāžas lauku un sistēmu izbūvēm un pārbūvēm.Tagad varam piedāvāt ļoti kompaktus drenāžas tuneļus,kas aizņem maz vietas un darbietilpīgus procesus atšķirībā no drenāžas cauruļu lauku izbūves,kuru izbūvē jāpielieto vairāk resursu.
Pašlaik sniedzam mini ekskavatoru pakalpojumus ar profesionāliem operatoriem.Piedāvājam bobcat pakalpojumus,gan uz riteņu bāzes,gan ar kāpurķēdēm. Veicam visu veidu kanalizācijas tvertņu,septiķu un bioloģisko attīrīšanas iekārtu piegādi un montāžu visā Latvijā.Izbūvējam drenāžas laukus un infiltrācijas sistēmas,ieklājam ūdensvadus,gāzes vadus,elektriskos kabeļus,zemes siltumsūkņus,kontūras,lietus notekūdes sistēmas.Veicam kanalizācijas un ūdensvadu pieslēgumu izbūvi un pieslēgšanu pie centrālajiem pilsētas kanalizācijas un ūdensvadu tīkliem.Piedāvājam bruģēšanas un apzaļumošanas darbu veikšanu.
Piegādājam zemi,melnzemi,šķembas,skalotus oļus drenāžam.
Uz Veiksmīgu Sadarbību Jūsu MinTrakTex.
Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte, Saistītie uzņēmumi
Statistika:
Pilnībā apskatīts : 36074
Meklēšnas rezultātos parādīts : 388165
Jūsu-mēbeles.lv, SIA
Jūsu-mēbeles.lv, SIAVeikala mājaslapā Jūs atradīsiet mēbeles, aksesuārus no labākajiem skandināvu, vācu, itāļu, poļu un citiem ražotājiem. Visa produkcija pirms tā nonāk pie klienta, tiek pakļauta stingrai ražotāja kvalitātes un drošības parametru kontrolei. Visas preces ir sertificētas atbilstoši Eiropas savienības prasībām.
Kartridzuuzpilde.lv
Kartridzuuzpilde.lvKārtridžu Uzpilde piedāvā ātru un kvalitatīvu kārtridžu uzpildes pakalpojumu un plašu jaunu kārtridžu klāstu visiem populārākajiem printeru ražotājiem ar piegādi visā Latvijā par izdevīgām cenām.
Viola Stils, salons
Viola Stils, salons"Viola-Stils" ir viena no lielākajām inovatīvajām bezšuvju trikotāžas ražotnēm Baltijas reģionā, Latvijā. Uzņēmumam ir vairāk nekā trīsdesmit gadu pieredze trikotāžas ražošanā, izmantojot augstas kvalitātes itāļu dziju, piemēram, kašmiru, zīdu un smalku merino vilnu.
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remonts
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remontsVisa veida svaru tirdzniecība un remonts. Svari tirdzniecībai, mājai, noliktavām, medicīnai, kraušanas pakalpojumiem, laboratorijām un daudz kam citam.
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrāde
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrādeSIA "Akmeņkalis" tika dibināts 1991.gadā. Uzņēmums šo gadu laikā pilnveidojis un attīstijis dažādas jaunās tehnoloģijas, lai panāktu iespēju izveidot no akmeņa neiespējamo. Uzņēmums nodarbojas ar dažādu veidu dabisko akmeņu apstrādi.  
Jost Residence, brīvdienu māja
Jost Residence, brīvdienu mājaLuksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantiskas, mājīgas un kvalitatīvas brīvdienas tikai diviem.
Park Hotel Kekava, viesnīca
Park Hotel Kekava, viesnīcaViesnīca, telpas konferencēm un semināriem, sauna, bārs, galdu klāšana dažāda veida pasākumiem.
Pazemes ezeri, apskates objekts
Pazemes ezeri, apskates objektsTūrisma apskates objekts - vienīgie pazemes ezeri Latvijā.
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vieta
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vietaMārkulīču āra šautuvēs var izmēģināt dažādus medību šaujamieročus, šaušanu ar loku, apgūt zināšanas pie prasmīga šaušanas instruktora. Te ir sporta laukumi, neparastas brīvā kritiena šūpoles, kā arī iespēja nakšņot mājīgā viesu namiņā ar pirti.
Palmas, brīvdienu māja
Palmas, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Palmas atrodas 1500 metri no jūras, Jūrkalnes centrā : divstāvu jauna guļbūves ēka, divas atsevišķas istabas otrā stāvā, gultas vietu skaits 8, ir virtuve (ledusskapis plīts, trauki, izlietne, silts ūdens) duša, vc,
Visi banneri
Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma