Apraksts
Mūsu saimniecības nozare ir dekoratīvo stādu pavairošana, audzēšana un tirdzniecība. Piedāvājam plašu skujkoku, lapu koku, krūmu un ziemciešu puķu stādu sortimentu. Pie mums Jūs atradīsiet 130 dažādu krāsu, formu skujkoku, 250 lapu koku un krūmu nosaukumus, kā arī ap 200 ziemciešu puķu nosaukumus. Katru gadu papildinām mūsu sortimentu ar jauniem, Latvijā ziemojošiem augiem. Stādi tiek piedāvāti plastmasas konteineros (podiņos), kas nodrošina stādu realizāciju visu veģetācijas periodu no agra pavasara līdz vēlam rudenim. Esam neliela ģimenes kokaudzētava ar stabilu vietu Latvijas kokaudzētavu saimē. Salīdzinoši īsā laikā esam ieguvuši daudzu klientu uzticību, kuri pie mums brauc iegādāties stādus ne tikai no Latvijas daudziem novadiem. Esam ieinteresējuši pircējus arī no Krievijas, Lietuvas un Igaunijas. Savus klientus cenšamies piesaistīt ar labu stādu kvalitāti un, iespēju robežās, individuālu pieeju katram. Palīdzam piemeklēt vispiemērotākos augus, respektējot pircēju vēlmes un situāciju viņu dārzā. Diemžēl pavasara lielajā stādu iegādes "maratonā" ne vienmēr spējam katram pievērst pienācīgu uzmanību, tādēļ īpaši aicinām pie mums arī pēc Līgo svētkiem. Ziedošie lapu krūmi būs viskrāšņākie, un mums atliks vairāk laika konsultācijām par iegādājamo stādu īpatnībām. Atcerēsimies, ka stādus ieaudzētus podos, varat droši stādīt no agra pavasara līdz vēlam rudenim, kamēr zeme vēl nav sasalusi. Mums ir svarīgi, lai Jūs būtu apmierināti, jo vēlamies iegūt Jūsu uzticību un ceram uz ilgtermiņa sadarbību. LAIPNI LŪDZAM APMEKLĒT MŪSU KOKAUDZĒTAVU!
Galerija
Video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 47477
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 561851
    Kartridzuuzpilde.lv
    Kartridzuuzpilde.lvKārtridžu Uzpilde piedāvā ātru un kvalitatīvu kārtridžu uzpildes pakalpojumu un plašu jaunu kārtridžu klāstu visiem populārākajiem printeru ražotājiem ar piegādi visā Latvijā par izdevīgām cenām.
    Viola Stils, salons
    Viola Stils, salons"Viola-Stils" ir viena no lielākajām inovatīvajām bezšuvju trikotāžas ražotnēm Baltijas reģionā, Latvijā. Uzņēmumam ir vairāk nekā trīsdesmit gadu pieredze trikotāžas ražošanā, izmantojot augstas kvalitātes itāļu dziju, piemēram, kašmiru, zīdu un smalku merino vilnu.
    Mīļmājiņa, brīvdienu māja
    Mīļmājiņa, brīvdienu mājaMīļmājiņa ir veidota, lai jūs apburtu ar lauku šarmu, esot tuvu pilsētai. Tā ir vieta, kur atpūsties ārpus mājas, jūtoties kā mājās, ērti baudīt nedēļas nogales un brīvdienas, un rast iespēju atjaunot enerģiju, atrast jaunas idejas, vēlmes un spēku būt, darīt un radīt.
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Pāces vilnas fabrika
    Pāces vilnas fabrikaLauku dzija no Latvijā audzētām aitām. Vilnas pārstrāde no mazgāšanas procesa līdz gatavam dzijas pavedienam. Nemazgātas vilnas pirkšana, maiņa.
    MS Auto noma, SIA
    MS Auto noma, SIAUzņēmums piedāvā vieglo automašīnu, mikroautobusu un nelielu kravas automašīnu nomu un tirdzniecību. Piedāvājam Jūsu ērtībai šādas mašīnas Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Sprinter, VW Caddy, Mercedes GL 350, Audi Etron, Volvo XC 60.
    Žagarkalns, slaloma trase
    Žagarkalns, slaloma traseAktīvā atpūta, Slēpošana un snovbords Kalnu slēpošanas trases, Distanču slēpošana, Ziemas inventāra noma, Slēpošanas instruktori, Naktsmītnes
    Jena motors, SIA, atpūtas saimniecība
    Jena motors, SIA, atpūtas saimniecībaKvadrociklu, motoroleru, motociklu, ūdens un sniega motociklu noma un tirdzniecība. Sporta inventāra noma.
    Melturi, viesnīca
    Melturi, viesnīcaViesnīca "Melturi" atrodas gleznainā vietā pie Amatas upes. Ērta piebraukšana, autostāvvieta. Mājīgi 1-vietīgi un 2-vietīgi numuri, sauna, baseins, kamīnzāle, telpas konferenču rīkošanai.
    Vašlejas, viesu māja
    Vašlejas, viesu mājaVašlejas - viesu nams Tukumā, sakoptā lauku vidē. Vieta pasākumiem, naktsmītnes, kamīnzāle, karaoke, pirts. Piknika vietas, teniss.
    Visi banneri
    Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma