Ēmužas, viesu nams

Apraksts

   Lauku māja "Ēmužas" atrodas Vadzenes pagastā. Plašajās telpās iespējams sarīkot svinības līdz pat 200-250 cilvēkiem, bet ārpus telpām iespējams sarīkot pasākumu apmēram 500 cilvēkiem. Mājā ir iekārtotas 10 istabiņas, kurās ērti var izgulēties līdz pat 60 cilvēkiem, bet papildus vietas piedāvājam divās "matraču" zālēs. Ir pirts, kubls, dīķis, volejbola laukums, futbola laukums, basketbola grozi, telts vietas... Netālu atrodas "Ēmužu" ezers.

Z/S "Ēmužas" darbojas jau kopš 1991. gada. Sākotnējā pamat nodarbošanās bija lauksaimniecība, bet 1996. gadā atvērta pirmā kafejnīca. Šobrīd Z/S "Ēmužas" saviem klientiem piedāvā baudīt gardu maltīti kafejnīcā "Velves" Talsos, kafejnīcā "Rasa" Rīgā, baudīt lielisku atpūtu lauku mājā "Ēmužas", kā arī uzklāt un apkalpot izbraukuma banketus jebkurā klienta izvēlētā vietā.

Ēdināšanas nams "Ezera Sonāte" atrodas Talsos, Kareivju ielā 16, Vilkmuižas ezera krastā. Kafejnīcas telpas izvietotas divos stāvos, ar plašām un gaišām telpām. "Ezera Sonāte" saviem apmeklētājiem piedāvā:
- darba dienās ātrās pusdienas;
- ēdienus no ēdienkartes katru dienu;
- picu piegāde no plkst. 11.00-23.00
- pusdienu piegādi Talsos uz Jūsu darba vietu vai mājām (līdz plkst.12.00);
- mielastu galdus, pagatavotus pēc jūsu vēlmēm sastādītas ēdienkartes;
- ēdināšanas pakalpojumus Jūsu izvēlētajā vietā;
- izbraukuma tirdzniecību;
- pasākuma vadītāja pakalpojumus;
- trauku nomu;
- nakšņošanas iespējas Talsu viesnīcā.

Darba laiks: katru dienu no 11.00-23.00 (vai līdz pēdējam apmeklētājam)

Piedāvājam arī konditorejas izstrādājums- tortes, kūkas, plātsmaizes, pīrādziņus u.c. pēc iepriekšēja pasūtījuma.

Galerija
Video
  • video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte, Saistītie uzņēmumi
Statistika:
Pilnībā apskatīts : 86112
Meklēšnas rezultātos parādīts : 2234979
Kartridzuuzpilde.lv
Kartridzuuzpilde.lvKārtridžu Uzpilde piedāvā ātru un kvalitatīvu kārtridžu uzpildes pakalpojumu un plašu jaunu kārtridžu klāstu visiem populārākajiem printeru ražotājiem ar piegādi visā Latvijā par izdevīgām cenām.
Viola Stils, salons
Viola Stils, salons"Viola-Stils" ir viena no lielākajām inovatīvajām bezšuvju trikotāžas ražotnēm Baltijas reģionā, Latvijā. Uzņēmumam ir vairāk nekā trīsdesmit gadu pieredze trikotāžas ražošanā, izmantojot augstas kvalitātes itāļu dziju, piemēram, kašmiru, zīdu un smalku merino vilnu.
Mīļmājiņa, brīvdienu māja
Mīļmājiņa, brīvdienu mājaMīļmājiņa ir veidota, lai jūs apburtu ar lauku šarmu, esot tuvu pilsētai. Tā ir vieta, kur atpūsties ārpus mājas, jūtoties kā mājās, ērti baudīt nedēļas nogales un brīvdienas, un rast iespēju atjaunot enerģiju, atrast jaunas idejas, vēlmes un spēku būt, darīt un radīt.
Ilona Einika, fotogrāfs
Ilona Einika, fotogrāfsAr pārliecību varu teikt, ka esmu iemīlējusies fotografēšanā. Šī nodarbe nav vienkārši hobijs, bet iespēja iemūžināt Jūsu dabisko skaistumu, un iespēja veidot stāstu. Fotosesijas laikā vienmēr ķeru mirkli un cenšos iemūžināt patiesas emocijas: laimi, asaras, smieklus, izbrīnu, mīlestību. Esmu vienmēr atvērta sadarbībai un jauniem izaicinājumiem!
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs Rīgā
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs RīgāApbedīšanas pakalpojumi Rīgā, bēres Latvijā, kremēšana un kremācija. Repatriācijas pakalpojumu organizēšana. Morga un katafalka pakalpojumi.
R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbi
R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbiR.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Darbojas vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē.
Danfo Masters, SIA
Danfo Masters, SIADanfo Master. Logu plēves, vizuālā reklāma, reklāma uz auto, stiklu tonēšana, dekoratīvais stikls.
Florius, SIA
Florius, SIAGalvenā mūsu uzņēmuma pamatnozare ir profesionāla dārza ierīkošana, kopšana, labiekārtošana. Mēs esam šeit, lai padarītu mūsu apkārtējo vidi skaistāku un baudāmāku.
Sveba-Dahlen, OÜ
Sveba-Dahlen, OÜSVEBA DAHLEN BALTIC iekārtas maizes ceptuvēm, konditorijas cehiem, picērijām. Plauktu (sekciju), rotācijas, picu, industriālās krāsnis, raudzētavas, ražošanas līnijas utt.
Beach Hotel Liepāja, viesnīca
Beach Hotel Liepāja, viesnīcaEsi gaidīts Beach Hotel Liepāja! Divos stāvos izvietotas 23 istabas sulīgos toņos! Esam vēja pūtienā no jūras, divi vēja pūtieni - un Tu esi Rožu laukumā!
Visi banneri
Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma