Baltic Artcraft

  • Rubeņu ceļš 58, Cenu pagasts, Ozolnieku novads, Latvija, LV-3042
  • (+371) 63020071
Products, services, keywords
Mega Star, freezing systems
Mega Star, freezing systemsSIA "MEGA STAR" is a specialized Latvian company, whose activity is focused on the implementation of complex tasks in the installation of industrial and commercial refrigeration, as well as conditioning systems.
Mežvidi, guest house
Mežvidi, guest houseMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Jolanta, hotel
Jolanta, hotelRecreation centre Jolanta, in Aluksne, offers comfortable and cozy hotel rooms. Sauna, swimming pool, banquet hall. Friendly prices.
Rubīni, apartments
Rubīni, apartmentsHoliday apartments Rubīni is a nice and cosy resting-place for the guests of Ventspils. Together 5 accommodations arranged like 2-3 room apartments with all amenities.
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
Imantas Tirgus, SIA
Imantas Tirgus, SIATirgus ir vieta, kur cilvēks var izmantot dabas dotās piecas maņas, un Imantas tirgus ir vieta, kur satiekas Latvijas reģionu garšas. Apvienojot šīs garšas kopā, tirgus sniedz iespēju izbaudīt neaizstājamu garšu un sajūtu devu.
Aleksandra, sauna - recreation centre
Aleksandra, sauna - recreation centreVienmēr esam priecīgi Jūs redzēt mūsu jaunajās VIP saunās pašā pilsētas centrā. Jūsu rīcībā somu sauna, skaists, silts baseins ar kaskādi, hidromasāžu, pagaismu un mūsdienu filtrācijas sistēmu
Tulku Fabrika, translation bureau
Tulku Fabrika, translation bureauThe translation agency "ZTB.LV" offers a wide range of translation services – both written and mutual translation of any language combination. The multicultural environment of the modern megapolis constantly makes us face the necessity to translate texts on various subjects.
Garāža, bar - restaurant
Garāža, bar - restaurantBārs/restorāns „Garāža” ir neparasta vieta mazajā Vecrīgas Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt patiesi izcilu maltīti, reibinoši garšīgus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus.
Credo, driving school
Credo, driving schoolAutoskola Credo, darbojas Latvijas tirgū jau 12 gadus un sevi esam pierādījuši, kā tirgus līderis, apmācot vairāk nekā 22 000 kursantus. Mūsu autoskolā Jūs iemācīsieties vadīt transportlīdzekli un justies uz ceļa droši, kā arī radīt šo sajūtu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.
Visi banneri
Recreation by seatode.webpIzglītības ceļvedis