Kalndruvas bloks, SIA, territory improvement, planting

Description
Kalndruvas bloks– strauji attīstoša ražošanas-komercfirma. Mūsdienu, augstais tehnoloģiskais aprīkojums ļauj ražot augstas kvalitātes produkciju: bruģakmeņus, betona blokus, keramzītbetonu blokus un betona izstrādājumus. SIA „Kalndruvas bloks” pozicionē sevi Latvijas tirgū par daudznozaru uzņēmumu. Izņemot pašu ražošanu, mēs tāpat izpildām bruģakmeņu likšanas darbus, teritorijas apzaļumošanu, dārzu ierīkošanu, kā arī to tālāku kopšanu. RAŽOŠANA Ietvju seguma plātņu, ietvju un ceļu apmaļu ražošana tiek veikta ar vibropresēšanas metodi, izmantojot firmus "HESS GROUP" un "БЕТОНМАШ" tehnoloģiskās iekārtas. BRUĢĒŠANA Ietvju flīze (bruģakmens) radījās mūsu celtniecības tirgū ne tik sen, un katru gadu kļūst par visspopulāro arhitektiem un būvētājiem. Visas flīzes veidi var būt izgatavotas krāsainas, krāsojošā pigmenta lietošanas deļ. Paši novērtēsiet daudzveidības formu un ietvju flīzes krāsus, starp tiem obligāti jūs atradīsiet tās, kas der tieši jums. Flīze - tā ir ne tikai skaisti, bet arī izdevīgi Pēc jebkuru apakšzemes komunikācijas aizstāšanas jūs noņemat flīzi, ražojiet darbus un noguldiet to atpakaļ. Gadā uz asfalta seguma remontu aiziet 2,5-3 reizes vairāk līdzekļu, nekā par flīžu seguma remontu. APZAĻUMOŠANA Dārzs tā ir visdrošākā vieta savai relaksācijai, atpūtai ar visu ģimeni, draugu uzņemšanai un visādiem citādiem priekiem. Ja vien tas ir labi izveidots dārzs. Tajā pašā laikā - nepārdomāts, neiekārtots un neaprūpēts dārzs ir tikai galvassāpes un papildus rūpes pēc, jau tā smagas, darbadienas. Savukārt firmām, uzņēmumiem un iestādēm savs zaļumiņš ēkas priekšā ir goda un presitža jautājums, jo atrodas uzņēmuma priekšā un pats pirmais prezentē uzņēmumu potenciālajiem un esošajiem klientiem. Tamdēļ apzaļumošana un kompleksā labiekārtošana ir vitāli svarīgas lietas ar kurām mēs strādājam. Un to mēs daram profesionāli - ātri un kvalitatīvi.
Products, services, keywords
Map
    Statistics:
    Fully viewed : 49067
    Showed in search results : 471415
    EscapeTown, breakout games
    EscapeTown, breakout gamesBREAKOUT GAMES. Go on an unforgettable World War II themed adventure with your friends or colleagues. Challenge yourself and see how resourceful, agile you are under pressure and whether you can maintain logical, analytical thinking and work in a team.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", camping
    Atpūtas komplekss "Viesītes", campingLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Dūšeļu kempings laivas
    Dūšeļu kempings laivasKempings Dūšeļi pie Babītes ezera piedāvā atpūtu visa gada garumā: distanču slēpošana, ziemas un vasaras cope, laivu noma, SUP noma, velo noma, piknika terases un atpūtas vietas, mājiņas no 2019.g maija
    Iron Design, SIA
    Iron Design, SIAThe advantages of forged metal products are originality, unique shapes, aesthetics and undoubtedly luxury that will last for years. Nothing else will make your house, garden, apartment or office as original and luxurious as forged metal products.
    Indāni, country house
    Indāni, country houseThe country house,a bathhouse, a farm( biological agriculture). Riding on horses, excursions in the country farm. Ancient tools collection
    Vējkalnietis, vīna darītava
    Vējkalnietis, vīna darītavaVisitors to the daylily garden can see both beautiful daylilies and try a variety of homemade wines. Well, what could be better than both together? Flowers and wine ...
    Mežinieku mājas, guest house
    Mežinieku mājas, guest houseMežinieku mājas . Naktsmītnes (54 pers.+ papildvietas); Banketi (zāle 120 pers.); Kāzu galdi; Ēdināšana; Pirtis (sauna, džakūzi, kubuls); Pirtnieks, masieris;  Ekskursijas dabā; Aktivitātes bērniem. Radošās darbnīcas. Rezervācija pēc iepriekšējās pieteikšanās!
    Dikolat, SIA
    Dikolat, SIADIKOLAT is a reliable supplier of air compressor equipment. We are ready to supply a full chain of services related to air compressors: from delivery and installation to raw material supply and service. The success of our company is based on extensive experience and high-quality offer of compressor equipment (screw and piston compressors, compressed air dehumidifiers, main filters, air systems). We supply compressor equipment from well-known manufacturers - ABAC, ALUP, FIAC, REMEZA, BALMA, GardnenDenver, Tamrotor.
    CLC, bookkeeping
    CLC, bookkeepingGrāmatvedības pakalpojumi, konsultācijas, uzņēmumu reģistrācija. Virtuālais birojs.
    D.C.S. SIA, moving services
    D.C.S. SIA, moving servicesD.C.S. piedāvā:Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
    Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
    pārvietošana, pārcelšana.
    Visi banneri
    laba_seta_eng.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma