Liedags, guest house

Map
    Jaunzemi, country yard
    Jaunzemi, country yardLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
    Vilciņi, bath
    Vilciņi, bathViesu nams ''Vilciņi'' piedāvā vietu,kur rīkot saviesīgus pasākumus vai vienkārši labi pavadīt laiku. Piedāvājam zāli ar galdiem līdz 50 cilvēkiem,[ir iespēja pasūtīt galdu], iekārtotu virtuvi ar visiem nepieciešajamiem traukiem, kamīnzāli, pirti un 6vietīgo džakūzi.Piedāvājam florista pakalpojumus viesu nama izdekorēšanai.Viesu namā ir TV, mūzika.Ārpus viesu nama labi pavadīsiet laiku,atpūšoties apkurināmā ūdens baļļā.Spēlējot volejbolu, futbolu, peldoties dīķī vai gūstot asas izjūtas braucot ar kvadracikliem, kurus iespējams noīrēt.Ir vieta,kur izvietot teltis.
    Photon L Baltic, lighting equipment
    Photon L Baltic, lighting equipmentPhoton-L offers high-quality LED products using the latest advanced technologies. Our staff consists of highly specialized engineers who are active members of prestigious engineering and lighting associations in the United States, United Kingdom.
    Gymshop, trenažieru veikals
    Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
    SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, guest house
    SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, guest houseA guest house is 7 km from the centre of Valmiera (Koceni) and 12 km from the skiing track in Baili. Warm places for sleeping, delicious breakfast, transport to Baili and back.
    Mozello, mājas lapu izstrāde
    Mozello, mājas lapu izstrādeIzveido savu mājas lapu vai interneta veikalu 5 minūtēs, bez maksas. Ātri, viegli, profesionāli. Šis ir vislabākais piedāvājums gan Latvijā gan pasaulē. Izmēģini tagad!
    Unce, guest house
    Unce, guest houseA guest house in Valmiera.Cozy rooms with all covenciences.
    Albatross SPA
    Albatross SPAAlbatross SPA recreation complex has a 25m swimming pool with three lanes with a water temperature of 28 ° C, the depth of the pool at the shallow end is 1 meter, in the middle - 1.5 meters, at the deepest end 2 meters, a 7m children's pool with a water temperature of 32 ° C, average depth 0.5 meters, sauna and steam bath
    Klivet, veterinary clinic
    Klivet, veterinary clinicVairāku dzīvnieku veidu ārstēšana (arī dekoratīvo grauzēju, putnu, sesku). Terapija un ķirurģija. Vakcinācijas, mikročipēšana un konsultācijas. Mājas vizītes pēc iepriekšēja pieraksta.
    AGUZ, SIA
    AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
    Visi banneri
    laba_seta_eng.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma