Otafs, glaziers

Description
Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "OTAFS" (OGRES TĀFELES) dibināta 1994. gadā. Kopš tā laika OTAFS nodarbojas ar skolas tāfeļu razošanu un tirdzniecību. Galvenā atšķirība no citiem tirgus dalībniekiem ir mūsu piedāvātā iespēja klientiem pasūtīt tieši tadu skolas tāfeli, kāda vajadzīga konkrētai telpai (pēc izmēriem un dizaina) un konkrētam pasniedzamajam priekšmetam (rūtiņas, līnijas, nošu līnijas utt.). Sabiedrības darbinieki pastāvīgi strādā, lai modernizētu skolas tāfeles konstrukciju, uzlabotu produkcijas kvalitāti un palielinātu sortimentu. Firma izgatavo krēslus mūziķiem ar regulējamu augstumu. Jau 10 gadus strādā arī stiklinieku darbnīca. No dibināšanas laika par mūsu klientiem kļuva vairāk kā 200 mācību iestādes visā Latvijā. Lai pasūtītu mūsu produkciju, vai atrisinātu citus jautājumus (piegāde, uzstādīšana, serviss), vajag tikai piezvanit mums - atbrauks firmas pārstāvis un tālāk Jūsu problēmas būs mūsu kompetencē. Pasūtījūmus pieņemam arī pa e-pastu.
Products, services, keywords
Map
    Statistics:
    Fully viewed : 72201
    Showed in search results : 692192
    EscapeTown, breakout games
    EscapeTown, breakout gamesBREAKOUT GAMES. Go on an unforgettable World War II themed adventure with your friends or colleagues. Challenge yourself and see how resourceful, agile you are under pressure and whether you can maintain logical, analytical thinking and work in a team.
    Kameja, curtain salon
    Kameja, curtain salonCurtain saloon Kameja. Curtains, modelling, sewing. Curtain nippers. Fabrics, sewing materials. Home textile. Sale. Modelling of clothes and sewing. Blinds.
    Vējkalnietis, vīna darītava
    Vējkalnietis, vīna darītavaVisitors to the daylily garden can see both beautiful daylilies and try a variety of homemade wines. Well, what could be better than both together? Flowers and wine ...
    Villa Avoti, guest house
    Villa Avoti, guest houseLieliska iespēja kopā ar ģimeni vai draugiem atpūsties no pilsētas dzīves skaistā vietā 4 km attālumā no Siguldas pilsētas centra pie Matiņas ezera. Šeit Jūs atradīsiet iekārtojuma greznumu un neskartas dabas vienkāršību ar putnu dziesmām un meldru šalkoņu.
    Tukuma muzejs
    Tukuma muzejsTukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem.
    Pārcelšanās24.lv, moving services
    Pārcelšanās24.lv, moving servicesPārcelšanās24.lv offers various moving services throughout Latvia and Europe.
    Iešnalė, country house
    Iešnalė, country houseA modern farmstead bowery in the territory of Žemaitija National Park close to Iešnalis Lake.
    Reiss, car service
    Reiss, car serviceUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
    Hidrolats, SIA, metal working
    Hidrolats, SIA, metal workingRūpnīca „Hidrolats" ir specializējusies vienpusēju, divpusēju, kā arī teleskopisko hidraulisko cilindru ražošanā. Mūsu vairāk nekā 60 gadu uzkrātā bagātā pieredze, speciālas iekārtas un tehnika dod iespēju izgatavot augstas kvalitātes un dažāda izmēra hidrauliskos cilindrus.
    Arkadia, SPA hotel
    Arkadia, SPA hotelHotel-Spa Arkadia. Hotel, SPA center, saunas, jacuzzi, swimming pool, bistro, restaurant, conference halls, banquets and celebrations, billiards, rest with children
    Visi banneri
    laba_seta_eng.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma