KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Port Hotel

Port Hotel

Kazenes, Ādaži, Ādažu pagasts, Ādažu novads, Latvija, LV-2164
(+371) 27419999 - viesnīcas recepcija
(+371) 27419999 - galdiņu rezervācija restorānā
(+371) 27489999 - pasākumu organizators
(+371) 27499998 - pasākumu organizators
 
AlleAngebotGalerieVideoDie Kartespa
Beschreibung

Viesnīca PORT HOTEL atrodas vienā no skaistākajām un ekskluzīvākajām vietām Pierīgā – Ādažos, ieskauta skaista priežu meža ielokā, 18 km no Rīgas, 1 km no Ādažiem un tikai 300 metru attālumā no automaģistrāles E67 (Via Baltica).

Viesnīca piedāvā 29 mūsdienīgus, ērtus un komfortablus numurus 3 klājos ar individuālu dizainu un visu nepieciešamo viesu ērtībām: bezvadu internetu, bezmaksas apsargājamu autostāvvietu, vēlo iebraukšanu un izbraukšanu, bagātīgām brokastīm viesnīcas restorānā.

Viesnīcas restorāns savus viesus lutina ar gardiem ēdieniem un sezonālajiem īpašiem piedāvājumiem šefpavāra Ulda Kreba izpildījumā, kuru baudīt aicinām mājīgajās restorāna telpās divos stāvos un vasaras terasē. Savukārt bērniem esam sarūpējuši ‘’Mazo pirātu ēdienkarti' un izklaides spēļu telpā.

Viesnīcas PORT HOTEL piedāvātās 3 moderni aprīkotās, skaistās plašās un mājīgās telpas ir iedvesmojoša vieta dažādu semināru, konferenču, biznesa apspriežu un svinību norisei, kas vienkopus var uzņemt 230 viesus.

Viesnīca ir izveidota par mājīgu vietu ģimenēm ar bērniem, darījumu cilvēkiem un jautrām draugu kompānijām, dažādu korporatīvo pasākumu rīkošanai, semināriem un svinībām. 

Galerie
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortHotels in Lettland mehr Details   Hotels und Unterkunft mehr Details   Bankettsäle mehr Details   Hallen für Konferenzen und Seminare mehr Details   Restaurants mehr Details   Tischdecken mehr DetailsErholungskomplexe mehr Details   Saunas mehr Details   SPA mehr Details      Ūdens aerobika mehr DetailsIzbraukumu banketi mehr DetailsOrganisation der Veranstaltungen mehr Details   Plätze für Hochzeitsfeiern mehr Details   Bälle für die Kinder mehr Details   Bankettservice mehr Details   Dzimšanas dienas mehr DetailsSpecielle Angebote
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 40431
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1200003


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Vītoli, atpūtas komplekss
Vītoli, atpūtas komplekssLabiekārtotas viesu mājas gleznaina Rāznas ezera krastā, Rāznas nacionālā parka teritorijā. Pie mums ir iespējams rīkot svinīgus pasākumus, atpūsties, kā arī veldzēties Rāznas ezerā. Iespējams dzīvot divvietīgās, trīsvietīgās un četrvietīgās istabiņās.
Toss Boulinga Halle
Toss Boulinga HalleBoulings, biljards, restorāns un bārs. Toss Boulinga halle aicina jūs jauki pavadīt nedēļas nogali. Vieta sporta pasākumu, svinību un banketu rīkošanai.
Ventaskrasti, Gasthaus, Schenke, Campingplatz
Ventaskrasti, Gasthaus, Schenke, CampingplatzAptūtas komplekss Ventas upes krastā. 8 labiekārtotas kempinga mājiņas, liels viesu nams ar krogu, svinību un semināru telpām.
Aleksandra, sauna - atpūtas centrs
Aleksandra, sauna - atpūtas centrsVienmēr esam priecīgi Jūs redzēt mūsu jaunajās VIP saunās pašā pilsētas centrā. Jūsu rīcībā somu sauna, skaists, silts baseins ar kaskādi, hidromasāžu, pagaismu un mūsdienu filtrācijas sistēmu
Logu Plēves, SIA
Logu Plēves, SIAWir verlegen Folien in Industrie-, Industriegebäuden, Büros, Geschäften, Hotels, Kindergärten, Schulen und anderen staatlichen Einrichtungen, Privathäusern und Wohnungen, überall wo es Glas und Glasprodukte gibt.
Aldari, Motel
Aldari, MotelMotelis. Telpas banketiem un svinībām. Sporta pasākumu organizēšana.
Vanna vannā
Vanna vannāVanna vannā- tikai 2 stundās iegūsiet jaunu vannu bez vecās vannas demontēšanas. Piegāde VISĀ Latvijā
Mežvidi, Gasthaus
Mežvidi, GasthausMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnisms
Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnismsRīgas Koki. Rūpnieciskais alpīnisms. Labiekārtošana un apzaļumošana. Bīstamo koku zāģēšana. Telpu un teritoriju uzkopšana.
Visi banneri