Dimzas, Pflanzenzucht

Beschreibung
Stādu audzētava Dimzas ir universāla tipa stādaudzētava ... Mēs pircējiem piedāvājam : - Plašā sortimentā dekoratīvos stādus. - Floristikas materiālus kā arī pinam priežu un egļu vītnes un gatavojam dažādu materiālu vainagu pamatnes. - Izstrādājam un realizējam apzaļumošanas projektus. - Apzaļumojam piemājas dārzus, augļu dārzus, dīķus un baseinus, ierīkojam akmensdārzus , kā arī konsultējam par mūsu piedāvāto stādu izmantošanu apzaļumošanā, to stādīšanu un kopšanu. - Organizējam ekskursijas pa stādaudzētavu. Stādu audzētavā Dimzas pārdošanā ir pieejami: - Skuju kokaugi - Egļu, priežu, kadiķu, paciprešu, kā arī tūju šķirnes; - Lapu koki - Kļavas, bērzus, liepas, dižskābaržus, ievas, riekstkokus, … un daudz ko citu; - Dekoratīvie krūmi - Bārbeles, bukši, grimoņu šķirnes, lazdas, klintenes, vilkābeles, utt ; - Potētie koki un krūmi - Kļavu, vilkābeļu, ogu, dekoratīvo ābeļu šķirnes. Pīlādžu ēdamās šķirnes,...utt. - Vīteņaugi - Mežvīteņi, efejas, vīteņsausserži, mežvīni, citronliānas. - Ogulāji - Korintes, aronijas, krūmcidonijas, aveņu, jāņogu, upeņu un vīnogu šķirnes. - Daudzgadīgās puķes - Ziemasteres, zeltslotiņas, pīpenes, laimiņi, akmeņlauzītes, utt - Zāļveida ziemcietes - Auzenes, grīšļi, miskantes, u.c. - Augi dīķiem - Ūdensrozes, kalmes, meldri, pureness, vilkvālītes, cirvenes, cūkauši. Stādu audzētavas Dimzas apzaļumošanas nodaļa veiksmīgi strādā jau kopš 2005. gada. Pa šo laiku esam apkopuši un izveidojuši daudz skaistu un interesantu privātmāju dārzus. Esam ieguvuši pieredzi arī lielāku un sarežģītāku objektu apzaļumošanā, tādu kā Jelgavas tipogrāfija apzaļumošana, Vircavas muižas parka daļas pilnīga rekonstrukcija, kā arī vairāku dzīvojamo māju kompleksu apzaļumošana, Rīgā. Katram klientam ir individuāla pieeja un oriģināli risinājumi. Izveidot skaistu dārzu ir ilgs un rūpīgs darbs, un šo darbu mēs padarām tā, lai gūtu gandarījumu ne tikai pasūtītājs, bet arī mēs. Mums ir svarīgi, lai stādaudzētavas augi, kas rūpīgi audzēti daudzus gadus, netiktu vienkārši 'iesprausti' zemē, bet priecētu jūs vēl daudzus gadus.
Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, Schlüsselwort
Die Karte
    Statistik:
    Ist durchgesehen : 59736
    Gezeigt in sucht Ergebnisse : 595698
    EscapeTown, Breakout-Spiele
    EscapeTown, Breakout-SpieleBreakout-Spiele. Begeben Sie sich mit Ihren Freunden oder Kollegen auf ein unvergessliches Abenteuer zum Thema des Zweiten Weltkriegs. Fordern Sie sich selbst heraus und sehen Sie, wie einfallsreich und agil Sie unter Druck sind und ob Sie logisch und analytisch denken und im Team arbeiten können.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", Campingplatz
    Atpūtas komplekss "Viesītes", CampingplatzLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Odzienas muiža, Landgut
    Odzienas muiža, LandgutMuižas komplekss - telpas dažādiem svētkiem, semināriem un pasākumiem. Odzienas Krogusmājā varat pārlaist nakti jaukos pagājušā gadsimta sākumam atbilstoši iekārtotos numuriņos, kopumā 9 numuri, taču muižas kompleksā kopumā spējam izguldīt līdz 74 cilvēkiem.
    Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnisms
    Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnismsRīgas Koki. Rūpnieciskais alpīnisms. Labiekārtošana un apzaļumošana. Bīstamo koku zāģēšana. Telpu un teritoriju uzkopšana.
    Hotel Tigra, Hotel
    Hotel Tigra, HotelViesnīca Tigra Cēsu pievārtē Jūs gaidīs, lai sniegtu atpūtu pēc dienas darbiem un aktivitātēm. Īpašus brīžus var baudīt Atpūtas centrā, kurā ir pirts, baseins un banketu-semināru zāle.
    Ergoss, SIA, Baumarkt
    Ergoss, SIA, BaumarktErgoss. Koksnes plātņes - saplāksnis, mēbeļu plātnes, OSB plātnes. Dažādu finieru veidu zāģēšana. Mēbeles pēc pasūtījuma.
    Vila VAKARĖ , Gasthaus
    Vila VAKARĖ , GasthausVilla VAKARĖ atrodas Palanga zaļās zonas klusā vietā pie City Stadium. Īsa pastaiga uz jūras vai pilsētas centru -15 min. Liels pagalms, skaistas priedes, nojume ar āra kamīnu.
    Celmiņi, Gasthaus
    Celmiņi, GasthausBrīvdienu māja Celmiņi piedāvā svinību vietu līdz 30 personām. Viesību galdu klāšana, pasākumu rīkošana (kāzu vadītāji, Jaungada pasākumi), naktsmītnes 15 personām.
    Art Fabrics, SIA
    Art Fabrics, SIANodarbojamies ar visa veida ierāmēšanu - gan gleznu, spoguļu, izšuvumu - kuri arvien biežāk sastopami, gan gobelēnu, plakātu! Mūsu praksē ir ierāmēt un noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan visādus dizaina objektus!
    Lobes krogs, Gasthaus
    Lobes krogs, GasthausLobes krogs. Kafejnīca - līdz 50 cilvēkiem, banketa zāle - līdz 150 cilvēkiem, numuriņi, pirts - līdz 20 cilvēkiem.
    Visi banneri
    laba_seta_deu.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma