KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Dimzas, Pflanzenzucht

Dimzas, Pflanzenzucht

Stādu audzētava Dimzas, Platones pagasts, Jelgavas novads, Latvija
(+371) 63027679
(+370) 29217829 - Realizācijas daļa
(+370) 25951565 - Apzaļumošana
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung
Stādu audzētava Dimzas ir universāla tipa stādaudzētava ... Mēs pircējiem piedāvājam : - Plašā sortimentā dekoratīvos stādus. - Floristikas materiālus kā arī pinam priežu un egļu vītnes un gatavojam dažādu materiālu vainagu pamatnes. - Izstrādājam un realizējam apzaļumošanas projektus. - Apzaļumojam piemājas dārzus, augļu dārzus, dīķus un baseinus, ierīkojam akmensdārzus , kā arī konsultējam par mūsu piedāvāto stādu izmantošanu apzaļumošanā, to stādīšanu un kopšanu. - Organizējam ekskursijas pa stādaudzētavu. Stādu audzētavā Dimzas pārdošanā ir pieejami: - Skuju kokaugi - Egļu, priežu, kadiķu, paciprešu, kā arī tūju šķirnes; - Lapu koki - Kļavas, bērzus, liepas, dižskābaržus, ievas, riekstkokus, … un daudz ko citu; - Dekoratīvie krūmi - Bārbeles, bukši, grimoņu šķirnes, lazdas, klintenes, vilkābeles, utt ; - Potētie koki un krūmi - Kļavu, vilkābeļu, ogu, dekoratīvo ābeļu šķirnes. Pīlādžu ēdamās šķirnes,...utt. - Vīteņaugi - Mežvīteņi, efejas, vīteņsausserži, mežvīni, citronliānas. - Ogulāji - Korintes, aronijas, krūmcidonijas, aveņu, jāņogu, upeņu un vīnogu šķirnes. - Daudzgadīgās puķes - Ziemasteres, zeltslotiņas, pīpenes, laimiņi, akmeņlauzītes, utt - Zāļveida ziemcietes - Auzenes, grīšļi, miskantes, u.c. - Augi dīķiem - Ūdensrozes, kalmes, meldri, pureness, vilkvālītes, cirvenes, cūkauši. Stādu audzētavas Dimzas apzaļumošanas nodaļa veiksmīgi strādā jau kopš 2005. gada. Pa šo laiku esam apkopuši un izveidojuši daudz skaistu un interesantu privātmāju dārzus. Esam ieguvuši pieredzi arī lielāku un sarežģītāku objektu apzaļumošanā, tādu kā Jelgavas tipogrāfija apzaļumošana, Vircavas muižas parka daļas pilnīga rekonstrukcija, kā arī vairāku dzīvojamo māju kompleksu apzaļumošana, Rīgā. Katram klientam ir individuāla pieeja un oriģināli risinājumi. Izveidot skaistu dārzu ir ilgs un rūpīgs darbs, un šo darbu mēs padarām tā, lai gūtu gandarījumu ne tikai pasūtītājs, bet arī mēs. Mums ir svarīgi, lai stādaudzētavas augi, kas rūpīgi audzēti daudzus gadus, netiktu vienkārši 'iesprausti' zemē, bet priecētu jūs vēl daudzus gadus.
Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortBaumschulen mehr DetailsInstallation, grüne Lunge mehr Details   Landschaftarchitektur mehr Details   Wohleinrichtung der Friedhöfe    Baumkronenbildung, Pflege, Stärkung, Ausdünnung, Reduktion mehr DetailsPflanzenzucht    Mehrjährige Pflanzen mehr Details   Dekoratīvo krūmu stādi    Laubbäume    Setzlinge von Beerengebüsschen    Wasserpflanzen mehr Details   Wnterfeste    Kornkräuter mehr Details   Grabpflanzung    Nadelbäume mehr Details   Thuja mehr Details   Tannenbäume mehr Details   Hochstammbäume mehr Details   Koku potēšana    Kletterpflanzen
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 59596
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 592585


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Žagarkalns, slaloma trase
Žagarkalns, slaloma traseAktive Freizeit, Skifahren und Snowboarden Bergskipisten, Langlauf, Verleih von Winterausrüstung, Skilehrer, Unterkunft
Sveba-Dahlen, OÜ
Sveba-Dahlen, OÜSVEBA DAHLEN BALTIC iekārtas maizes ceptuvēm, konditorijas cehiem, picērijām. Plauktu (sekciju), rotācijas, picu, industriālās krāsnis, raudzētavas, ražošanas līnijas utt.
Nordmen, einkaufen
Nordmen, einkaufenEleganti biznesa, klasiski ikdienas uzvalki ir piemēroti cilvēkiem, kas lieliski izskatīties, ērti justies. Vīrietis uzvalkā no Nordmen jutīsies pārliecināts un stils būs perfekts.
Iešnalė, Landgut
Iešnalė, LandgutModernes Anwesen-Landhaus im Nationalpark Žemaitija am See Iešnalis. Zimmer mit Bequemlichkeiten. Küche, Wohnzimmer min Kamin.
Labs virziens, SIA
Labs virziens, SIAPakalpojumā ietilpst grāmatvedības pirmdokumentu sakārtošana un reģistrēšana, finanšu atskaišu sagatavošana un iesniegšana Valsts ieņēmumu dienesta EDS sistēmā, Centrālās Statistikas pārvaldes e-pārskatu sistēmā un citās institūcijās pēc nepieciešamības.
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsas
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsasEkoloģiska lineļļas koka krāsa Ecolin āra un iekšdarbiem. Izceļ koksnes dabīgo struktūru un virsma pēc apstrādes kļūst matēta, un nodilumu izturīga.
Arņa Preisa keramikas darbnīca
Arņa Preisa keramikas darbnīcaĪpaši izraudzīti māli, ūdens, kas nostādināts uz dažādiem augiem, trauka izgatavošanas un apdedzināšanas diena, dzīvā malkas uguns, trauka krāsa un rotājums, kā arī Meistara burvju māka ļauj radīt to vienīgo un neatkārtojamo priekšmetu, kas kļūs par jūsu palīgu, nesīs jums prieku un veiksmi.
Ķekavas zoo
Ķekavas zooAtpūtas kompleks atrodas 3 km no Ķekavas centra, klusā un ļoti skaistā vietā, blakus upei Ķekaviņa. Kamīnzāle, pirts, dabas takas.
Dubultmuiža, Gasthaus
Dubultmuiža, GasthausViesu nams Dubultmuiža piedāvā: banketu zāli (40 pers.), pirti, baseinu, kublu, 8 numuriņi nakšņošanai. Atrodamies Rīgas teritorijā.
Visi banneri