Beschreibung
Mežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē 8 km no Talsiem. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām. Rezultātā tapa atpūtas vieta, kas nav pārsātināta ar liekiem priekšmetiem, ir dizainiski tīra un latviska, tomēr ietver sevī vēsturiskās vērtības – antīkus skapjus, vairāk kā 120 gadus vecas klavieres... Mūsu trumpis ir apkārtne un daba. Viesu nams būvēts uz vecās Stendes barona medību pils zemes un mūsu viesi var justies un atpūsties gluži kā senais Barons – klusā un pasakainā vietā pie dabas krūts, kaimiņu netraucēts un svešu acu nenovērots. Senie latvieši prata dzīvot saskaņā ar dabu, un šie principi ir ievēroti arī šeit un šodien. Latviskās dzīvesziņas kāzu svinētāji pie mums atradīs gan lielo Spēka akmeni āderu krustpunktā, gan citas vietas auglības un svētības rituāliem. Tikmēr citi teiks – kāds miers un laba aura šeit valda, nemaz negribas doties prom! Ja ne dzimtsarakstu nodaļa, ne baznīca nav Jūsu laulību ceremoniju vieta, varbūt tas ir mūsu gobu pakalns vai vecais vītols uz pussalas? Vedēju uzdevumus atvieglos akmens tilts, pakalni, dīķi, uguns vietas un terases. 300 metrus no viesu nama atrodas pirts, kura var uzņemt līdz pat 35 viesiem. • zāle 100 personām; • 9 labiekārtoti numuriņi; • kopīga telpa nakšņošanai; • iespēja pārnakšņot līdz 70 personām • virtuve, trauki, inventāra noma svinībām; • laipni uzņemsim Jūsu saimnieces un galda klājējus vai varam ieteikt savējos; • pirts ar zāli un terasi 35 personām; • omulīgas vietas otrās dienas svinībām; • piknika vieta; • vieta laulību ceremoniju veikšanai; • vieta mičošanas rituāliem; • vietas uz senlatviskām tradīcijām balstītiem rituāliem.
Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, Schlüsselwort
Die Karte
    Statistik:
    Ist durchgesehen : 110526
    Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1810970
    Mega Star, saldēšanas iekārtas
    Mega Star, saldēšanas iekārtasSIA „MEGA STAR“ ist ein spezialisiertes lettisches Unternehmen, dessen Tätigkeit sich auf die Umsetzung komplexer Aufgaben bei der Installation von industriellen und gewerblichen Kühl- und Klimatisierungssystemen konzentriert.
    Jūsu-mēbeles.lv, SIA
    Jūsu-mēbeles.lv, SIAAuf der Website des Geschäfts finden Sie Möbel und Accessoires von führenden skandinavischen, deutschen, italienischen, polnischen und anderen Herstellern. Alle Produkte werden vor der Auslieferung an die Kunden sorgfältig auf die Einhaltung der Qualitäts- und Sicherheitsstandards des Herstellers geprüft. Alle Artikel sind gemäß den Vorschriften der Europäischen Union zertifiziert.
    Beach Hotel Liepāja, Hotel
    Beach Hotel Liepāja, HotelEsi gaidīts Beach Hotel Liepāja! Divos stāvos izvietotas 23 istabas sulīgos toņos! Esam vēja pūtienā no jūras, divi vēja pūtieni - un Tu esi Rožu laukumā!
    Rakstā, einkaufen
    Rakstā, einkaufenEsi deju kolektīva dalībnieks vai vēlies par tādu kļūt? Mammai pie rokas sper pirmos solīšus deju zāles virzienā? Gaidi nākamos Dziesmu un deju svētkus? Vēlies iegādāties pats savu tautas tērpu?
    For Rest, Gasthaus
    For Rest, GasthausViesu nams ar terasi ezera krastā. Krievu pirts ar slotiņām un aromātisku tēju. Vieta nelielu svīnību organizēšanai 6-9 cilvēkiem.
    Valteri, Gasthaus
    Valteri, GasthausViesu namā Valteri Daugavas krastā, labi jutīsies pat 70 cilvēku lielas kompānijas. Svinības vai veselības kūres pirtiņā, ar peldi baseinā vai laisku gulšņāšanu āra kubulā.
    Vītoli, atpūtas komplekss
    Vītoli, atpūtas komplekssLabiekārtotas viesu mājas gleznaina Rāznas ezera krastā, Rāznas nacionālā parka teritorijā. Pie mums ir iespējams rīkot svinīgus pasākumus, atpūsties, kā arī veldzēties Rāznas ezerā. Iespējams dzīvot divvietīgās, trīsvietīgās un četrvietīgās istabiņās.
    Mežinieku mājas, Gasthaus
    Mežinieku mājas, GasthausMežinieku mājas . Naktsmītnes (54 pers.+ papildvietas); Banketi (zāle 120 pers.); Kāzu galdi; Ēdināšana; Pirtis (sauna, džakūzi, kubuls); Pirtnieks, masieris;  Ekskursijas dabā; Aktivitātes bērniem. Radošās darbnīcas. Rezervācija pēc iepriekšējās pieteikšanās!
    Baltijas pinumi
    Baltijas pinumiBaltijas pinumi. Pītas mēbeles, tirdzniecības grozi un paplātes, gan daudzus citi izstrādājumi no dabīgiem materiāliem un, jauni risinājumi Jūsu idejām.
    Bucefāls, Kneipe
    Bucefāls, KneipeKrodziņa Bucefāls - telpas banketiem, galdu klāšana, karstais galds un aukstais galds. Viesu nams, pirts, baseins.
    Visi banneri
    Urlaub am Meertode.webpRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma