KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Jura putni, Museum

Jura putni, Museum

Jura Putni, Alsungas pagasts, Kuldīgas novads, Latvija, LV-3306
(+371) 63351211
(+371) 28646763
(+371) 28699124
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung
Kokgriezumu muzejs „Jura putni”. ir dibināts 1998.gadā, balstoties uz mūsu iniciatīvu un vēlmi izveidot Kuldīgas rajonā nozīmīgu apskates objektu. Mans vārds - Juris, līdz ar to arī muzejs – „Jura putni”. Pēc smagas slimības pēkšņi sāku veidot no slimiem kropļainiem kokiem putnus. Iespējams šī iniciatīva nāk no Dieva, tātad Dieva dāvana. Mūsu mīļākie putni ir dzērves, tāpēc kokgriezumos Jūs redzat atveidotus manas fantāzijas putnus dzērves - mīlestības, saticības, uzticības un mūžības simbolus. Pūce simbolizē gudrību. Kas var būt skaistāks par Dabu un vēl laukos, tāpēc mēs veidojam arī parku (dabas ainavu), kur pavasaros ievu zaros dziedās lakstīgalas, bet debesīs redzamas dzērves ar mīlestības kliedzieniem, bet zem katra kociņa - puķes. kuras atgādinātu, ka šeit ir mīlēta daba un sakārtota vide. Vēlamies, lai ari apmeklētāji apzinātos un veicinātu cilvēka un dabas harmoniju. ATDZĪVINĀSIM MĪLESTĪBU pret DABU!
Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortMuseen1.42 - 2.85 € mehr DetailsSehenswürdigkeiten mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 84336
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 390032


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Azerbaidžāna, Erholungszentrum und Restaurant
Azerbaidžāna, Erholungszentrum und RestaurantIm Restaurant ASERBAIJAN erwarten Sie leckeres Essen, eine romantische Atmosphäre des Ostens und natürlich die tollen aserbaidschanischen Rhythmen. Wir bieten mehr als 120 tolle Gerichte im aserbaidschanischen Geschmack, sowie Tischdekoration nach Ihren Wünschen und Feier!
Ziepju virtuve
Ziepju virtuveWir bieten: Seifenmassen, Basen für Shampoo, Duschgel und Haarbalsam, Farbstoffe, Perlmutt (Glimmer), Glitzer (Glanz), Lebensmittelaromen, ätherische Öle, Duftstoffe, Grundöle und Butter, Seifenformen, Werkzeuge zur Seifenherstellung und Verpackung.
Energetikas, veselības un atpūtas centrs
Energetikas, veselības un atpūtas centrsEnergetikas. Rehabilitācijas centrs pie jūras. Bērnu vasaras nometnes. Pasākumu organizēšana, ēdināšana. Konferenču telpas.
Granitops
GranitopsGRANITOPS ir izturīgs polimēru materiāls virsmu pārklāšanai. Virsmām piešķir elegantu granīta izskatu, labas lietošanas un kopšanas īpašības.
Geolite, geologische Forschungarbeiten
Geolite, geologische ForschungarbeitenGeolite. Ģeoloģiskā un ģeotehniskā izpēte. Inženiertehnisko pētījumu komplekss, ko izmanto būvju projektēšanā.
Mavia, SIA
Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
Zariņi, Gasthaus
Zariņi, GasthausWillkommen im Gästehaus "Zariņi". Russisches Badehaus mit Schwimmbad, Sauna, Unterkunft, Laube, Lagerfeuer und Zeltplätzen. Bankett und Feiern.
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
D.C.S. SIA, Versetzung Service
D.C.S. SIA, Versetzung ServiceD.C.S. piedāvā:Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
pārvietošana, pārcelšana.
Visi banneri