Anborlevs, veikals

Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, Schlüsselwort
Statistik:
Ist durchgesehen : 6304
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 34625
View in catalog : Ersatzteile des Autos

Mega Star, saldēšanas iekārtas
Mega Star, saldēšanas iekārtasSIA „MEGA STAR“ ist ein spezialisiertes lettisches Unternehmen, dessen Tätigkeit sich auf die Umsetzung komplexer Aufgaben bei der Installation von industriellen und gewerblichen Kühl- und Klimatisierungssystemen konzentriert.
Restorer, SIA
Restorer, SIAGleznu un sienu gleznojumu profesionāla restaurācija, kā arī gleznu dekoratīvo rāmju restaurācija un zeltīšana ar lapiņu zeltu. Sienu gleznojumi un dekoratīvie apmetumi. Interjera dizains un konsultācijas.
Daina Galakrodzeniece, tekstilmāksliniece
Daina Galakrodzeniece, tekstilmākslinieceMūsu dzimtas aušanas tradīcijas balstās senā pagātnē, kad katrā lauku viensētā bija stelles un tajās tika austs viss: palagi, segas, dvieļi, seģenes, kā arī apģērba audumi, gan no lina, gan vilnas. Pārņemot arodu no mātes, tas tiek turpināts, dzīvo mūsu ģimenē un tiek nodots jaunajai paaudzei.
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, Museum
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, MuseumŠodien muzeja kompleksā ietilpst četras ēkas, kurās izvietoti - muzeja krājums, mākslas izstāžu zāle, vēstures izstāžu zāle un administrācija. Muzeja sākums meklējams 1947.gadā, kad pieņemts lēmums par tā izveidi. Sākotnējā muzeja bagātība ir Rozentāla laikabiedra Marta Vēja savāktā mākslinieka oriģināldarbu kolekcija.
RD Met, SIA, Metallbearbeitung
RD Met, SIA, MetallbearbeitungSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
Laba pirts, Bad - Freizeit-Komplex
Laba pirts, Bad - Freizeit-KomplexBallītēm, nopietnām svinībām, atpūtai - Laba pirts pie Gaujas. Kamīnzālīte, banketu zāle 50 personām, mitrā lauku pirts, baseins.
Indrāni, Gasthaus
Indrāni, GasthausIndrāni atrodas Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra. Viesu namā ir divas svinību zāles ar kamīnu līdz 50 personām, pirts, kubls, 16 guļvietas, koka nojume ar terasi Ogres upes krastā.
Bonaselect, Möbel
Bonaselect, MöbelUnser Online-Möbelhaus unterscheidet sich durch garantierte Lieferzeiten, da unser Transport unabhängig vom Bestellvolumen durch europäische Länder fährt. Wir schränken die Vorstellungskraft unserer Kunden nicht ein und helfen bei der Auswahl einzigartiger Kombinationen von Materialfarben und -texturen. Vor allem arbeiten wir für Kunden, um Ihr Zuhause auszustatten. Wir bieten stilvolle, praktische und komfortable Möbel für Ihr Zuhause ohne künstliche Prämie.
Dace Grīnberga, keramiķe
Dace Grīnberga, keramiķe Keramiķe Dace Grīnberga strādā ar dažādu krāsu akmens masām, mālu un porcelānu. Mūsdienīgi priekšmeti interjeram. Vienkāršas, ažūras formas ar dažādām faktūrām.
Malvīne, Gasthaus
Malvīne, GasthausMalvīne. Brīvdienu māja Ciriša ezera krastā. No ezera redzama Aglonas bazilika. Pirts, banketu zāle, telšu vietas.
Visi banneri
Urlaub am Meertode.webpIzglītības ceļvedis