mini top!, einkaufen

  • Cēsu iela 1, Umurga, Umurgas pagasts, Limbažu novads, Latvija, LV-4004
  • (+371) 64030308
Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, Schlüsselwort
Die Karte
    Statistik:
    Ist durchgesehen : 6523
    Gezeigt in sucht Ergebnisse : 33402
    View in catalog : Lebensmittel

    Mega Star, saldēšanas iekārtas
    Mega Star, saldēšanas iekārtasSIA „MEGA STAR“ ist ein spezialisiertes lettisches Unternehmen, dessen Tätigkeit sich auf die Umsetzung komplexer Aufgaben bei der Installation von industriellen und gewerblichen Kühl- und Klimatisierungssystemen konzentriert.
    Jūsu-mēbeles.lv, SIA
    Jūsu-mēbeles.lv, SIAAuf der Website des Geschäfts finden Sie Möbel und Accessoires von führenden skandinavischen, deutschen, italienischen, polnischen und anderen Herstellern. Alle Produkte werden vor der Auslieferung an die Kunden sorgfältig auf die Einhaltung der Qualitäts- und Sicherheitsstandards des Herstellers geprüft. Alle Artikel sind gemäß den Vorschriften der Europäischen Union zertifiziert.
    RENT A CAMPER, auto noma
    RENT A CAMPER, auto nomaKemperu un piekabju noma. Komfortablās un mobilās automājas ir iekarojušas ceļotāju simpātijas un ieguvušas atzinību visā pasaulē.
    Indrāni, Gasthaus
    Indrāni, GasthausIndrāni atrodas Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra. Viesu namā ir divas svinību zāles ar kamīnu līdz 50 personām, pirts, kubls, 16 guļvietas, koka nojume ar terasi Ogres upes krastā.
    ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
    ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
    Porto Resort, Hotel
     Porto Resort, HotelPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
    Kristus Karaļa kalns, Berg
    Kristus Karaļa kalns, BergAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
    Tavs Draugs, zoosalons
    Tavs Draugs, zoosalonsUzņēmumam SIA''Tavs Draugs'', Rīgā atrodas divas veterinārās aptiekas kuras sevī ietver arī zooveikalu sortimentu.Veikali atrodas Pētersalas iela 17 un Ilūkstes iela 109. Kā pārdevēji un konsultanti kas strādā abās aptiekās ir diplomēti veterinārārsti un veterinārie feldšeri, tāpēc mēs varam nodrošināt pilnvērtīgu konsultāciju un kvalitatīvu apkalpošanu.
    Iks park, biedrība
    Iks park, biedrībaBiedrība “Iks parks” piedāvā izbaudīt lauku priekus, spēlējoties un relaksējoties meža malā. Šeit iespējams nodarboties ar amatniecību, interaktīvā veidā iepazīt Latvijā augošos ārstniecības augus un to īpašības.
    Hotel De Lita, Hotel
    Hotel De Lita, HotelVienā no skaistākajiem kūrortiem Lietuvā - Druskininkai, darbu uzsāk jauna, moderna, ērta un mājīga, trīs zvaigžņu viesnīca ar klasisko nosaukumu De Lita.
    Visi banneri
    Urlaub am Meertode.webpRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma