Pļavmalas ZS

  • Pļavmalas, Nīcas pagasts, Dienvidkurzemes novads, Latvija, LV-3473
  • (+371) 29267352
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Mīļmājiņa, brīvdienu māja
Mīļmājiņa, brīvdienu mājaMīļmājiņa ir veidota, lai jūs apburtu ar lauku šarmu, esot tuvu pilsētai. Tā ir vieta, kur atpūsties ārpus mājas, jūtoties kā mājās, ērti baudīt nedēļas nogales un brīvdienas, un rast iespēju atjaunot enerģiju, atrast jaunas idejas, vēlmes un spēku būt, darīt un radīt.
EscapeTown, izlaušanās spēles
EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnisms
Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnismsRīgas Koki. Rūpnieciskais alpīnisms. Labiekārtošana un apzaļumošana. Bīstamo koku zāģēšana. Telpu un teritoriju uzkopšana.
Madaras, atpūtas māja
Madaras, atpūtas mājaAtpūtas vieta atrodas gleznainā vietā Usmas ezera krastā Mājiņā ir trīs guļamistabas - divas ar divām un viena ar četrām guļvietām. Ir kamīntelpa un virtuve.
Ričarda kamīni, kamīnu salons
Ričarda kamīni, kamīnu salonsRičarda kamīni vēlas, lai Jūsu kamīna interjers būtu atšķirīgs un pilnīgāk atbilstu Jūsu prasībām. Jums ir iespēja pēc savas gaumes pasūtīt kamīna kurtuvi un apdares materiālu.
Rundāles Dzirnavas
Rundāles DzirnavasRundāles ūdens dzirnavu muzejs dod ieskatu redzēt un saprast pagājušā gadsimta ūdensdzirnavu darbību un tās būtību. Ūdensdzirnavas izkārtojušās piecos stāvos un ļauj izsekot dzirnavu malšanas procesam - no graudiem līdz miltiem. Alus darītava, degustācijas, ūdens inventāra noma, telpas pasākumiem.
Zilver, vīna darītava
Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salons
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salonsAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
Vestiena***, viesnīca
Vestiena***, viesnīcaViesu nams, kafejnīca, telpas semināriem un pirts. Makšķerēšana tuvumā esošajos ezeros un sēņošana. Blakus atrodas Latvijas lepnums - Gaiziņkalns (311 m), turpat līdzās - Bākūžkalns (268 m).
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
Visi banneri
laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma