Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Aglar SIA

Andreja Pumpura iela 102, Daugavpils, Latvija, LV-5404
(+371) 65434503
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMetāla izstrādājumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 7388
Meklēšanas rezultātos parādīts : 21784
Skatīt arī katalogā : Metāla izstrādājumi


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Tree Climbers, SIA
Tree Climbers, SIAArborists, kokkopis - veicam koku kopšanu, zāģēšanu, bīstamo koku novākšanu un ne tikai..
ML Grupa 3, būvmateriālu tirdzniecība
ML Grupa 3, būvmateriālu tirdzniecībaBūvmateriālu interneta veikals. Fasādes un Siltumizolācijas materiāli. Jumta segumi. Sausie maisījumi, mastikas. Iekšdurvis. Skrūves un stiprinājumi.
Zaļie Atvari, viesu māja
Zaļie Atvari, viesu mājaZaļie Atvari piedāvā pirts kompleksu, telpas svinībām, mājīgas istabas, omulīgā atmosfēra un iespēja pasūtīt ēdināšanu.
Vilciņi, pirts
Vilciņi, pirtsViesu nams ''Vilciņi'' piedāvā vietu,kur rīkot saviesīgus pasākumus vai vienkārši labi pavadīt laiku. Piedāvājam zāli ar galdiem līdz 50 cilvēkiem,[ir iespēja pasūtīt galdu], iekārtotu virtuvi ar visiem nepieciešajamiem traukiem, kamīnzāli, pirti un 6vietīgo džakūzi.Piedāvājam florista pakalpojumus viesu nama izdekorēšanai.Viesu namā ir TV, mūzika.Ārpus viesu nama labi pavadīsiet laiku,atpūšoties apkurināmā ūdens baļļā.Spēlējot volejbolu, futbolu, peldoties dīķī vai gūstot asas izjūtas braucot ar kvadracikliem, kurus iespējams noīrēt.Ir vieta,kur izvietot teltis.
Vīnogu stādi
Vīnogu stādiVīnogu stādu audzētāja un šķirņu kolekcionāra Gata Kužuma saimniecībā pašlaik pārbaudes nolūkos, dārza apstākļos, tiek audzētas vairāk kā 300 vīnogu škirnes. Katru gadu kolekcija papildinās ar 20 - 30 jaunām šķirnēm, atmetot mūsu apstākļiem nepiemerotās. Būsim priecīgi jums palīdzēt, lai arī jūsu mājās augtu ražens vīnkoks, kurš priecētu ar saldām un sulīgām ogām.
Pils, viesu nams un kafejnīca
Pils, viesu nams un kafejnīcaGaršīga maltīte par pieņemamām cenām, banketi un viesību galdi, īsta latviešu pirts.
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salons
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salonsAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
Thread solutions, SIA
Thread solutions, SIAPiedāvājam augstākās kvalitātes COATS šujamos diegus apģērbiem, somām, apaviem, mēbelēm, sporta inventāram, teltīm, tentiem, jahtām, filtriem, tehniskai šūšanai, maisu aizšūšanai, aušanai. Piedāvājam diegus augstām temperatūrām.
Boats SB, SIA
Boats SB, SIABoats SB ražo izstrādājumus no stiklašķiedras. Ārējo baseinu, airu laivu, kanoe, glābšanas plostu ražošana, modeļu un formu izgatavošana betona lējumiem.
Visi banneri