Picu darbnīca, picērija

Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Mega Star, saldēšanas iekārtas
    Mega Star, saldēšanas iekārtasSIA „MEGA STAR” ir specializēts Latvijas uzņēmums, kura darbība ir vērsta uz komplekso uzdevumu izpildi rūpnieciskā un komerciālā aukstuma, kā arī kondicionēšanas sistēmu ierīkošanā.
    Ēmužas, viesu nams
    Ēmužas, viesu namsLauku māja Ēmužas atrodas Vadzenes pagastā. Plašajās telpās iespējams sarīkot svinības līdz pat 250 cilvēkiem, bet ārpus telpām iespējams sarīkot pasākumu apmēram 500 cilvēkiem. Mājā ir iekārtotas 10 istabas, kurās var izgulēties līdz pat 60 cilvēkiem
    Latrex laivas
    Latrex laivasIzbaudiet neaizmirstamu laiku uz ūdens. Latvijā ražotas stiklplasta airu laivas un motorlaivas.
    Rūķīši, viesu māja
    Rūķīši, viesu mājaRūķīši, viesu māja Murjāņos. Atpūta pie Gaujas, naktsmītnes, pirts, banketu zāle, telšu vietas.
    Acrulat, SIA
    Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
    Hidrolats, SIA, metālapstrāde
    Hidrolats, SIA, metālapstrādeRūpnīca „Hidrolats" ir specializējusies vienpusēju, divpusēju, kā arī teleskopisko hidraulisko cilindru ražošanā. Mūsu vairāk nekā 60 gadu uzkrātā bagātā pieredze, speciālas iekārtas un tehnika dod iespēju izgatavot augstas kvalitātes un dažāda izmēra hidrauliskos cilindrus.
    Villa Dole, viesu nams
    Villa Dole, viesu namsAtpūta Daugavas krastā Doles salā. Mājīgi numuriņi gulēšanai, telpas svinībām un pasākumiem, pirts.
    Gardens, SIA
    Gardens, SIATeritoriju labiekārtošana, apzaļumošana, dārzu projektēšana, ierīkošana un apstādījumu kopšana. Dekoratīvās dārza apmales ierīkošana zālienam un dobēm. zāliena, paklājzāliena ierīkošana un pļaušana. Dzīvžogu stādīšana un apgriešana. Dekoratīvo stādu formēšana. Dižstādu stādīšana. Akmens dārzu izbūve un citi labiekārtošanas un apzaļumošanas darbi.https://gardens.lv/
    Raganas ķēķis, krodziņš
    Raganas ķēķis, krodziņšRaganas ķēķī - tikai tīrākie lauku labumi - mielojies, kamēr vēders pilns, kā arī neaizmirsti nogaršot mūsu krodziņa īpašo "Raganas vīnu".
    Zāģeri, viesu nams
    Zāģeri, viesu namsBioloģiski sertificēta saimniecība, mājlopi. Naktsmītnes, banketu/ konferenču zāles, kamīnzāle ar pirti, dīķis ar pludmali.
    Visi banneri
    Atpūta pie jūrastode.webpIzglītības ceļvedis