Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Latvijas Māsu asociācija, Endoskopijas māsu apvienība

Pilsoņu iela 13, Rīga, Latvija, LV-1002
(+371) 67069458
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMedicīnas profesionālās organizācijas

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 5811
Meklēšanas rezultātos parādīts : 20173
Skatīt arī katalogā : Medicīnas profesionālās organizācijas


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Līva***, viesnīca
Līva***, viesnīcaViesnīca Līva ir tūristu klases viesnīca, kura piedāvā 111 numurus ar Biznesa plus, biznesa, standarta un ekonomiskās klases ērtībām. Restorāns Upe piedāvā Jums brokastis pie zviedru galda, biznesa pusdienas un vakariņas.
Darba drošības centrs, SIA
Darba drošības centrs, SIADARBA DROŠĪBAS CENTRU 2003. gadā izveidoja darba aizsardzības, ugunsdrošības, pārtikas aprites jomā zinoši cilvēki, kuri līdz tam pakalpojumus šajās jomās sniedza individuāli vai kā citu uzņēmumu eksperti.
Vintāža, viesu nams
Vintāža, viesu namsViesu nams svinībām ar banketa zāli līdz 45 cilvēkiem kāzu, jubileju, dzimšanas dienu un korporatīvo pasākumu organizēšanai vai vienkāršai atpūtai.
Dienliliju Dārzs, parks
Dienliliju Dārzs, parksLatvijā lielākais Dienliliju Dārzs piedāvā Latvijas klimatiskajiem apstākļiem piemērotu dienliliju jeb dienziežu (Hemerocallis) šķirņu selekciju, pavairošanu un stādu tirdzniecību  dārzā un internetā. Tuvāk www.daylily.lv
Vīnogu stādi
Vīnogu stādiVīnogu stādu audzētāja un šķirņu kolekcionāra Gata Kužuma saimniecībā pašlaik pārbaudes nolūkos, dārza apstākļos, tiek audzētas vairāk kā 300 vīnogu škirnes. Katru gadu kolekcija papildinās ar 20 - 30 jaunām šķirnēm, atmetot mūsu apstākļiem nepiemerotās. Būsim priecīgi jums palīdzēt, lai arī jūsu mājās augtu ražens vīnkoks, kurš priecētu ar saldām un sulīgām ogām.
220.lv interneta veikala ofiss
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Zaļie ābolīši, viesu nams
Zaļie ābolīši, viesu namsViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrsTelpas svinīgiem pasākumiem, telpas konferencēm un semināriem, viesnīca, pirtis, džakuzi, aktīvā atpūta, bērnu nometnes.
Kempings Sīļi, kempings
Kempings Sīļi, kempingsČetrvietīgas mājiņas, pirts, piknika vietas. Jūras stāvkrasts, Jūrkalne 5 km.
Visi banneri