Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Līva***, viesnīca

Līva***, viesnīca

Lielā iela 11, Liepāja, Latvija, LV-3401
(+371) 63420102
(+371) 29163686
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūta un izklaide Liepājā Skatīt vairākViesnīcas Skatīt vairākKonferenču zāle "Liedags" (Telpas konferencēm un semināriem) Skatīt vairākkonferenču zāle „Kāpa" (Telpas konferencēm un semināriem) Skatīt vairāk115 viesu numuri (Naktsmītnes) Skatīt vairāk   Apartaments (Apartamenti) Skatīt vairāk   Budžeta klases numuri Skatīt vairāk   Klasisks (1-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Klasisks (2-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Klasisks (3-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Klasisks (4-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Klasisks Plus (1-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Klasisks Plus (2-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Biznesa plus klase (1-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Biznesa plus klase (2-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Biznesa klase (1-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Biznesa klase (2-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Standarta klase (1-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Standarta klase (2-vietīgi numuri) Skatīt vairākUpe (Restorāni) Skatīt vairāk   Banketu un konferenču zāle "Amber hall" (Banketu zāles un telpas svinībām) Skatīt vairākFitnesa zāle (Fitnesa zāles) Skatīt vairāk
Karte

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Big Ben, nocenota sadzīves tehnika
Big Ben, nocenota sadzīves tehnikaLielāka daļa preču, ko mēs piedāvājam, ir nocenotas (graded). Daudzas no precēm, ko mēs pārdodam, ir jaunas. Garantijas serviss, bezmaksas piegāde.
Kunči, viesu nams
Kunči, viesu nams Viesu namā KUNČI. Jūsu atpūtai un izklaidei piedāvājam 2 kamīnzāles, ar malku kurināmu pirtiņu, plašu estrādi lielāku pasākumu organizēšanai, kublu.
Arņa Preisa keramikas darbnīca
Arņa Preisa keramikas darbnīcaĪpaši izraudzīti māli, ūdens, kas nostādināts uz dažādiem augiem, trauka izgatavošanas un apdedzināšanas diena, dzīvā malkas uguns, trauka krāsa un rotājums, kā arī Meistara burvju māka ļauj radīt to vienīgo un neatkārtojamo priekšmetu, kas kļūs par jūsu palīgu, nesīs jums prieku un veiksmi.
Villa Avoti, viesu nams
Villa Avoti, viesu namsLieliska iespēja kopā ar ģimeni vai draugiem atpūsties no pilsētas dzīves skaistā vietā 4 km attālumā no Siguldas pilsētas centra pie Matiņas ezera. Šeit Jūs atradīsiet iekārtojuma greznumu un neskartas dabas vienkāršību ar putnu dziesmām un meldru šalkoņu.
Bea aizkaru centrs, salons
Bea aizkaru centrs, salonsAizkaru salona Bea. Aizkaru un galdautu audumi, stangas, rullo, vertikālās, horizontālās žalūzijas, aksesuāri un šūšanas piederumi.
Eglieni, viesu māja
Eglieni, viesu mājaViesu nams un krodziņš " Eglieni " aicina jauki pavadīt laiku , baudīt veselīgu atpūtu un gardi paēst  visa gada garumā. Labiekārtotas, ērtas istabiņas, WiFi, pirts, dīķis, apkurināms kubls, galdu klāšana Rīga - 30 min.
Ķoņu dzirnavas, viesu nams
Ķoņu dzirnavas, viesu namsVieta Latvijā, kur maļ graudus, vērpj vilnu, šuj segas un spilvenus, pildītus ar aitu vilnu. Aktīvās atpūtas pasākumi, kāzas, ekskursijas, nakšņošana viesu namā, pirts un garšīga maltīte.
Inčukalna strops, viesu māja
Inčukalna strops, viesu mājaMēs Jums piedāvājam iespēju aizmirst ierastās ikdienas rūpes un ļauties svētkiem. Pirts ar džakuzi vannu, telpas semināriem un svinībām, mājīgi numuriņi gulēšanai.
Annas, viesību māja
Annas, viesību mājaAnnas Patīkams no dabīgiem materiāliem veidots interjers dos jums iespēju teicami pavadīt laiku omulīgā atmosfērā jaunā guļbaļķu ēkā ar terasi un nopērties īstā ar malku kurinātā pirtī.
Visi banneri