Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Vizlas laukakmens

Virešu pagasts, Smiltenes novads, Latvija
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDižakmeņi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6859
Meklēšanas rezultātos parādīts : 34498
Skatīt arī katalogā : Dižakmeņi


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Debesiss SIA, apbedīšanas birojs
Debesiss SIA, apbedīšanas birojsApbedīšanas firmas Debesis piedāvājums: - apbedīšanas pakalpojumi - Dokumentu noformēšana. - Diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. - Zārki. - Krusti. - Pārklāji. - Katafalks. - Transports bēru viesiem
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Tehnoloģijas ir notekūdeņu attīrīšanas iekārtu ražotājfirma jau kopš 2001. gada, kas savas darbības laikā ir veiksmīgi realizējusi vairāk kā 250 projektus.
ML Grupa 3, būvmateriālu tirdzniecība
ML Grupa 3, būvmateriālu tirdzniecībaBūvmateriālu interneta veikals. Fasādes un Siltumizolācijas materiāli. Jumta segumi. Sausie maisījumi, mastikas. Iekšdurvis. Skrūves un stiprinājumi.
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāze
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāzeIkviena no četrām kotedžām ir paredzēta sešiem cilvēkiem un ir aprīkota ar elektriskajām baterijām. Pirts ar kamīnzāli, lapenes svinībām, atpūta pie Cieceres ezera.
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīca
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīcaItāļu picas Latgaliešu gaumē! Vienmēr svaiga un garda produkcija. Jauka, mierīga atmosfēra. Laipni gaidīts ikviens viesis.
Inčukalna strops, viesu māja
Inčukalna strops, viesu mājaMēs Jums piedāvājam iespēju aizmirst ierastās ikdienas rūpes un ļauties svētkiem. Pirts ar džakuzi vannu, telpas semināriem un svinībām, mājīgi numuriņi gulēšanai.
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vieta
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vietaMārkulīču āra šautuvēs var izmēģināt dažādus medību šaujamieročus, šaušanu ar loku, apgūt zināšanas pie prasmīga šaušanas instruktora. Te ir sporta laukumi, neparastas brīvā kritiena šūpoles, kā arī iespēja nakšņot mājīgā viesu namiņā ar pirti.
Gardens, SIA
Gardens, SIATeritoriju labiekārtošana, apzaļumošana, dārzu projektēšana, ierīkošana un apstādījumu kopšana. Dekoratīvās dārza apmales ierīkošana zālienam un dobēm. zāliena, paklājzāliena ierīkošana un pļaušana. Dzīvžogu stādīšana un apgriešana. Dekoratīvo stādu formēšana. Dižstādu stādīšana. Akmens dārzu izbūve un citi labiekārtošanas un apzaļumošanas darbi.https://gardens.lv/
Evergreen, akmens apstrāde
Evergreen, akmens apstrādeAkmens materiāli - bruģakmens, granīta apmales, akmens apdares plāksnes, flīzes, pakāpienu plāksnes, kāpņu elementi, puķu podi, kastes, palisādes, žogu stabi un citi dabīga akmens materiāli.
Visi banneri