Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
L Occitane

L Occitane

TC Spice, Lielirbes iela 29, Rīga, Latvija, LV-1046
(+371) 20361015
 
VissPiedāvājumiVideo
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresParfimērija, Kosmētika, Skaistumkopšanas līdzekļi
Karte

SAKA - S, mēbeles
SAKA - S, mēbelesMēbeļu izgatavošana, projektēšana un uzstādīšana pēc individuāliem pasūtījumiem. Praktiskas, izturīgas, vienkāršas un modernas, ekskluzīvas, ekoloģiskas mēbeles.
Skaistkrasti, pirts
Skaistkrasti, pirtsViesu nams Tīnūžos. Bezmaksas WiFi. Pirts un apkurināms kubls. Pilnībā aprīkota virtuvīte, dažās naktsmītnēs ir plakanā ekrāna televizors ar satelīta kanāliem un DVD.  Izjādss ar zirgiem un makšķerēšana.
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecība
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecībaInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
Miķeļbāka, kempings
Miķeļbāka, kempingsViesu nams Miķeļbāka piedāvā kempinga mājiņas. Duša un WC servisa mājā. Ir iespējams pasūtīt ēdināšanu. Velosipēdu īre, ogošanas un sēņošanas iespējas. Viesu nams atrodas netālu no jūras.
Aivars-K, akmens apstrāde
Aivars-K, akmens apstrādeAkmens apstrāde. Izstrādājumi no metāla un akmens, interjera elementi, dārza skulptūras, kapu pieminekļi, strūklakas, apgaismes ķermeņi, akmens soli un galdi ...
Bēnes Ozoli, grīdas segumi
Bēnes Ozoli, grīdas segumiParkets, parketa dēļi, palodzes, trepju pakāpieni, masīvkoka, mozaīkas, vairogparkets, grīdlīstes, kājlīstes - produkcija no oša un ozola koka. Parketa ieklāšana, lakas, līmes.
AQUA SAN, SIA, santehnika
AQUA SAN, SIA, santehnikaAQUA SAN. Peldbaseini un SPA baseini, projektēšana, aprīkojuma uzstādīšana. SPA baseins - sporta kompleksam, skolai, privātmājai, dārzam, viesnīcai vai medicīnas rehabilitācijas centram.
Wood4ex, SIA
Wood4ex, SIAKurināmais, Malka, Malka maisos, Malka kastēs, Kamīnmalka, Malkas piegāde, Taras paletes, izgatavošana, Apaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana.
Oneway Logistics, SIA
Oneway Logistics, SIAOneway Logistics uzticama transporta un ekspedīcijas kompānija, kura piedāvā pilnu loģistikas pakalpojumu kompleksu, Jūsu kravas glabāšanu un apdrošināšanu. Garantējam jebkāda veida transportēšanu Eiropas, Skandināvijas, Āzijas un NVS valstīs.
Osteria, kafejnīca
Osteria, kafejnīcaEsam kafejnīca Aizputē. Darba dienās piedāvājam silto ēdienu pusdienās, kā arī piedāvājam gan plašu ēdienkarti, gan elegantus un skaistus galda klājumus, svētkiem, ietverot kāzu, dzimšanas dienu u.c.
Visi banneri