Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Tukuma novada sociālais dienests

Tukuma novada sociālais dienests

Jelgavas iela 4a, Kandava, Tukuma novads, Latvija, LV-3120
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts

TUKUMA NOVADA SOCIĀLĀ DIENESTA KONTAKTI šeit

Par higiēnas pakalpojumiem Kandavā

Kandavā, Jelgavas iela 4A ir pieejams dušas un veļas mazgāšanas pakalpojums ikvienam iedzīvotājam, kuram tas nepieciešams.

No 01.03.2023. maksa par pakalpojumu (katram pašam savi mazgāšanas līdzekļi):
- duša  par 1 reizi  3,71 euro
- veļas mazgāšana par 1 reizi 3,96 euro.

 

Materiāls atbalsts higiēnas pakalpojumu nodrošināšanai

Materiālu atbalstu higiēnas pakalpojumu nodrošināšanai ir tiesības saņemt personai, kura deklarējusi savu dzīvesvietu Tukuma novada administratīvajā teritorijā un atbilst kādam no turpmāk minētajiem kritērijiem.

Personām ar trūcīgu, maznodrošinātu statusu

  • vienu reizi nedēļā sedz maksu veļas mazgāšanai
  • vienu reizi mēnesī sedz maksu dušas apmeklējumam
  • sedz maksu līdz 2,00 euro apmērā katram nākamajam dušas apmeklējumam vienu reizi nedēļā attiecīgajā mēnesī.

Personām ar invaliditāti, personām kuras saņem vecuma pensiju, daudzbērnu ģimenēm, politiski represētām personām

  • vienu reizi mēnesī sedz maksu dušas apmeklējumam līdz 2,00 euro apmērā
  • sedz maksu, sociālā darbinieka nosūtījumā norādītajā apjomā dušas apmeklējumam un  veļas mazgāšanai .

Personām, kurām izsniegts sociālā darbinieka nosūtījums

Lai saņemtu materiālu atbalstu higiēnas pakalpojumu nodrošināšanai, persona pakalpojuma saņemšanas vietā uzrāda dokumentu, kas pamato tiesības saņemt atvieglojumu (pensionāru apliecību, trūcīgas vai maznodrošinātas personas (ģimenes) izziņu, politiski represētās personas apliecību, invaliditātes apliecību, Latvijas Goda ģimenes apliecību "3 + Ģimenes karte").

Pieteikšanās un informācija pa telefonu  Marita 29171921, Jana 27803244


PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSociālā palīdzība, dienesti
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6608
Meklēšanas rezultātos parādīts : 7599


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu noma
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu nomaUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
Pagalmiņi, lauku māja
Pagalmiņi, lauku mājaNaktsmājas 15 cilvēkiem, virtuve ar aprīkojumu, pirts, sauna, duša. Piknika māja ar kamīnu, laivu noma, divriteņu noma. Piedāvājam lauku produktus: dārzeņus, piena produktus, upenes, austersēnes.
Vitkopi, atpūtas bāze
Vitkopi, atpūtas bāzeIdeāla vieta makšķerniekiem un klusuma mīlētājiem. Makšķerēšana, zemledus makšķerēšana, spiningošana no laivas. Makšķerniekiem un atpūtniekiem tiek piedāvātas arī naktsmītnes.
Mazpipari, atpūtas komplekss
Mazpipari, atpūtas komplekssLielā un mazā svinību zāle, pirtiņa, apkurināma koka baļļa zem klajas debess, lielās šūpoles, guļvietas uz matracīšiem 20 personām, 3 divvietīgās istabiņas, 1 četrvietīgā istabiņa, telpa, kur ir 16 gultas vietas, telpa, kur ir 10 gultas vietas, laukums sporta aktivitātēm, telšu vietas, ugunskura vieta, plaša teritorija auto novietošanai.
MinTrakTex, SIA
MinTrakTex, SIAMēs piedāvājam mini ekskavatoru un mini iekrāvēju pakalpojumus visā Latvijā. Autonomās kanalizācijas izbūves darbi visā Latvijā. Sadarbojamies ar Latvijas uzņēmumiem kas ražo kanalizācijas septiķus, nosēdtvertnes un bioloģiskās attīrīšanas iekārtas.
Nordmen, veikals
Nordmen, veikalsEleganti biznesa, klasiski ikdienas uzvalki ir piemēroti cilvēkiem, kas lieliski izskatīties, ērti justies. Vīrietis uzvalkā no Nordmen jutīsies pārliecināts un stils būs perfekts.
Mucenieki, brīvdienu māja
Mucenieki, brīvdienu mājaBrīvdienu māja ar pirti 20 minūšu braucienā no Rīgas. Atpūta pie Lielupes, laivas, makšķerēšana ...
Indāni, lauku māja
Indāni, lauku mājaLauku māja, pirts, lauku saimniecība (bioloģiskā lauksaimniecība). Izjādes ar zirgiem, ekskursijas pa lauku saimniecību. Seno darbarīku kolekcijas.
Kampas, mēbeles
Kampas, mēbelesKampas. Jebukrš cilvēks vēlas naturālas, komfortablas un stipras koka mēbeles. Mēs piedāvājam masīvas ozolkoka mēbeles no Lietuvas.
Visi banneri