Apraksts

                                    Non scholae, sed vitae discimusNe skolai, bet dzīvei mācāmies

Tuvākās atvērto durvju dienas:

16. maijā plkst. 11:00, reģistrējiet šeit: https://ej.uz/atverdurvislurmk

Latvijas Universitātes Rīgas Medicīnas koledža (turpmāk – LU RMK) ir akreditēta profesionālās augstākās izglītības iestāde, kurā pēc vidējās izglītības iegūšanas iespējams iegūt īsā cikla (pirmā līmeņa) profesionālo augstāko izglītību.

Misija

LU RMK misija ir sagatavot augstas kvalitātes īsā cikla (pirmā līmeņa) augstākās izglītības profesionāļus veselības aprūpes jomā, lai studiju laikā iegūtās kompetences būtu atbilstošas Latvijas tautsaimniecības un ES prasībām, kā arī veidotu stabilu pamatu mūžizglītībai un attīstītu pētniecisko darbību.

Vīzija

LU RMK ir atpazīstama, prestiža īsā cikla (pirmā līmeņa) augstākās izglītības iestāde veselības aprūpes un mūžizglītīizglītības jomā Latvijā un ārpus tās.

Studē:

  • Renovētās un modernās telpās;
  • Kvalificētu mācībspēku vadībā;
  • Modernām tehnoloģijām aprīkotās simulāciju laboratorijās.

Iegūsti:

  • Iespēju studijas apvienot ar darbu;
  • Garantētu prakses vietu Latvijas labākajās veselības aprūpes iestādēs;
  • Dalību Erasmus+ un citos starptautiskajos projektos;
  • Mājīgu vietu studentu viesnīcā.

Īsā cikla (pirmā līmeņa) profesionālās augstākās izglītības studiju programmas:

  • “Ārstniecība” (kvalifikācija - Ārsta palīgs, Neatliekamās medicīnas ārsta palīgs, Ambulatorā dienesta ārsta palīgs ),
  • “Masāža un hidroterapija” (kvalifikācija - Masieris),
  • “Optometrista asistents” (kvalifikācija - Optometrista asistents).

Jaunums!

Atsaucoties uz Aizsardzības ministrijas iniciatīvu un pamatojoties uz ārsta palīga profesijas standartu (apstiprināts Profesionālās izglītības un nodarbinātības trīspusējās sadarbības apakšpadomē), izveidots studiju kurss ar mērķi apmācīt neatliekamās medicīniskās palīdzības sniegšanu militāro operāciju laikā.

                                          

                                       Šeit ir viss, lai kļūtu par izcilu veselības aprūpes speciālistu!

Galerija
Video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 16000
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 83534
    Mega Star, saldēšanas iekārtas
    Mega Star, saldēšanas iekārtasSIA „MEGA STAR” ir specializēts Latvijas uzņēmums, kura darbība ir vērsta uz komplekso uzdevumu izpildi rūpnieciskā un komerciālā aukstuma, kā arī kondicionēšanas sistēmu ierīkošanā.
    Jūsu-mēbeles.lv, SIA
    Jūsu-mēbeles.lv, SIAVeikala mājaslapā Jūs atradīsiet mēbeles, aksesuārus no labākajiem skandināvu, vācu, itāļu, poļu un citiem ražotājiem. Visa produkcija pirms tā nonāk pie klienta, tiek pakļauta stingrai ražotāja kvalitātes un drošības parametru kontrolei. Visas preces ir sertificētas atbilstoši Eiropas savienības prasībām.
    Irbītes, mājas kūpinājumi
    Irbītes, mājas kūpinājumiMājās kūpinātai gaļai piemīt lieliskas smaržas un garšas īpašības. Saimnieki piedāvā degustēt kūpinātas vistas, desas un cūkgaļu. Karsti kūpinātās gaļas receptes izstrādātas vairāku gadu garumā, bet kūpināšanai izmantota alkšņu malka.
    Rojas rodes, brīvdienu māja
    Rojas rodes, brīvdienu mājaRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
    Osteria, kafejnīca
    Osteria, kafejnīcaEsam kafejnīca Aizputē. Darba dienās piedāvājam silto ēdienu pusdienās, kā arī piedāvājam gan plašu ēdienkarti, gan elegantus un skaistus galda klājumus, svētkiem, ietverot kāzu, dzimšanas dienu u.c.
    Zāgkalni ZS, atpūtas komplekss
    Zāgkalni ZS, atpūtas komplekssAtpūta pie Usmas ezera. Guļbūves mājiņas, izjādes, izbraucieni ar kamanām, nakšņošana, pirtis, treileru pieslēgums, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas pavadoņa pakalpojumi.
    Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salons
    Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salonsVirtuves, biroju, dzīvojamo istabu, guļamistabu mēbeles, tirdzniecība. Mēbeļu projekti, mēbeles pēc pasūtījuma. Bīdāmās durvis, gaismas ķermeņi.
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Dental Art, zobārstniecība
    Dental Art, zobārstniecībaZobārstniecības klīnika Dental Art piedāvā visāda veida zobārstniecības pakalpojumus: terapija, protezēšana, implantācija, zobu kosmētiskā restaurācija, higiēna un balināšana.
    220.lv interneta veikala ofiss
    220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
    Visi banneri
    Atpūta pie jūrastode.webpRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma