Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
4 Vēji, krodziņš

4 Vēji, krodziņš

4 Vēji, Pienava, Džūkstes pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3147
(+371) 26656167
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Ceļmalas krodziņš „4 vēji” atrodas Rīgas - Liepājas šosejas 72 km, krustcelēs, kur Zemgales līdzenums mijas ar Kurzemes pauguriem. Mājīgā gaisotne, sprēgājošais kamīns, laipnā apkalpošana sniegs Jums patīkamu atpūtu.

Piedāvājam plašu ēdienkarti ar interesantiem ēdieniem, aicinām nobaudīt mūsu firmas ēdienu : Karbonādi „4 vēju” gaumē. Mūsu viesi jau iecienījuši pašu gatavotos cepelīnus ar garšīgo mērcīti.

Ēdienu gatavojam speciāli katram klientam pēc pasūtījuma veikšanas, mūsu čaklie pavāri pagatavos ēdienu tieši Jums. Speciālu ēdienkarti piedāvājam mazajiem apmeklētājiem, kā arī spēļu galdu, kur pavadīt laiku ar attīstošām rotaļlietām, laukā bērnus iepriecinās šūpoles un slidkalniņš.

Atbrauciet un pavadiet laiku kopā ar ģimeni vai draugu pulkā, malkojot karstos dzērienus uzspēlējiet galda spēles no mūsu spēļu plaukta – domino, monopols, šahs u.c. Piedāvājam arī dažādu svinību un ballīšu organizēšanu, mūsu telpās varēsim uzņemt līdz 50 cilvēkiem.

Mūsu pavāri tiešu Jūsu vēlmēm sagatavos visgaršīgākos ēdienus. Uzklāsim galdu arī Jūsu izvēlētajās telpās un sagatavosim cienastu līdzņemšanai. Pēc Jūsu pasūtījuma sagatavosim kompleksās pusdienas. Rudens un ziemas brīvdienu vakaros piedāvāsim dzīvās mūzikas vakarus.

Atbrauciet un nobaudiet mūsu viesmīlību!

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKrodziņš Skatīt vairākKafejnīcas Skatīt vairāk   Ēdināšanas pakalpojumi    Siltie ēdieni Skatīt vairāk      Gaļas ēdieni Skatīt vairāk         Cepelīni          Pikantās karbonādes       Soļanka       Pankūkas    Deserti       Cepti banāni    Latviešu virtuve    Bērnu ēdienkarte    Ēdienu piegāde Bāri Skatīt vairāk   Izlejamais alus    Karstie dzērieni Banketi    Galdu klāšana Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām    Banketu apkalpošana Pusdienas    Kompleksās pusdienas Pasākumu organizēšana    Dzīvā mūzika Atpūtas vietas    Bērnu rotaļu laukumi Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 43360
Meklēšanas rezultātos parādīts : 925690


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Rotu pļava
Rotu pļavaAtļaujies būt pamanāma! Dabīgā akmens kaklarotas, rokassprādzes un dažādi auskari. Tava ideja - mans darbs! 
In Sensum, apbedīšanas birojs
In Sensum, apbedīšanas birojsApbedīšanas firmas In Sensum piedāvājums - apbedīšanas pakalpojumi - dokumentu noformēšana, diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. Zārki, krusti, pārklāji, katafalks, transports bēru viesiem (autobusi). Strādājam visu diennakti. Mirušā nogādāšana morgā (no mājām t. sk.), sēru ceremonijas, visu veidu un ticību ceremoniju organizēšana.
Anemones, glempings
Anemones, glempingsGlampings Anemones ir jauna atpūtas vieta Plieņciemā 900m no jūras. Glempings atrodas priedēm apaugušā, apzaļumotā, ziedošā teritorijā. Blakus: pastaigu takas, kurās aug mellenes, brūklenes un sēnes. Glempings aprīkots ar virtuves zonu, kurā atradīsiet ledusskapi, traukus, indukcijas plītiņu, mikroviļņu krāsni, kafijas automātu. Namiņā ir duša, tualete, gaisa siltumsūknis (temperatūru var dzesēt vai uzsildīt), granulu kamīns.
Skaistkrasti, pirts
Skaistkrasti, pirtsViesu nams Tīnūžos. Bezmaksas WiFi. Pirts un apkurināms kubls. Pilnībā aprīkota virtuvīte, dažās naktsmītnēs ir plakanā ekrāna televizors ar satelīta kanāliem un DVD.  Izjādss ar zirgiem un makšķerēšana.
Vecliepas, brīvdienu māja
Vecliepas, brīvdienu mājaVecliepas, Ventas upes krastā. Makšķerēšanas un sportošanas iespējas. Telpas svinībām. Mājiņas ar terasi un grilu.
Waldmeisteri, viesu māja
Waldmeisteri, viesu mājaJūs gaida omulīga atpūtas zāle ar bāru, kā arī pirts un 11 labiekārtotas istabiņas. Apmetieties pie mums un baudiet skaisto dabu!
Dikolat, SIA
Dikolat, SIADIKOLAT - tas ir drošs gaisa kompresoru iekārtu piegādātājs. Mēs esam gatavi piegādāt pilnu pakalpojumu ķēdi, kas saistīta ar gaisa komresoriem: no piegādes un uzstādīšanas līdz izejmateriālu apgadei un servisa pakalpojumiem. Mūsu firmas veiksmes pamatā ir liela pieredze un kvalitatīvs kompresoru iekārtu piedāvājums (skrūvju un virzuļu kompresori, spiestā gaisa sausinātāji, maģistrālie filtri, gaisa sistēmas). Mēs piegādājam pazīstamu ražotāju kompresoru iekārtas - ABAC, ALUP, FIAC, REMEZA, BALMA, GardnenDenver, Tamrotor.
Sanders, viesu nams
Sanders, viesu namsViesu nams Sanders. Naktsmītne, pirts, relaksācijai - koka baļļa ar ozonu, pieejama velosipēdu noma, blakus viesu namam veikals - kafejnīca.
Birzgaļi Z/S, lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība
Birzgaļi Z/S,  lauksaimniecības tehnikas tirdzniecībaJauni un lietoti traktori no Japānas. Piekabes, arkli, frēzes, traktoru servisa apkope un garantijas remonti. MITSUBISHI, FOTON, KUBOTA, ISEKI, MURATORO, YANMAR
Visi banneri