Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Skandināvs, veikals

Skandināvs, veikals

Nometņu iela 64, Rīga, Latvija, LV-1002
(+371) 29611158
Pirmdiena09:00 - 17:00
Otrdiena09:00 - 19:00
Trešdiena09:00 - 19:00
Ceturdiena09:00 - 19:00
Piektdiena09:00 - 19:00
Sestdiena09:00 - 19:00
Svētdiena09:00 - 17:00
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Atrodamies Āgenskalna tirgū, tirgus pagraba stāva telpās vairāk kā 250 m2 platībā. Šī veikala sortimenta uzsvars ir likts uz retro un interjera precēm. Veikala piedāvājumā: mēbeles, trauki, unikāli interjera priekšmeti, mūzikas instrumenti un mūzikas ieraksti, t.sk. oriģinālās vinila plates, porcelāna izstrādājumi, trauki, dažādi gaismas ķermeņi, elektropreces un, protams, arī apģērbi, apavi, aksesuāri un tekstilizstrādājumi... Priecājamies, ka veikals SKANDINĀVS var būt daļa no piedzīvotā atjaunotajā Āgenskalna tirgū- Āgenskalna tirgus ir vieta ar unikālu atmosfēru un vēsturi, kur tagad varat atrast arī veikalu SKANDINĀVS ar plašo un interesanto preču sortimentu.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLietotas mēbeles
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 4721
Meklēšanas rezultātos parādīts : 69441


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Pokaiņi
PokaiņiSena svētvieta, akmens krāvumi, enerģiju lauki. Izzini sevi un senatni.
Mālpils muiža, viesnīca
Mālpils muiža, viesnīcaMālpils muiža piedāvā plašas, dažāda izmēra telpas konferencēm, semināriem vai banketiem, jaukām svinībām vai kāzām – greznu Deju zāli, Cigāru zāli ar plašu āra terasi, Restorāna halli, Mednieku zāli un Ziemas dārzu.
Burtnieki, viesu māja
Burtnieki, viesu mājaViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
Sanders, viesu nams
Sanders, viesu namsViesu nams Sanders. Naktsmītne, pirts, relaksācijai - koka baļļa ar ozonu, pieejama velosipēdu noma, blakus viesu namam veikals - kafejnīca.
Telpaugi.lv
Telpaugi.lvAugi, puķu podi birojam, mājām, terasēm un pasākumiem!       Parūpēsimies arī par augu kopšanu!
For Rest, viesu māja
For Rest, viesu mājaViesu nams ar terasi ezera krastā. Krievu pirts ar slotiņām un aromātisku tēju. Vieta nelielu svīnību organizēšanai 6-9 cilvēkiem.
Baltijas durvis
Baltijas durvisBaltijas durvis. Metāla durvis. Logi. Durvis. Plastikāta logi. Ugunsdrošās durvis. Iekšdurvis. Uzstādīšana. Montāža.
Hutor Group
Hutor GroupAtpūtas komplekss Gulbji ar visām ērtībām un krievu pirts gleznainā Rušonas ezera krastā. Jūsu rīcībā – kuteris un laivas zandarta, zuša, līdakas un plauža makšķerēšanai ezerā, vai arī karpas.
Rakstā, veikals
Rakstā, veikalsEsi deju kolektīva dalībnieks vai vēlies par tādu kļūt? Mammai pie rokas sper pirmos solīšus deju zāles virzienā? Gaidi nākamos Dziesmu un deju svētkus? Vēlies iegādāties pats savu tautas tērpu?
Visi banneri