Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Pilna servisa autocentrs

Pilna servisa autocentrs "Rīga"

Gunāra Astras iela 13, Rīga, Latvija, LV-1082
(+371) 67536555
(+371) 67266282
 
VissPiedāvājumiVideo
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAutoserviss un auto remonts   Garantijas remonts, apkope, serviss   Eļļas maiņa   Zobsiksnu un pievadsiksnu maiņa    Dzinēju maiņa    Dzinēju kapitālais remonts, slīpēšana, honēšana   Elektrosistēmu diagnostika, remonts   Filtru maiņa   Lukturu regulēšana   Auto audiosistēmu uzstādīšana   Bremžu remonts, apkope, diagnostika   Riepu maiņa un remonts      Riepu montāža, balansēšana      Riepu maiņa   Ritošās daļas diagnostika      Riteņu ģeometrijas pārbaude      Riteņu ģeometrijas regulēšana      Ritošās daļas remonts   Disku pārbaude un remonts      Vieglmetāla diski, remonts      Disku balansēšana      Disku maiņa   Balstiekārtas pārbaude un remonts   Ātrumkārbu reduktoru maiņa un remonts   Spuldžu pārbaude un maiņa   Spēka pārvada remontsAutomobiļu rezerves daļas, tirdzniecība   Rezerves daļas      Korejas auto rezerves daļas (Rezerves daļas)         Hyundai un KIA rezerves daļas (Rezerves daļas)   Diski   Uzlikas   Auto riepas, riepu tirdzniecība   Motoru eļļas, smērvielasAuto mazgātuves   Automašīnu salonu ķīmiskā tīrīšana   Virsbūvju pulēšanaPilna servisa auto noma (Auto noma)
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 20366
Meklēšanas rezultātos parādīts : 812685
Skatīt arī katalogā : Autoserviss un auto remonts


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrsTelpas svinīgiem pasākumiem, telpas konferencēm un semināriem, viesnīca, pirtis, džakuzi, aktīvā atpūta, bērnu nometnes.
P. Čerņavska keramikas māja
P. Čerņavska keramikas mājaEkspozīcijas apskate. Iespēja pašam izmēģināt roku podu virpošanā. Izstrādājumus iespējams iegādāties.
Priedes māja, viesu nams
Priedes māja, viesu namsViesnīca Helmi atrodas pašā Ainažu centrā, 500m attālumā no jūras. Kafejnīca, bārs un banketu zāle ar 25 vietām
Copes, viesu nams
Copes, viesu namsViesu nams Copes. Labiekārtotas istabas, banketu zāle, pirts. Atpūta uz ūdeņiem, makšķerēšana. 58 km no Rīgas.
Dvina, viesu nams
Dvina, viesu namsNaktsmītnes Jēkabpilī - viesu nams Dvina Jēkabpilī. Viesu mājā ir 7 numuri, viesistaba un virtuve. Vienlaicīgi iespējams uzņemt 20 viesus. Pirts ar baseinu un banketu zāle līdz 12 cilvēkiem.
KraBS, metālapstrāde
KraBS, metālapstrādeKraBS. Metāla izstrādājumi un konstrukcijas, Žalūzijas un automātiskās sistēmas, Saules kolektoru sistēmas un komplekti, Darba aizsardzība, apģērbs, aprīkojums.
Granda, galdniecība
Granda, galdniecībaFirmas Granda, galdniecības darbi. Kāpņu izgatavošana, uzstādīšana; mēbeļu izgatavošana; ozolkoka alus mucas; pirts kubli un karstie kubli; koka vannas.
Kalēji, brīvdienu māja
Kalēji, brīvdienu mājaViesu māja, pirts un kempings Mazirbē. Jūra un pludmale bez burzmas. Lieliska atpūta no pilsētas kņadas.
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojs
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojsAvioKases.lv. Aviobiļetes, avio biļešu kases, rezervācija, pārdošana. Viesnīcu rezervēšana. Čarterlidojumi. Autobusu biļetes. Automašīnu noma.
Visi banneri