Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
INETA LESĪTE, stiliste

INETA LESĪTE, stiliste

Elizabetes iela 65, Rīga, Latvija
(+371) 29533413
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

INETA LESĪTE, personālais stilists.


„Skaistums ir dabas harmonija”


Piedāvā individuālās stila konsultācijas sievietēm un vīriešiem. Konsultē par ieteicamām krāsām apģērbā un matu sakārtojumā. Palīdz garderobes iegādē un komplektēšanā. Individuāli klientēm sniedz ieskatu un konsultē make-up mākslā - krāsu izvēlē un uzklāšanas tehnikā.
Veido dažāda veida make-up/ dienas, vakara, kāzu, foto, tematiskos u.c/. No 2010.gada strādā par dekoratīvās kosmētikas pasniedzēu imidža skolā-studijā "Unastyle".
Vada izbraukuma lekcijas un seminārus.
Regulāri piedalās Latvijas un Eiropas mācību konferencēs, semināros.
Ir interesanta un daudzveidīga sadarbība ar dažādiem žurnāliem un TV raidījumiem, Latvijas uzņēmumiem un skolām, sieviešu un jauniešu atbalsta centriem.

Šajā jomā darbojas 20 gadus.
2006.gadā apguvusi meistarību skropstu pieaudzēšanā un skropstu ilgviļņu veidošanā.
2007 gadā saņēmusi Latvijas Amatniecības Kameras vizāžista amata meistara diplomu.
No 2007.g. ir Baltijas Imidža Speciālistu Asociācijas /BISA/ pārstāve.
2008.g. kā .pasniedzēja piedalījusies ES profesionālās izglītības apmaiņas projektā Somijā Leonardo da Vinči programmas ietvaros. Vairākus gadus bijusi " Stage make-up" konkursa un Baltijas "Asociatīvā tēla" konkursa reglamenta un Starptautiskās žūrijas sastāvā. 2008.g. saņemts atzinības raksts par sekmīgu audzēkņu sagatavošanu kvalifikācijas eksāmenam.  No 2010.g.-2016.g.kā Baltijas Imidža Speciālistu Asociācijas /BISA/ pārstāve, palīdzējusi organizēt tēla veidošanas konkursu ”Ekstravagantā līgava”. 2010.g. saņemta pateicība par sekmīgu audzēkņu sagatavošanu dalībai konkursā "Jaunais profesionālis ". 2010.g. pedagoga profesionālās pilnveides programma ietvaros iegūts pedagoga sertifikāts /LU , Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultāte/. 2013.g. sadarbībā ar izdevniecību "Jumava "izdota grāmata "Stila noslēpumi". 

2014.gadā Iegūta 2.pedagogu profesionālās darbības kvalitātes pakāpe. ”Pedagogu konkurētspējas veicināšana izglītības sistēmas organizācijas apstākļos”. 2014.gadā Latvijas Nacionālā filmu festivālā "Lielais Kristaps - 2014" tika iekļauta nominācijā Labākais grima mākslinieks /"Svina migla vai man grūti atzīties mīlestībā"/"Laeaden Mist",režisors Vladislavs Ščepins/.

                                                             Pakalpojumu saraksts

Attālinātā/online stilista konsultācija

Attālinātā/online meikapa konsultācija

Attālinātās/online  lekcijas un semināri

Konsultācija - personīgākrāsu kolorīta noteikšana. Krāsu izvēle apģērbā un aksesuāros. Matu krāsas izvēle.

Krāsu palete atbilstoši krāsu sezonai

Konsultācija –mācamies krāsoties. Dekoratīvās kosmētikas izvēle pēc sezonas krāsām un uzklāšanas tehnika.

Konsultācija - sejas formas noteikšana, piemērotu briļļu formu, aksesuāru un frizūru izvēle.

Konsultācija - figūras tipa noteikšana, apģērba līniju izvēle.

Konsultācija - personīgā stila noteikšana, garderobes komplektēšana.

Konsultācija - apģērbu, aksesuāru, apavu vai briļļu iegādei veikalos.

Konsultācija - garderobes analīze un koordinēšana klientu mājās.

Meikapa uzklāšana:

dienas meikaps

vakara meikaps

liftinga meikaps

foto meikaps /iespējams izbraukums pie klienta/

līgavas meikaps /iespējams izbraukums pie klienta/

Frizūras veidošana ikdienai un svētkiem

Līgavas frizūras /iespējams izbraukums pie klienta/

Uzacu korekcija

Skropstu un uzacu krāsošana

Dekoratībā kosmētika

Semināri, lekcijas, meistarklases /iespējams izbraukums pie klienta/

Dāvanu kartes

Elektroniskās dāvanu kartes

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLīgavas meikaps. Frizūru veidošana Svētku frizūras Attālinātā/online meikapa konsultācija Online konsultācijas Online meistarklases Online stilista pakalpojumi Skaistumkopšana Skatīt vairāk   Meikaps Make-up Foto meikaps Kāzu meikaps Dienas meikaps Vakarā meikaps Svētku meikaps    Dekoratīvā kosmētika Skatīt vairāk   Kosmetoloģija    Uzacu korekcija, krāsošana    Grims (Make-up) Skatīt vairāk   Stilista pakalpojumi Personālais stilists Stilista konsultācijas Iepirkšanās veikalā (Stilisti, vizāžisti) Skatīt vairākDāvanu kartes Apmācību programmas    Kursi Skatīt vairāk   Semināri
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 84583
Meklēšanas rezultātos parādīts : 547808


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Dūšeļu kempings laivas
Dūšeļu kempings laivasKempings Dūšeļi pie Babītes ezera piedāvā atpūtu visa gada garumā: distanču slēpošana, ziemas un vasaras cope, laivu noma, SUP noma, velo noma, piknika terases un atpūtas vietas, mājiņas no 2019.g maija
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās serviss
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās servissPārcelšanās24.lv piedāvā dažādus pārvākšanās servisa pakalpojumus visā Latvijā un Eiropā.
ZEBRA MOVERS LATVIJA, pārvietošanās serviss
ZEBRA MOVERS LATVIJA, pārvietošanās servissZebra Cargo, mantu pārvietošana un iepakošana, noliktavas pakalpojumi, mākslas priekšmetu transportēšana un apdrošināšana. Ofisu pārvešana, Pārcelšanās, Mantu pārvešana, Pārcelšanās serviss, Pārvākšanās serviss, Krāvēju pakalpojumi, Iekraušana, Izkraušana, Pārvietošanās serviss, Mantu pārvietošana, Pārvākšanās, Biroja pārvešana, Pārvešana, Pārvietošana
Reiss, autoserviss
Reiss, autoservissUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
Līgatnes Zemturi, viesu nams
Līgatnes Zemturi, viesu namsLĪGATNES ZEMTURIKomplekss izveidots 10,0 ha paugurainā teritorijā.
Pusi teritorijas aizņem zivju dīķi, starp kuriem izveidota kompleksa apbūve.
Atpūtas kompleks atrodas lauku klusumā. Lauksaimnieciskā darbība territorijā nenotiek.

Atpūtas bāze ZEMTURI ir piemērota jebkurām atpūtas prasibām gan lieliem, gan maziem.

Kompleksā Kāzām, semināriem 1. Banketu zāle ar kamīnu mūra ēkā līdz 80 personām. Galdu klāšana pēc atsevišķa pasūtījuma (telefons 29149596).
Varam nodrošināt naktsmītni ar 63 gultas vietām. Pirtis1. Divas labiekārtotas pirtis 150 m2 divos stāvos:
1. stāvā: telpa atpūtai svinībām ar virtuves stūrītiuniversāla pirts ar malkas apkuriduša, tualete, ģērbtuve 2. stāvā:trīs guļamistabas ar 15 gultasvietām Pirts ārpusē laipa, kāpnes uz dīķi, grils, vieta atpūtai ar galdiem un soliem2. Pirts - 25 m² pie dīķa, ar dēļu pamatni dīķī.
Pirtī ir atpūtas telpa ar kamīnu līdz 12 personām.3. Koka kubls (baļļa) līdz 10 personām KempingsKempinga teritorijā ir
1. Treileru stāvlaukums 10-15 vietām.
- Pieslēgums pie elektrības,
- Dzeramā ūdens uzpildīšana,
- Kanalizācijas pieņemšana,
- Duša,
- Tualete2. Kempinga mājas - 22m² - ar visām ērtībām , naktsmītnes no 2 – 7 personām
Mājas nodrošinātas ar elektrību, ūdeni, dušu, tualeti.3. Telšu vietas. Nodrošinātas ar malku, nojumi, galdu, koplietošanas dušu, tualeti.
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs Timotejs
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs TimotejsBērnu centra mērķis ir atbalstīt trūcīgo un sociāli izstumto ģimeņu bērnus. Šajā centrā viņiem ir iespēja apmierināt elementāras higiēniskās vajadzības – nomazgāties, izmazgāt drēbes, arī apmainīt drēbes – netīrās atdot mazgāšanā un uzvilkt tīras.
Ēmužas, viesu nams
Ēmužas, viesu namsLauku māja Ēmužas atrodas Vadzenes pagastā. Plašajās telpās iespējams sarīkot svinības līdz pat 250 cilvēkiem, bet ārpus telpām iespējams sarīkot pasākumu apmēram 500 cilvēkiem. Mājā ir iekārtotas 10 istabas, kurās var izgulēties līdz pat 60 cilvēkiem
RUSSO-BALT, auto piekabes un treileri
RUSSO-BALT, auto piekabes un treileriRažošanas komercfirma RUSSO-BALT ir pirmais vieglo automašīnu un mikroautobusu piekabju ražotājs Latvijas Republikā.
Kunči, viesu nams
Kunči, viesu nams Viesu namā KUNČI. Jūsu atpūtai un izklaidei piedāvājam 2 kamīnzāles, ar malku kurināmu pirtiņu, plašu estrādi lielāku pasākumu organizēšanai, kublu.
Visi banneri