Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kalndruvas bloks, SIA, labiekārtošana, apzaļumošana

Kalndruvas bloks, SIA, labiekārtošana, apzaļumošana

Kalndruvas, Kākciems, Ropažu pagasts, Ropažu novads, Latvija, LV-2135
(+371) 67388787 - Realizācija
(+371) 29605477
(+371) 26010292
(+371) 26010857
(+371) 67708627 - Ražotne: Kalndruvas, Kākciems
(+371) 67708759
(+371) 67388786
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Kalndruvas bloks– strauji attīstoša ražošanas-komercfirma. Mūsdienu, augstais tehnoloģiskais aprīkojums ļauj ražot augstas kvalitātes produkciju: bruģakmeņus, betona blokus, keramzītbetonu blokus un betona izstrādājumus. SIA „Kalndruvas bloks” pozicionē sevi Latvijas tirgū par daudznozaru uzņēmumu. Izņemot pašu ražošanu, mēs tāpat izpildām bruģakmeņu likšanas darbus, teritorijas apzaļumošanu, dārzu ierīkošanu, kā arī to tālāku kopšanu. RAŽOŠANA Ietvju seguma plātņu, ietvju un ceļu apmaļu ražošana tiek veikta ar vibropresēšanas metodi, izmantojot firmus "HESS GROUP" un "БЕТОНМАШ" tehnoloģiskās iekārtas. BRUĢĒŠANA Ietvju flīze (bruģakmens) radījās mūsu celtniecības tirgū ne tik sen, un katru gadu kļūst par visspopulāro arhitektiem un būvētājiem. Visas flīzes veidi var būt izgatavotas krāsainas, krāsojošā pigmenta lietošanas deļ. Paši novērtēsiet daudzveidības formu un ietvju flīzes krāsus, starp tiem obligāti jūs atradīsiet tās, kas der tieši jums. Flīze - tā ir ne tikai skaisti, bet arī izdevīgi Pēc jebkuru apakšzemes komunikācijas aizstāšanas jūs noņemat flīzi, ražojiet darbus un noguldiet to atpakaļ. Gadā uz asfalta seguma remontu aiziet 2,5-3 reizes vairāk līdzekļu, nekā par flīžu seguma remontu. APZAĻUMOŠANA Dārzs tā ir visdrošākā vieta savai relaksācijai, atpūtai ar visu ģimeni, draugu uzņemšanai un visādiem citādiem priekiem. Ja vien tas ir labi izveidots dārzs. Tajā pašā laikā - nepārdomāts, neiekārtots un neaprūpēts dārzs ir tikai galvassāpes un papildus rūpes pēc, jau tā smagas, darbadienas. Savukārt firmām, uzņēmumiem un iestādēm savs zaļumiņš ēkas priekšā ir goda un presitža jautājums, jo atrodas uzņēmuma priekšā un pats pirmais prezentē uzņēmumu potenciālajiem un esošajiem klientiem. Tamdēļ apzaļumošana un kompleksā labiekārtošana ir vitāli svarīgas lietas ar kurām mēs strādājam. Un to mēs daram profesionāli - ātri un kvalitatīvi.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLabiekārtošana, apzaļumošana Skatīt vairāk   Ainavu arhitektūra, dizains    Dekoratīvo strautiņu un dīķu ierīkošana    Grunts izstrādes darbi    Betona apmales, uzstādīšana    Laistīšanas sistēmas, iekārtas, ierīces    Koku vainagu veidošana, kopšana, nostiprināšana, retināšana, samazināšana    Apstādījumu, dārzu kopšana un apsaimniekošana Zālienu, mauriņu ierīkošana, kopšana Bruģis, bruģakmens Skatīt vairāk   Bruģakmeņi, ražošana Skatīt vairāk   Bruģēšana, bruģēšanas pakalpojumi Skatīt vairākBetons, betona izstrādājumi    Keramzītbetona bloki    Betona pamatu bloki
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 48989
Meklēšanas rezultātos parādīts : 469937


Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Hotel De Lita, viesnīca
Hotel De Lita, viesnīcaVienā no skaistākajiem kūrortiem Lietuvā - Druskininkai, darbu uzsāk jauna, moderna, ērta un mājīga, trīs zvaigžņu viesnīca ar klasisko nosaukumu De Lita.
Eģīši, ZS
Eģīši, ZSSaimniecība nodarbojas ar graudkopību, smiltsērkšķu ogu audzēšana un attīsta tūrisma nozari. Zemnieku saimniecības vīzija ir strādāt ilgspējīgi, saskaņā ar dabu un dalīties tajā ar līdzcilvēkiem- būt šeit un tagad, pieskarties zemei, ieklausīties dabas skaņās, ievilkt elpu, sajust vēju.
Kandavas keramikas ceplis, darbnīca
Kandavas keramikas ceplis, darbnīcaKandavas keramikas ceplī darbojās jaunā māksliniece Linda Romanovska. Iespēja apskatīt darbnīcu , iegādāties, pasūtīt keramikas darbus un piedalīties dažādās radošās darbnīcās.
Cigoriņš IU, darbnīca
Cigoriņš IU, darbnīcaAkmens apstrāde un pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.
Debesiss SIA, apbedīšanas birojs
Debesiss SIA, apbedīšanas birojsApbedīšanas firmas Debesis piedāvājums: - apbedīšanas pakalpojumi - Dokumentu noformēšana. - Diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. - Zārki. - Krusti. - Pārklāji. - Katafalks. - Transports bēru viesiem
Apkure EV, SIA
Apkure EV, SIAApkures katlu tirdzniecība, gāzes degļu tirdzniecība, gaisa sildītāju tirdzniecība, JUNKERS apkures katli. Apkures katlu, katlu māju, gāzes vadu, iekārtu sistēmu remonts, apkalpošana, serviss, apkope. Apkures sistēmas, projektēšana, izbūve, apkalpošana.
FINLAT
FINLATPatēriņa kredīts, Kredītu pārfinansēšana, Pārkreditācija, Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu, Kredīts pret automobiļa ķīlu, Kredīts automobiļa iegādei, Autolīzings, Kredīts uzņēmumiem, Kredīts uzņēmējdarbības uzsākšanai, Kredīts parādu atmaksai, Lauksaimnieku kredīts, Faktorings/rēķinu izrakstīšana, Attīstības projektu finansēšana, Interesantu IT jaunuzņēmumu finansēšana, Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu.
Juris Tumulkāns
Juris TumulkānsKeramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.
Kristīne Boļšedvorova, māksliniece
Kristīne Boļšedvorova, mākslinieceMāksliniece - keramiķe. Darbi no māla, porcelāna, akmensmasas, ģipša. Eļļas gleznas, akvareļi. Klusā daba, portreti, ziedi, ainavas, jūra, akti Pieņem pasūtījumus.
Visi banneri