Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Copes, viesu nams

Copes, viesu nams

Copes, Suntažu pagasts, Ogres novads, Latvija, LV-5060
(+371) 22000099
(+371) 67189014
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Viesu nams Copes skaistā vietā blakus Ezeram, Suntažu rajonā netālu no Mālpils, 58 km no Rīgas Piedāvā: Telpas kur nosvinēt kāzas, jubilejas vai uzrīkot sporta svētkus, konferences un seminārus. Banketa zāle 80 un vairāk cilvēkiem Labiekārtotas istabiņas līdz 60 cilvēkiem. Ir pirts un baseins. Ir laivas un katamarāni. Iespējama ēdināšana. Darba dienās piedāvājam izīrēt atsevišķus numuriņus. Demokrātiskas cenas.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Makšķerēšana Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairākPirtis15 - 200 € Skatīt vairāk   Baseini Skatīt vairākNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu nami1200 € Skatīt vairāk   Dažādi numuri       2-vietīgi numuri Skatīt vairāk      3-vietīgi numuri Skatīt vairāk      4-vietīgi numuri Skatīt vairāk      Ģimenes numuri Skatīt vairākIzbraucieni ar laivām Skatīt vairākIzbraucueni ar ūdenskatamarāniem (Katamarānu noma, īre) Skatīt vairākSporta spēļu laukumi Skatīt vairāk   Basketbola grozs Skatīt vairāk   Futbola laukumi Skatīt vairāk   Volejbola laukumi Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 303831
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1390548


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Waldmeisteri, viesu māja
Waldmeisteri, viesu mājaJūs gaida omulīga atpūtas zāle ar bāru, kā arī pirts un 11 labiekārtotas istabiņas. Apmetieties pie mums un baudiet skaisto dabu!
Raganas ķēķis, krodziņš
Raganas ķēķis, krodziņšRaganas ķēķī - tikai tīrākie lauku labumi - mielojies, kamēr vēders pilns, kā arī neaizmirsti nogaršot mūsu krodziņa īpašo "Raganas vīnu".
Klivet, veterinārā klīnika
Klivet, veterinārā klīnikaVairāku dzīvnieku veidu ārstēšana (arī dekoratīvo grauzēju, putnu, sesku). Terapija un ķirurģija. Vakcinācijas, mikročipēšana un konsultācijas. Mājas vizītes pēc iepriekšēja pieraksta.
Skursteņmeistars, SIA
Skursteņmeistars, SIALatvijas Amatniecības Kamerā diplomēti skursteņslauķu amata meistari, zeļļi un mācekļi sniedz sekojošus pakalpojumus: Mehāniskās ventilācijas sistēmu tīrīšanu, Dūmvadu projektēšanu, pieņemšanu ekspluatācijā, Skursteņu un apkures ierīču tīrīšanu...
Vintāža, viesu nams
Vintāža, viesu namsViesu nams svinībām ar banketa zāli līdz 45 cilvēkiem kāzu, jubileju, dzimšanas dienu un korporatīvo pasākumu organizēšanai vai vienkāršai atpūtai.
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnika
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnikaZobārstniecības pakalpojumi. Bērnu zobārstniecība. Stomatoloģija. Zobu mākslinieciskā restaurācija. Zobu protezēšana.
MinTrakTex, SIA
MinTrakTex, SIAMēs piedāvājam mini ekskavatoru un mini iekrāvēju pakalpojumus visā Latvijā. Autonomās kanalizācijas izbūves darbi visā Latvijā. Sadarbojamies ar Latvijas uzņēmumiem kas ražo kanalizācijas septiķus, nosēdtvertnes un bioloģiskās attīrīšanas iekārtas.
Otrā Elpa, labdarības veikals
Otrā Elpa, labdarības veikalsLabdarības veikals, kurā var nodot sev vairs nevajdzīgas, bet citam lietderīgas lietas, apģērbus, apavus, grāmatas. Ieņēmumi no pārdotām mantām, tiek novirzīti dažādiem labdarības/sociāliem projektiem. Katrs pircējs var balsot par to, tieši kurš projekts saņems finansējumu tajā mēnesī.
Tāti, kempings
Tāti, kempingsKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Visi banneri